2 DAYS IN KOH PHANGAN

 

Mua varoiteltiin, että reissatessa aika tulee menemään nopeasti. Meidän reissusuunnitelma oli vähintään puolet nykyistä laajempi, mutta tiivistettiin sitä pitkien matkustusaikojen ja budjetin vuoksi hieman. Ollaan tällähetkellä oltu kolmessa eri paikassa, neljässä eri hotellissa, matkaa on takana päivää vaille viikko ja kolme viikkoa vielä edessä. En koe onneksi, että olltaisi kiirehditty tai vaihdettu paikkaa liian nopeasti. Hotellit on ollut varattuina aina päiväksi tai pariksi eteenpäin ja olen tykännyt, kun suunnitelmia voi muuttaa pienelläkin varoitusajalla. Tällähetkellä suunnitelmat on lyöty lukkoon 23. päivään asti, eikä tulevasta ole vielä tietoa. Ajateltiin suunnata loppuvuodeksi Koh Taon vesille sukeltelemaan ja vuodenvaihde tulee näillänäkymin vietettyä Balilla.

Ollaan kierrelty skootterilla paikkoja läpi, ruokittu reppanoita katukoiria aina mahdollisuuksien mukaan, nähty uskomattomia auringonlaskuja ja makoiltiin tänää auringon paistaessa rannallakin. Päänahka on täynnä hiekkaa, iho tuoksuu aloeveralta, poskipäät punottaa ja hymy on huulilla. Onnistuneen päivän merkkejä ja nyt iltapalan kautta nukkumaan!

 

Onko teillä jonkinlaisia toivepostauksia esimerkiksi budjetin tai vaikka pakkailuiden suhteen täältä reissun päältä?

 

Iiks! Jostain syystä kuvien sävyt on viimeaikoina hävinnyt taivaantuuliin Lightroomista pois exportatessa.  Onko ongelma myös teidän näytöllä? Osaako joku neuvoa mistä tämä ja kuvien laadun huonontuminen johtuu, ärsyttävää! Toistaiseksi mennään siis ainakin harmahtavilla kuvilla kunnes ratkaisu löytyy.

 


6 Comments
 • Avatar
  Oona
  Posted at 21:20h, 21 joulukuun Vastaa

  Ehdottomasti postausta sekä budjetista että pakkaamisesta!

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 21:21h, 21 joulukuun Vastaa

  Mä en itse myöskään ole kovin paikoillaan viihtyvä reissaaja :D esim. Norjan roadtripeillä ollaan useimmiten menty kaavalla 800km Suomessa ja sit yksi yö, ja sit Norjassa 200-500km ajelua joka päivä ja aina 1-2 yötä yhdessä kohteessa. Sitten taas tien päälle. Jotenkin tällaiset reissut on ihan mahtavia, kun suht lyhyessä ajassa ehtii nähdä ja kokea niiin paljon!

 • Avatar
  Helena
  Posted at 14:00h, 23 joulukuun Vastaa

  Mistä nuo kivat mustat bikinin yläosat on ostettu? :)

  • Avatar
   Sara
   Posted at 06:55h, 24 joulukuun Vastaa

   Ne on missguidedilta :-)

 • Avatar
  Sofi
  Posted at 18:45h, 23 joulukuun Vastaa

  Kiinnostais erityisesti miten pakkasin nimittäin joulun jälkeen suuntaan Balille reppureissaamaan 4 vkoksi ja budjettikin kyllä kiinnostais!

 • Avatar
  Annika
  Posted at 14:23h, 25 joulukuun Vastaa

  Budjetti kiinnostaa ehdottomasti! Ihanaa loppulomaa <3

Post A Comment