ICONIC ESSENTIALS – SPRING 2018

 

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

 

On niitä vaatekappaleita, jotka ei koskaan mene pois muodista. Tietyt tyylin kulmakivet pysyy vaatekaapista vuodesta toiseen ja niille on ehtinyt kehittyä jo jopa tietynlainen ikoninen leima. Kevät tulee trendien puolesta olemaan aika kuviorikas ja se jos mikä on mun mieleeni! Paljon värejä, kuvioita, ja naisellisia röyhelöitä. Ajattomia vaatekappaleita on helppo yhdistellä näihin nopeiden trendien vaatteisiin!

Elloksella on mun mielestä kiva, kun sieltä löytyy vaatetta ja tavaraa niin moneen lähtöön. Samassa paketissa saattaa olla niin sisustusta, vaatetta kuin kosmetiikkaa. Omien mallistojen lisäksi sieltä löytyy sellaisiakin merkkejä joita tulee muutenkin osteltua. Nopeat toimitusajat on myös petollisia, jos jotain tuntee tarvitsevansa pikaisella aikataululla ;-D

Kauluspaidat – Varma valinta niin miehillä kuin naisillakin siistimpään asukokonaisuuteen. Kauluspaidat on toki miehillä yleisempiä, mutta löytyy niitä kivoja malleja ja kuoseja naisillekin! Ruutu, raita, pallo, mitä näitä nyt on!

Midi-mitta – Uskoisin, että se näyttää hyvältä lähes kaikilla! Mä itse suosin mekoissa ja hameissa midi-mittaa, sillä se saa tällaisesta 160 senttisestä varresta edes vähän pidemmän kun sääri pääsee hieman vilkkumaan. Midi-mittaiset vaatteet on viimeisten vuosien aikana yleistynyt enemmän ja enemmän (jes!!) mutta tyyli vaihtuu aina hieman. Jokunen vuosi sitten pliseeratut midi-hameet oli kova juttu, kun taas tämän kesän juttu taitaa olla kietaisuhameet pienellä röyhelöllä?

Bootcut farkut – Farkkumallit tulee ja menee – jossain vaiheessa enemmän pinnalla oli boyfriend malli kun taas toisinaan puettiin päälle mom jeansejä. Tällähetkellä vannotaan bootcutin nimeen ja tämä on ainakin mun mieleeni!

 

 

Huivit – Näitä on näkynyt nyt keväämmällä asusteina yhä enemmän ja enemmän. Silkkihuivi on helppo kietoa joko kaulaan tai vaikka hiuksiin tuomaan vähän väriä ja särmää. Ihanan naisellinen trendi!

Pallokuosi – Kuosi, joka on miellyttänynt mun silmää jo vuoden päivät! Mun on pakko myöntää, että mun vaatekaapista löytyy pallovaatteita vaikka yksi jokaiselle viikonpäivälle. Kyllästyin jossain vaiheessa kukkakuosiin ja onhan pallot nyt paljon ajattomampia käyttää vaikka talvellakin.

Trenssi – Tämä takkityyli sopii kaikille sukupuolesta ja iästä huolimatta. Taisin saada ensimmäisen trenssin päälle vaahtosammuttimen kokoisena, kun äiti päätyi siistin kevät-takin etsinnässä trenssiin. Samanlainen (mutta muutamaa kokoa isompi) takki roikkuu tälläkin hetkellä vaatekaapissa. Sitä tulee nykypäivänä käytettyä aika vähän, mutta se on hyvä olla siellä varuiltaan, sillä se on aina varma valinta pukea päälle!

 


Tags:
,
10 Comments
 • ananas
  Posted at 12:45h, 06 maaliskuun Vastaa

  Apua sain nyt jonkun pakkomielteen noista sun H&M Homen seinäpeileistä, mut en löytäny niitä netistä ainakaan enää.. Jos sä löydät oikeen tuotteen ja pystyt sen linkkaamaan niin olisin niin kiitollinen!!

  Ihanan fresh tyyli sulla nykyään tän bloggaamisen (ja etenki sisistusasioiden) kans, jatka samaan malliin!

  • Sara
   Posted at 13:08h, 09 maaliskuun Vastaa

   Niitä ei valitettavasti ole enää netissä, et oo ainoa jonka kanssa ollaan yritetty niitä sieltä kuumeisesti metsästää 🙁 Aleksanterinkadun myymälästä kuitenkin ainakin löyty vielä iso pino, joten jos asut jonkun H&M home myymälän lähellä niin kannattaa ehottomasti käydä sieltä tsekkaamassa ennen kun luovut toivosta! Ja kiitos, mukava kuulla että tykkäät 🙂

 • Juli
  Posted at 21:11h, 06 maaliskuun Vastaa

  Mistä noi ihanat pörrökengät on? ja mikä koko sulla on tosta pallomekosta 🙂

  • Sara
   Posted at 13:06h, 09 maaliskuun Vastaa

   Bongasin ne vuodenvaihteessa Zaran alennuksista, en millään malta odottaa kesää jolloin niitä voi fiilistellä ihan ulkoilmassakin 😉 Pallomekosta mulla on koko 34!

 • Nessa
  Posted at 11:29h, 07 maaliskuun Vastaa

  Kauniita kuvia! <3

  • Sara
   Posted at 13:04h, 09 maaliskuun Vastaa

   Kiitos paljon Nessa <3

 • Roosa
  Posted at 23:56h, 11 maaliskuun Vastaa

  Ihanat housut! Onko sulla niistä mikä koko?

  • Sara
   Posted at 10:27h, 16 maaliskuun Vastaa

   Mulla on niistä koko 34!

 • Anna
  Posted at 14:24h, 20 maaliskuun Vastaa

  Mistä toi olkkarin ihana matto on? 🙂

  • Sara
   Posted at 13:47h, 22 maaliskuun Vastaa

   Mattokin on Ellokselta 😀

Post A Comment