JEANS ARE ALWAYS A GOOD IDEA

Kaupallinen yhteistyö: Lidl

Aurinko on piristänyt meitä läsnäolollaan pitkän aikaa ja nyt mennään jo toista päivää maaliskuun puolella! Mieli on pirteänä, aurinko lämmittää ikkunan läpi ja päivät on pidempiä. Ne on kuulkaa kevään merkkejä ne! Kevät vaikuttaa omaan fiilikseen ja näin ollen myös pukeutumiseen. Pakkasasteita on ulkona edelleen sen verran, ettei sinne missään pikkutakissa voi mennä vielä heilumaan. Nyt on kuitenkin pakko kaivaa kaapin pohjalta vähän väriä, farkkua ja ehkä jopa pari mekkoa odottelemaan (pariksi kuukaudeksi) lämpöisempiä päiviä.

Mulla on välillä kausia, kun pukeudun pelkkiin kangashousuihin. Mulle on tuntunut todella hankalalta lähteä edes etsimään niitä ”täydellisiä farkkuja”, kun kaikki joko kiristää tai lököttää tai on puolestaan tehty mallin mitoissa oleville naisille. Nyt oon saanut kaappiini muutamat miellyttävät farkkuparit, joita kehtaa käyttää vaikka päivittäin.

 Tupladenim oli isompi juttu pari vuotta sitten – osa tykkää ja osa ei. Mun silmää miellyttää kahden hieman sävyltään erilaisen farkun yhdistelmä ja farkkuhaalarikin olisi aika kovaa huutoa!

Kävin juuri sopivasti ennen Amsterdamin nollakelejä tutustumassa Lidlin ja Heidi Klumin yhteiseen #LETSDENIM mallistoon, joka tulee myyntiin 15. maaliskuuta. Mallisto keskittyy nimensä mukaisesti farkkutuotteisiin ja sieltä löytyy niin housua, paitaa kuin takkia eri värisissä farkun sävyissä. Yllätys oli positiivinen kun farkut istui täydellisesti tällaiselle 160 senttiselle varrelle eikä lahkeita tarvinnut kääntää lainkaan. ;-) Muut malliston vaatteet on mulla kokoa 36, mutta boyfriend farkut istuu koossa 34 kuin nakutettu! Vaatteiden hinnatkaan ei Lidlimäisesti päätä huimanneet.

 

Instan puolella on muuten nyt arvontaa jota ei kannata skipata! Arvon siellä 100€ lahjakortin Lidliin, jolla voi esimerkiksi käydä nappaamassa muutamat malliston tuotteet matkaansa kunhan ne ennättää kauppoihin! Arvonta on käynnissä tiistaihin 6.3 asti. Mut löytää Instagramista nimimerkin @saraollila takaa! Lidlin ja Heidi Klumin kolmas yhteistyömallisto #LETSDENIM tulee myyntiin kaikkiin Lidlin myymälöihin tostaina 15.3, jolloin kannattaa ehdottomasti olla valmiina, aiemmat malllistot on myyty todella nopeasti loppuun!


4 Comments
 • Avatar
  S
  Posted at 23:05h, 02 maaliskuu Vastaa

  Näyttääpä noi farkut hyvältä! Lidl osaa kyllä yllättää, positiivisesti. Mulla on muutaman vuoden takaiset juoksuhousut ostettu Lidlistä ja on vieläkin hyvässä kunnossa! Vaikka niitä on tullut pestyä harva se viikko! Sun blogi kuuluu on aivan ihana<3Ihanaa loppu talvea sekä alku kevättä <3

  • Avatar
   Sara
   Posted at 12:18h, 04 maaliskuu Vastaa

   Mä oon itse kanssa tykännyt Lidlin urheiluvaatteista – etenkin urheilurintsikoista! Ne on yhdet parhaimmat mitä mulla tuolla kaapissa on, vaikka niitä on kanssa tullut pestyä monen monta kertaa!

   Tää farkkumallisto yllätti mut myös tosi positiivisesti tuotteillansa!

   Kiitos paljon, ihana että pysyt mukana lukemassa <3 Mukavaa kevättä sinnekin!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:30h, 03 maaliskuu Vastaa

  Kerroit matkustelleesi kreikassa useamman kerran eri saarilla joten:
  – mitä saarista suosittelisit eniten? Suositteletko zakynthosta?
  – missä hotellissa yövyitte zakynthosilla?

  • Avatar
   Sara
   Posted at 12:16h, 04 maaliskuu Vastaa

   Mä oon käynyt Kreikassa Kreetalla, Kosilla ja nyt viimeisimpänä Zakynthoksella. Tykkäsin kovasti noista kaikista kolmesta, mutta Zakynthoksesta sain ehdottomasti eniten irti! Siellä kannattaa vuokrata mönkijä (joka on muuten paljon mukavempi menopeli kierrellä paikkoja kuin skootteri, se tuli Aasian matkan aikana todistettua :-D) ja kiertää vaan saarta ympäriinsä. Mulla ei valitettaavasti oo just tällähetkellä sitä hotellin nimeä missään ylhäällä, mutta mä yritän muistaa kirjoittaa sen tänne myöhemmin kunhan poikaystävä vastailee viesteihin :-D

Post A Comment