3X LOOK KEVÄÄN VALMISTUJAISIIN

 

Aikalailla kahdeksan kuukautta sitten sain lukion tutkintotodistuksen kouraan ja astelin koulusta ulos ylioppilaana. Ainoa asia mistä stressasin kuukausi ennen valmistumista oli matematiikan yo-kokeen tulokset – tiesin mahdollisten juhlien rakentuvan ilman sen suurempia huolehtimisia (äiti oli varmasti samaa mieltä, heh) ja luotin oikean mekonkin osuvan kohdalle ilman,  että menetän sen vuoksi yöunia.  No näin myös kävi ja mekko saapui postissa pari päivää ennen juhlia!

Valmistujaisissa kuuluu mun mielestä juhlia siistissä ja naisellisessa mekossa. Prinsessaunelmat, röyhelöt ja paljetit  tulee jättää rippijuhliin tai vanhojentansseihin.  Taisin itse tilata kolme mekkovaihtoehtoa, joista yksi oli postauksen ensimmäisen mekon tapainen pitsimekko ja varsinaiseksi juhlamekoksi valikoitui viimeisen mekon tapainen  kotelomekko erikoisemmilla yksityiskohdilla.

Koska kevät on valmistujaisten aikaa niin kaupatkin on valmistautuneet lisäämällä mekkovalikoimaan  uuden malliston mekkoja. Kaupallisessa yhteistyössä Bubbleroomin kanssa  kokosin kolme asua, jotka voisin pukea valmistujaisiin päälleni joko juhlakaluna tai ilman lakkia juhlavieraana.

 

Valkoinen siisti pitsimekko puolipitkillä hihoilla sopii todella moneen tilanteeseen! Ilmettä saa helposti freesattua juhlavammaksi punaisella huulipunalla, joka sopii kesän juhliin muutenkin todella hyvin pelkistetyn meikin ja kevyen päivetyksen kanssa. Olin itsekin pukemassa tällaisen mekon valmistujaispäivänä päälleni, mutta se jäi lopulta odottamaan kesän muita juhlia.

 

 

Värikkäät tai kuviolliset mekot sopii mun mielestä todella hyvin valmistujaislakkien kanssa ja tummansininen väri on etenkin todella kaunis. Löysin Bubbleroomin valikoimasta tummansinisen mekon pitkillä hihoilla, jonka helmasta lähtee liukuen kerman väristä kukkaa. Kevättä paremmin tämä mekko sopisi talven valmistujaisiin, sillä kylmät ilmat vaatii mun mielestä pitkähihaiset mekot. Mitä te olette mieltä?

 

 

Hillitty naisellinen asukokonaisuus on näistä kolmesta ehdottomasti mun lemppari! Tämä valkonen mekko korostaa mun vartaloa parhaiten ja sopii malliltaan hyvin esimerkiksi ylioppilaslakin kanssa. Mekon avoin selkä ja polveen ulottuva helma on erityisesti mun mieleen. Tällainen perusmekko on hyvä olla kaapissa ihan muutenkin, sillä se sopii muihinkin kevään ja kesän juhliin! Mulla oli kuvauksissa todella pelkistetty meikki, mustat stiletto-korot ja vähän yksinkertaisia koruja, mutta tähän olisi mun mielestä sopinut  vähän vahvempikin meikki ja siisti niskanuttura. Mun pitää kyllä tämä mekko päällä muistaa välttää kakkuja ja keksejä, nimittäin hiilariturvotus  tulee tällaisessa mekossa välittömästi esille. :-D

 

 

Mitä mieltä te olette? Minkälainen valmistujaistyyli on eniten teidän mieleen?

 


11 Comments
 • Avatar
  emma
  Posted at 11:03h, 25 tammikuun Vastaa

  mulla on jo visio omasta lakkiaislookistani mutta oikeanlaista mekkoa ei löydy millään :D turhauttaa koska en aio tyytyä mihinkään muuhun haha!

  • Avatar
   Sara
   Posted at 12:29h, 25 tammikuun Vastaa

   Voi ei! Toi on ehkä pahin jos on päässä suunnitellu jotain eikä sit lopulta löydy vastaavaa vaatekappaletta. :-D Pidän peukkuja!

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 12:49h, 25 tammikuun Vastaa

  Itseäni ei haittaa vaikka hameessa olisi tylliä ja paljetteja. Juhlapäivä sekin ja saa ollakki vähän prinsessa :) Kuitenkin juhlakalu saa olla se pukeutunein eikä tuu alipuettu olo vieraiden seurassa
  Toki sun tyyli ei ollu sellainen wanhoissakaan, vaan etkös mennyt aika sliipatulla mekolla sieläkin jos oikein muistan

  • Avatar
   Sara
   Posted at 13:38h, 25 tammikuun Vastaa

   Tottakai jokainen menee sellasessa mekossa jossa tuntee olonsa hyväksi – mä tossa lähinnä vaan avasin omia ajatuksia siitä minkälaisen pukeutumisen mä yhdistän valmistujaisiin :-) Mulla oli joo wanhoissakin aika pelkistetty mekko, kun en kokenut wanhojen päivää itelleni niin merkityksellisenä sillä tanssin ne vuoden lukiokavereistani jäljessä.

 • Avatar
  Saara
  Posted at 14:44h, 25 tammikuun Vastaa

  Kivoja lookkeja! Itse tykkäsin eniten tuosta vikasta :) Mä oon valmistumassa nyt keväällä ja haluaisin pukea jotain valkoista, mielellään pitkillä hihoilla koska en halua järkyttää mun kaikkia sukulaisia mun puolihiha- tatkalla :D

 • Avatar
  Emily
  Posted at 16:38h, 25 tammikuun Vastaa

  Tuli mieleen,että et sä haluis myydä sitä sun yo-mekkoa? :-) se oli ihanan erikoinen, upee!! Niinkuin säkin oot, upea :)

  • Avatar
   Sara
   Posted at 18:55h, 25 tammikuun Vastaa

   Muuten olisin melkeempä voinutkin laittaa sen kiertoon kun tuskin enää jatkossa tuun käyttämään erikoisuutensa takia, mutta mulla oli itseruskettavaa iholla ja siitä jäi kainaloihin ärsyttävät jäljet. Laitan sen pesuun ja katon miten puhdistuu ja infoon sua sit :-)

   • Avatar
    Emily
    Posted at 10:45h, 26 tammikuun Vastaa

    Okei! Laita meiliä vaikka tuohon ylläolevaan osoitteeseen sitten :-)

 • Avatar
  Veera
  Posted at 09:40h, 27 tammikuun Vastaa

  Heippa! Oon seuraillut sua jo aivan blogisi alkuajoista asti. Täytyy sanoa, että oot kehittynyt aivan huimasti valokuvaus-, kuvanmuokkaus- ja kirjoitustaidoiltasi. Muutenkin susta on tullut näiden vuosien aikana älyttömän fiksun ja herttaisen oloinen nainen. Toivottavasti sun postauksia saa seurailla vielä pitkään. Mukavaa viikonloppua ja kaikkea hyvää sulle tulevaisuuteen! <3

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 11:14h, 27 tammikuun Vastaa

  hei ihania lookkeja, mäkin etsiskelen juuri ylppärimekkoa! tuo sininen on mun lemppari näistä, ehkä joku sen kaltainen löytyisi mullekin :-)
  piti muuten vielä kysyä, että muistaakseni näin sun snäpissa sellaisen vedenjuontisovelluksen, niin mikä sen nimi on? oon kokeillut jotakin toista mutta en tykännyt siitä niinkään.

 • Avatar
  Arkeni estetiikkaa
  Posted at 18:11h, 27 tammikuun Vastaa

  Alin mekko ehdottomasti kaunein, vaikka se onkin yksinkertainen niin se on silti todella tyylikäs ja sopii sinun vartalolle todella hyvin :)

Post A Comment