MATKAKAVERINA KORKEA KUUME

 

Bikini top Nelly.com / Shirt Ellos / Shorts Levi’s / Belt H&M

 

Huomenta!

Päästiin onnistuneesti eilen vaihtamaan lokaatiota, vaikka tälläkertaa kaverina matkusti myös kolmas kaveri. Onnistuin jostain nappaamaan mukaan korkean kuumeen, jonka lisäksi kroppaa särkee nyt viidettä päivää eikä Indonesian 30 asteen kuumuus riitä pitämään mua lämpösenä. Alkureissusta poikaystävä erehtyi napsimaan tyytyväisenä Burana Capseja aurinkokapseleina (tästä syytetään edelleen molempien kapseleiden punaista väriä, pyöreää muotoa ja aamuja, jolloin silmälasit oli vielä vessassa lavuaarin reunalla…), joten Suomesta roudatut lääkkeet ei kovin pitkään allekirjoittaneen kapselikammoisen apuna. Lentokentälle saapuessa olo oli sen verran tukala, että hypättiin ensimmäiseen taksiin joka ajoi meidät ennalta varatun hotellin pihaan. Hieman hölmistyneen näköiset työntekijät tuli meitä vastaan ja kyseli, jos voisi jollain tavoin auttaa. Pienen käsimerkkikeskustelun jälkeen selvisi, että hotelli oli täyteen buukattu ja meille oltiin yritetty laittaa tästä sähköpostia lennon aikana. Ei siinä sit muu auttanut kun varata ensimmäisestä eteen tulleesta homestaystä huone ja hypätä taas taksiin.

Meidän onneksi tämäkin pieni yöpaikka on mukava, herättiin aamulla sänkyyn tuotuun aamupalaan ja kuumekin taitaa olla lääkkeiden avulla laskemassa, sillä hikoilen pienen porsaan tavoin 😀 Olo paranee toivottavasti lähipäivinä, sillä en uskalla ainakaan kovin innokkaasti lähteä seikkailemaan puolikuntoisena. Tätä pientä tautia lukuunottamatta kaikki on menny aika mallikkaasti ja sen suuremmilta sotkuilta ollaan vielä toistaiseksi vältytty!

On ollut monta päivää putkeen, kun en ole edes aukaissut tietokonetta. Pieni postaamattomuudesta johtunut huono omatunto on hälvennyt siinä vaiheessa, kun olen tajunnut käyttäneeni sen ajan esimerkiksi iltakävelyyn sateessa, kirjan lukemiseen lentokoneessa tai ihan vaan rentoutumiseen. Sen takiahan mä tänne reissulle lähdinkin! Jäisin tänne mielelläni vaikka pidemmäksikin aikaa, mutta ehkä ainakin tälläkertaa palaan kotiin suunnitellusti parin viikon kuluttua!

 

 – Sisältää mainoslinkin –


Tags:
,
1 Comment
  • R
    Posted at 09:37h, 30 joulukuun Vastaa

    moikka! en halua pelotella tai muutakaan, mutta kannattaa ottaa selvää dengue -kuumeesta, jota mm. thaimaassa ja indonesiassa on ja joka välittyy hyttysten välityksellä. itse olen sen kerran sairastanut, ja silloin pukkasi juurikin super korkea kuume ja kauheat säryt koko kroppaan (myös esim. silmien takana tuntuva särky on yksi oireista). denguessa yleensä kroppaan saattaa myös ilmestyä pientä pistemäistä ihottumaa. tauti ei ole ensimmäistä kertaa sairastaessa vaarallinen, mutta esimerkiksi kuumelääkkeistä juurikin burana on ehdoton no-no lääkehoitona, sillä se saattaa vaikuttaa sairauden rankkuuteen (esim. kohottaa verenvuotokuumeen riskiä). suosittelen googlailemaan oireita ja menemään käymään lääkärissä, jos löytyy paljon yhtäläisyyksiä 🙂 denguesta puhutaan harvoin (verrattuna malariaan) ja itsellänikään ei silloin käynyt oikeestaan mielessäkään, että sellainen olisi voinut kohdalleni osua ennenkuin menin lääkäriin. tsemppiä vointiin joka tapauksessa!

Post A Comment