48 X THAILAND AND BALI THROUGH PHONE

 

Palattiin takaisin kotiin jo useampi viikko sitten – aika menee todella nopeasti! Vietin reissatessa kunnon somelomaa ja se teki todella hyvää! Tästä (ja sairastelusta) johtuen mulla jäi todella paljon materiaalia puhelimen kätköihin mitä en missään vaiheessa tainnut edes julkaista Instagramissa. Puhelimella otetut kuvat on jostain syystä paljon tunnelmallisempia kuin kameralla otetut, liekö syy sit se että ne harvoin on liian suunniteltuja.

 

 

Ja matkaan! Tässä vaiheessa oli vielä pitkä lento ja sitäkin pidempi loma edessä. | Aamupaloissa ei ollut kyllä mitään valittamista. Välillä sitä katsoo haikeana näitä kuvia kun nyt aamuisin syö kaurapuuroa omenahillolla. | Thaimaan taksit oli söpöjä ja ilmastointi toimi, heh! | Yö Bangkokissa taisi olla ainoa, joka me vietettiin kunnon hotellissa. | Mä olen ehdottomasti koiraihminen ja kaikki kissat tuntuu aistivan sen. Meidän joulun hotellissa oli kissa, joka tuijotti mua vihaisesti ja seurasi kaikkialle. | Tämä keltainen mekko oli mulla Thaimaassa kovassa käytössä. Ilma ei ollut siellä niin lämmin ja kostea kuin Balilla, joten tennarit ja pitkät mekot oli käytössä lähes päivittäin.

 

 

Nähtiin reissussa toinen toistaan upeampia auringonnousuja ja -laskuja. Yhdessä hotellissa päästiin nauttimaan auringonnoususta mukavasti sängystä katsellen. | Käytiin KohPhanganilla vesiputouksilla ja löydettiin upea ranta. Harmittaa että jouduttiin kiireessä lähteä täältä pois, sillä haluttiin ehtiä saaren toiselle puolelle katsomaan auringonlaskua. | Väsynyt matkustaja. Aikaero painoi tässä vaiheessa vähän, nukuttiin pommiin ja meinattiin myöhästyä matkalta Surat Thanista Koh Phanganiin. | Mä en onneksi koe koskaan meripahoinvointia (pakko koputtaa puuta) sillä noi ferryt meni aikamoisessa aallokossa. Mun matkaseura vietti matkat oksennuspussi kädessä kasvot valkoisina. | Bangkok yöllä. | Auringonlasku Koh Phanganilla. Tätä kuvaa ei tarvinnut edes muokata!

 

 

Keltainen kesämekko sopi näihin rantamaisemiin mahtavasti! | Nam, tuoreita hedelmiä kun saisi edelleen aamupalapöytään noin laajan valikoiman! | Shower fresh. | Tämä auringonlasku muuttui muutama minuutti tän kuvan oton jälkeen upeaksi! Taivas oli ihan punainen. | Tämä taisi olla mun ainoa ilta kun join reissussa muutaman drinkin. Passionmojito ei taida suomen baareissa olla edes saatavilla, mutta se maistui yllättävän hyvältä! | Ostin reissusta kirjan jota luin niin lentokoneessa kuin rannalla maatessa. Oli kiva viettää aikaa kirjan parissa kun normaalisti olisin luultavasti selannut puhelinta ajankuluksi!

 

 

 Thaikkuruoka oli todella hyvää, mutta nämä ruokakuvat kuvottaa mua tällähetkellä. Pöpö tarttui meille heti ensimmäisen viikon jälkeen Thaimaassa ja ollaan kotiin palattua arvottu mistäköhän raflasta me se napattiin. | Skypeteltiin jouluna kotiin, eikä ollut yhtään jouluinen fiilis päivän uima-altaalla loikoilun jälkeen. | Reissun ensimmäiset auringonotot. Säät ei suosinut meitä ensimmäisen viikon aikana, mutta kyllä se aurinko lopulta vähän pilkotti. | Perinteinen lomakuva palmusta. | Toinen perinteinen lomakuva uima-altaalla. | Näitä kulkukoiria kävi sääliksi! Ostettiin usein kauppareissulla koiranruokaa, sillä vastaan tuli aina näitä reppanoita jotka oli selvästi ruoan tarpeessa.

 

 

Nää oli näitä ”hei ota musta kuva tän kookospähkinän kanssa”. | Sain reissussa todella paljon sisustusinspiraatioa ja meidän kämpän ulkonäkö onkin muuttunut kotiin palatessa täysin! Seuraavia kotipostauksia odotellessa ;-) | Ei pahemmat työskentelymaisemat. Joissain hotelleissa wifi toimi ainoastaan aulassa, joten työt tehtiin siinä eikä niitä mietitty enää sen jälkeen. | Word. | Jos me ei oltaisi oltu reissussa rinkkojen kanssa, olisin ostanut meidän mökille tällaisen riipputuolin. Kuinka nätti! | Nämä kaikki kasvit aiheutti mulle viherkasviaddiktion – niitä on nyt kotonakin jokaisessa nurkassa.

 

 

Ubudin riisipellot. Nää oli niitä päiviä kun mun olo oli jo aika huono. Kiipeiltiin tuolla noita polkuja ylös ja alas siihen saakka, kunnes meinasin pyörtyä. Päiväretki Ubudissa oli kuitenkin kiva kipeydestä huolimatta. | Poikaystävä päätti aloittaa sairastelun silloin kun mun olo oli parempi ja teki mieli ruokaa. Mulla ei mopokortittomana ollut mahdollisuutta hakea itselleni lounasta, joten tilasin sellaista GoJek-sovelluksen avulla hotellille. Noita juustokakkuja mä olin himoinnut jo useamman päivän! | Vessan näkymät! Te ketkä seuraatte mua Instagramissa saatoitte nähdä hämähäkin joka tuolla seinässä loikoili. Mä en koskaan ole nähnyt niin isoa hämähäkkiä luonnossa ja tämä vessa menikin sen jälkeen käyttökieltoon! | Pakko myöntää että näitä on vähän ikävä. | Tässä vaiheessa olin itseasiassa jo aika innoissani lähdössä kotiin. Viimeisiä päiviä vietiin. | Ihastuin kaikkiin pieniin puutarhoihin ja yksityiskohtiin joita hotelleiden pihoissa oli.

 

 

Näistä kaikista kahviloista puhumattakaan! Canggussa Batu Bolongilla oli ihania kahviloita, mutta hintataso oli niissä hieman korkeampi. Mentiin muutamana päivänä aamupalalle tai lounaalle Berawaan, jossa yhtä kuvaukselliset kahvilat oli reilusti halvempia!

 

 

Ensimmäinen lounas Balilla. Olin saanut kuumeen laskemaan, hikoilin kuin pieni porsas, nälkäkiukku alkoi iskemään itse kullakin ja valittiin ensimmäinen paikka mikä vastaan tuli. Toi osottautui kuitenkin lopulta ihan mukavaksi ja ne smoothie bowlit oli taas kerran niin nättejä! | Maistoin erilaisia latteja, mutta päätin kuitenkin lopulta pitäytyä ihan normaalissa vaniljalatessa. Vaaleanpunainen väri ei maistunut yhtä hyvältä kuin miltä se näytti… | Tästä peilistä ja jakkarasta oon haaveillut siitä lähtien kun mä ne näin ensimmäisen kerran. Harmi vaan että huonekalut oli liian suuria kotiin tuotavaksi :-D | Oma uima-allas oli luksusta! Tätä kuvaa ottaessa tuli muuten mitä hauskempia versioita, kun hiukset leijaili vedessä jokaiseen | Sain tämän kirjan päätökseen matkalla takaisin Suomeen ja jatkossa pitää ehdottomasti ottaa matkaan mukaan yksi kirja. | Tarviiko tähän enää edes sanoa mitään. 


10 Comments
 • Avatar
  Mineca
  Posted at 04:18h, 31 tammikuu Vastaa

  Jääkö noista osasta kuvateksteistä sanoja pois lopusta, kun ne loppuu jotenkin kesken? Mutta kiva postaus ja näyttää aivan ihanalta lomareissulta :) Miinus tietysti sairastelu… se nyt ei oo koskaan kivaa, mutta varsinkaan ei lomalla!

 • Avatar
  Juulia
  Posted at 04:25h, 31 tammikuu Vastaa

  En tiedä johtuuko vaan mun puhelimesta, mutta tosi monesta lauseesta näyttäisi puuttuvan ainakin yksi sana lopusta. Lause loppuu ärsyttävästi kesken.
  Ihania kuvia kyllä, ei tee omalle matkakuumeelle hyvää katsoa tämmösiä!

  • Avatar
   Sara
   Posted at 11:44h, 31 tammikuu Vastaa

   Mä en tiedä mistä johtui, mutta tuolta oli hävinnyt monesta lauseesta viimeinen sana jotka kuitenkin muistan kirjoittaneeni :-D Kävin korjailemassa tekstin, toivottavasti bongasin kaikki keskeneräiset lauseet! Kiitos, haha <3

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 09:19h, 31 tammikuu Vastaa

  Suosittelen oikolukemista, oli vähän turhan monta virhettä kun lauseetkin loppuvat kesken :) ihania kuvia kuitenkin!!

  • Avatar
   Sara
   Posted at 11:42h, 31 tammikuu Vastaa

   Normaalisti poikaystävä oikolukee tekstit ennen julkaisua, mutta tälläkertaa hän oli jo nukkumassa :-) Noi lauseiden kesken loppumiset tosin johtu jostain muusta, sillä sieltä oli monesta paikkaa lähtenyt viimeinen sana jostain syystä. Korjailin lauseet joten nyt pitäisi olla parempi. Kiitos paljon!!

 • Avatar
  Karita
  Posted at 12:30h, 31 tammikuu Vastaa

  Pöpöhän ei oo välttämättä tullut ruoasta. Mulle ainakin Kanariansaarilla varoiteltiin, ettei juomiin kannata ottaa jäitä, ne kun on tehty hanavedestä ja niitten kautta saattaa saada jonkin taudin.

  Tosi mielenkiintonen postaus!!

  • Avatar
   Sara
   Posted at 20:19h, 01 helmikuu Vastaa

   Joo, Thaimaassa ne ”puhtaat” ja ilmeisesti valtion tarjoamat jäät on sellaisia joissa on reikä keskellä. Pidettiin kyllä huoli ettei juotu niitä jäitä jotka ei tähän kuvaukseen sopinut :-D Mutta tottahan se silti on että se bakteeri on voinu tulla vaikka jonku pirtelön mukana :-D Ihana että tykkäsit!

 • Avatar
  Elina
  Posted at 13:04h, 31 tammikuu Vastaa

  Moi Sara! Voisitko tehdä postauksen, jossa kerrot kuinka muokkaat kuvia puhelimella, mitä ohjelmia käytät ja kuinka saat inspistä siihen mitä kuvaat? Tää ois mielenkiintonen:)

 • Avatar
  Noora
  Posted at 22:12h, 31 tammikuu Vastaa

  Me saimme myöskin poikaystäväni kanssa salmonella-bakteeri meidän joulukuiselta Thaimaan Koh Samuin reissulta. Onneksi oireet eivät olleet mitkään kovin järkyttävät, pientä vatsavaivaa ja molemmille tuli pari päivää kestävä vatsatauti jossakin kohtaa reissua. Kotona ollessa ei ollut enää mitään oireita, mutta muutama viikko siinä silti meni kunnes tuo pöpö lähti pois. Poikaystäväni on kuulemma saanut aiemminkin salmonellan Thaimaasta, joten taitaa olla valitettavan yleistä siellä.. muutaman vuoden takaisella reissulla emme onneksi saaneet mitään vatsaoireita. Teillä taitaa olla vähän pahemmat oireet kun on ihan lavan taudista kyse :( Toivon pikaista paranemista myös sinne päin!

 • Avatar
  Essi Aurora
  Posted at 22:28h, 01 helmikuu Vastaa

  wau, aivan upeita kuvia! sulla on todella silmää valokuvaukseen! <3

Post A Comment