SPRING IN OUR BEDROOM

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Sisustusvimma on lähtenyt aivan lapasesta!

Välillä joudun toppuuttelemaan itseäni etten tilaisi täyttä ostoskorillista tavaraa suoraan kotiovelle. Nettiostosten teko on nykypäivänä petollisen helppoa ja suuren osan meidän kodin kalusteista (nojatuolit, matot ja sohvapöydänkin mukaanlukien) olen tilannut netistä. Vaihtoehtoja on niin paljon enemmän ja mikä tärkeintä, samoja kalusteita ja sisustustavaroita ei välttämättä näy ihan jokaisessa vastaantulevassa kodissa. Viimeaikojen nettikauppalemppareita on olleet Ellos ja Jotex, jotka on rokottanut mun lompakkoa myös yhteistöiden ulkopuolella tavaroita makuuhuoneeseen on roudattu jopa ulkomailta.

45neliöiseen kaksioon mahtuu onneksi olohuone-keittiön lisäksi sopivan kokoinen erillinen makuuhuone. Vaatehuonetta mä en osannut edes toivoa, mutta sellainen komeilee silti osana meidän makuuhuonetta. Vaatehuone (tai komero…) oli alunperin pelkkä tila ilman hyllyjä ja käytettiin sitä monta kuukautta purkamattomien muuttolaatikoiden säilytystilana. Mä päätin kuitenkin jossain vaiheessa että se on ihan hukkaan heitettyä tilaa ja päädyin yöllä tutkimaan mikä säilytysratkaisu tuonne sopisi. Löysin sopivan, oltiin sopivasti menossa seuraavana aamuna Ikeaan ja seuraavana iltana vaatteet roikkuikin jo nätissä järjestyksessä. Meillä on täällä sopivasti kaappitilaa. Eteisen kaappien lisäksi olohuoneessa on yksi komero, makuuhuoneessa kolme integroitua kaappia ja vaatehuoneessa vielä yksi ovellinen kaappi jonne saa vaatetta vähän piiloon. Vaikka meidän kodissa riittää valoa vaikka muille jakaa ja aurinko paistaa aina jollain tavoin tänne aamusta iltaan, niin makuuhuone on silti koko seinän kattavien ikkunoiden ansiosta valoisin.

Samalla kun oon sisustanut muuta kämppää vuoden aikana uuteen uskoon, niin makuuhuone on kokenut myös muutaman muodonmuutoksen. Täällä on varsinainen työpiste, nojatuolinurkka johon on ihana painautua viltin ja kirjan kanssa viettämään iltaa, tottakai sänky ja vielä pieni pukeutumisnurkka. Tykkään tästä tällaisena, vaikka en tosin tiedä milloin innostus iskee laittamaan taas kaiken uusiksi! Täällä on mukava tunnelma, sopivasti vihertäviä ja harmaita sävyjä ja tärkeimpänä huone on sellainen josta mielellään herää ja jonne odottaa taas iltaisin pääsevänsä nukkumaan!

Keräsin vähän sisustusinspiraatioa koko kotiin aiemmin täällä, mutta Elloksen sivuilta löytyy myös ihania vinkkejä makuuhuoneen keväiseen sisustamiseen. Pinnalla on nyt selvästi oranssi ruosteinen väri, rottinkiset kalusteet ja pirteät mutta luonnonläheiset sävyt. Mun rottinkinen yöpöytä ei harmikseni ole saapunut vielä perille, mutta eiköhän se vielä jokin päivä sängyn vierelle ilmesty. ;-)

Helmalakana täältä Seinäkoriste täältäTarjotin täältäKynttilänjalat täältäLehtiteline täältä | Saviruukku täältäLakanat täältä


16 Comments
 • M
  Posted at 14:16h, 15 maaliskuun Vastaa

  Sun koristetyynyt on tosi ihania! Varsinkin kaikki hapsutyynyt! Haluaisitko kertoa mistä löydät noin ihania? :)

  • Sara
   Posted at 10:26h, 16 maaliskuun Vastaa

   Kiitos, noi hapsutyynyt on mun heikkous :-D Osa noista on h&m homesta, osa Jotexilta ja jonkun oon tuonut myös Balilta vuodenvaihteessa matkamuistona! Zara homessa taisi olla myös aika nättejä, mutta ne pitää sit tilata netistä kun home-liikkeitä ei oikeen meinaa mistään löytyä!

 • Nimetön
  Posted at 15:36h, 15 maaliskuun Vastaa

  Mistä toi laatikko ”yöpöytä” on? Toi jossa kello päällä:-)

 • mde
  Posted at 16:33h, 15 maaliskuun Vastaa

  Onpa tunnelmallisia kuvia! Mistä toi makkarin lamppu on? se on ihana!

  • Sara
   Posted at 10:23h, 16 maaliskuun Vastaa

   Sekin lamppu on joskus Ellokselta! Eikö olekin, ihanan hempeä :-)

 • Sofia
  Posted at 17:33h, 15 maaliskuun Vastaa

  Moikka! Mistä tumman harmaa matto on peräisin? Tarviin just ton!

 • Satu
  Posted at 14:51h, 16 maaliskuun Vastaa

  Hei ei liity tähän postaukseen mutta mistä ne sun olkkarin seinällä olevat pikkupeilit on ostettu? :)

  • Sara
   Posted at 11:55h, 19 maaliskuun Vastaa

   Ne on H&M homesta :-)

 • Aino
  Posted at 01:43h, 18 maaliskuun Vastaa

  Mistä toi ihana harmaa nojatuoli on? :)

  • Sara
   Posted at 11:51h, 19 maaliskuun Vastaa

   Se on myös Ellokselta jokin aika sit hommattu :-)

 • A
  Posted at 19:10h, 19 maaliskuun Vastaa

  Mistä valkoinen päiväpeite on?

  • Sara
   Posted at 13:47h, 22 maaliskuun Vastaa

   Päiväpeite on ihan vaan IKEAsta. :-)

 • Sini
  Posted at 12:06h, 22 maaliskuun Vastaa

  Hei mistä tuo valkoinen viltti on, joka näkyy muutamassa kuvassa korissa peilin edessä? :)

  • Sara
   Posted at 13:48h, 22 maaliskuun Vastaa

   Viltti on Ikeasta :-)

Post A Comment