11 X MIKSI POIKAYSTÄVÄT JA YSTÄVÄT ON PARHAITA

 
Kaupallinen yhteistyö: Nelly.com

Ihanaa maanantaita ja uutta viikkoa!

 

Ystävänpäivä on taas pian täällä ja tänävuonna vietän sen muutenkin kuin lentotarjouksia kärkkymällä, nimittäin muistamalla ystäviä ja läheisiä. Tämä söpöyden päivä on rantautunut Suomeen jenkeistä, jossa sitä vietetään paljon näyttävämmin! Päivä on tottakai tunnettu ihanista treffeistä ja lahjoista, mutta silloin muistetaan myös ystäviä, jotka on vierelle onnekkaasti saanut. Lähestyvän ystävänpäivän vuoksi mä kirjoitin mustalla valkoiselle 11 syytä miksi poikaystävät ja ystävät vaan yksinkertaisesti on parhaita.

 

Boyfriend-malli ei löydy enää vaatekaupan naisten osastolta vaan poikaystävän vaatekaapista. Nykyään ryntään viereiselle kaapille etsiessäni yöpaitaa, oversize-neuletta tai vaikka takkia, jonka toivon pitävän mun nilkatkin lämpösenä, hah!

 Päiväunia (eikä myöskään yöunia) ei tarvitse nukkua enää omassa kotona kun kaverin sohva houkuttelee kahta kauheammin. Tämän tapahtuessa asiasta kannattaa epämukavien tilanteiden välttämiseksi infota myös poikaystävälle, sillä kaveri saattaa keskellä yötä kömpiä sun ja poikaystäväsi väliin nukkumaan.

On joku, joka pitää seura puhelimen päästä pitkällä bussimatkalla. Joskus saattaa myös käydä niin, että toinen pienessä humalassa innostuu tuntien ajaksi puhelimeen vuodattamaan harmeja ja sydänsuruja ilman että toinen saa edes puheenvuoroa. Sitä juttua kun tulee vaan taukoamatta silloin kun siellä on juuri se oikea henkilö kuuntelemassa.

On ihanaa että vierellä on tyyppi, joka ei koskaan kieltäydy ottamasta sua kainalonsa lämpöön. Vaikka toinen olisi kuinka kiukkunen, mä en muistaakseni koskaan ole saanut kieltävää vastausta kun olen kysynyt jos pääsisin lähelle.

Jos et millään jaksa syödä omaa annostasi loppuun, niin voit hyvin antaa jämät poikaystävälle joka luultavasti on ennakoiden jättänyt vatsaan hieman tilaa tämän varalta.

”Hei tääl ei oo enää vessapaperia” tai ”tuotko samalla vettä kun tuut nukkumaan”, tarviiko näitä edes selittää?

 

 

Myös ”värjäätkö mun hiukset” tai ”laitatko aurinkorasvaa mun selkään” on sutkautuksia, joita täällä taloudessa on kuulunut muutaman kerran. Pari kertaa on täytynyt vääntää asia rautalangasta, mutta useimmiten se yksi pyyntö on riittänyt. Pieniä avunantoja.

 Kun pää on täynnä treffi-ideoita niin on tottakai hyvä, että joku  on mukana toteuttamassa niitä. Vaikka yhden illan deitti kelpaakin, on tekemiset monesti entistä mukavampaa jos vieressä on tuttu poikaystävä tai hyvä ystävä!

Lomamatkoilla mukana oleva poikaystävä on verrattavissa vakiokuvaajaan – joko mun tapauksessa vapaaehtoisesti tai monissa muissa tapauksissa hieman vastentahtoisesti.

Kun tarve on viinilasilliselle, ystävä harvoin tällaisesta ehdotuksesta kieltäytyy. Lasillisen ääressä on ihana jutella ja ystävältä asioihin saa erilaista näkökulmaa joita poikaystävä ei välttämättä osaa antaa.

Mikään ei ole rasittavampaa kuin yrittää pyörittää asioita ollessa kipeänä. Mä en tiedä mitä mä olisin tehnyt jos olisin ollut esimerkiksi reissussa yksin ja kipeänä. Poikaystävä on siis hyvä siinäkin vaiheessa, kun kuume nousee tai vatsatauti iskee ja tarvitset ruokaa sekä lääkettä sinne sängyn pohjalle.

 

Ja no, syitähän riittäisi vielä vaikka ja kuinka!

 

 

His: Jacket, Sweater
Her: Knit

 

Me vietetään ystävänpäivää mitä luultavammin ravintolaillallisen merkeissä ja vaihdetaan ehkä pienet ystävänpäivälahjat. Mitään isompaa ei ole suunnitelmissa, vaan nautitaan tänä päivänä toistemme seurasta kuten normaalistikin. Nellyllä on muuten tänää heidän omat brändit -20% alennuksessa koodilla NLY20, jos sieltä löytyy jotain lahjoja vaikka tyttöystävälle tai kaverille.

Psssst. NLY MANissä on myös alennuskoodeja käytössä poikaystävän lahjaa varten!


14 Comments
 • Avatar
  henni
  Posted at 10:32h, 12 helmikuun Vastaa

  Heippa, mistä tuo sun hiuksissa oleva huivi/nauha on? Ihana! Sulla on muutenkin kiva tyyli ja oot kaunis! :)

  • Avatar
   Sara
   Posted at 01:32h, 21 helmikuun Vastaa

   Se on leikattu jostain H&M isommasta huivista :-) Kiitos paljon!

 • Avatar
  Iina
  Posted at 12:31h, 12 helmikuun Vastaa

  Voi miten ihana kirjoitus! <3

  • Avatar
   Sara
   Posted at 01:32h, 21 helmikuun Vastaa

   Kiitos paljon! <3

 • Avatar
  hoo
  Posted at 14:02h, 12 helmikuun Vastaa

  Moi! Mikä sai sut julkaseen nämä kuvat, joissa sun poikaystävän naama näkyy, kun olet ennen tietoisemmin sitä peitellyt?:) ei pahalla kysytty!

  • Avatar
   Sara
   Posted at 01:34h, 21 helmikuun Vastaa

   Mä tykkäsin näistä kuvista niin, että vaikka alunperin tarkoitus oli rajailla sitä naamaa pois kuvista ni päätettiin silti lisätä myös muutamat joissa se näkyy enemmän. Ei ole siis mitään erityistä syytä :-)

 • Avatar
  SofiaEmilia
  Posted at 16:43h, 12 helmikuun Vastaa

  Miten hellyyttäviä kuvia <3

  • Avatar
   Sara
   Posted at 01:32h, 21 helmikuun Vastaa

   <33

 • Avatar
  Jonna
  Posted at 19:17h, 12 helmikuun Vastaa

  Niin liikkis postaus ja vitsit kuinka hyvänäköinen pari ootte!

  • Avatar
   Sara
   Posted at 17:07h, 16 helmikuun Vastaa

   Voi vitsi, kiitos sulle <3

 • Avatar
  Saara
  Posted at 06:11h, 13 helmikuun Vastaa

  Sun poikaystävähän näyttää ihan mallilta!

  • Avatar
   Sara
   Posted at 01:33h, 21 helmikuun Vastaa

   Haha, se on saanut kuulla tota varmasti moneen kertaan :-)

 • Avatar
  Linda / Revontulipalo
  Posted at 23:42h, 13 helmikuun Vastaa

  Ihana postaus ♥ Samaistun aika moneen kohtaan, ja ihan erityisesti tähän: ”Jos et millään jaksa syödä omaa annostasi loppuun, niin voit hyvin antaa jämät poikaystävälle joka luultavasti on ennakoiden jättänyt vatsaan hieman tilaa tämän varalta.” :D Ihanaa ystävänpäivää teille!

  • Avatar
   Sara
   Posted at 17:06h, 16 helmikuun Vastaa

   Toi on meillä enemmän sääntö ku poikkeus ja poikaystävä on aina oman annoksen loputtua kärkkymässä mun ruokia kun tietää mun olevan jo täynnä :-D<3

Post A Comment