MAALISKUISEN SUNNUNTAIN AJATUKSIA

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Nelly.com

 

Tänään on hyvä päivä. Aurinko on taas paistanut monta päivää putkeen ja herättänyt meidät aikaisin aamulla. Fiilis on ollut aika väsynyt ja ollaankin kasattu peitoista ja tyynyistä maja olohuoneen sohvalle. Päätettiin lähteä pian kauppaan hyödyntämään Lidlin hauska korttitarjous näin viikon viimeisenä päivänä. Ei tosin voida ostaa jääkaappia täyteen ruokaa, sillä lähdetään keskiviikkona loppuviikoksi hieman pohjoisempaan. Vessa- ja talouspaperivarastot sen sijaan on aika heittää ääriään myöten täyteen, hommata ne perus kuivaruoka-aineet mitkä tällähetkellä tuntuu olevan lopussa ja ostaa ruoat parille seuraavalle päivälle.

Näin eilen pitkästä aikaa kavereita ja istuttiin alas pitsojen äärelle. Meidän on ollut todella hankala sovittaa kaikkien aikatauluja yhteen ja tälläkin kertaa porukasta puuttui puolet. Oli kuitenkin kiva nähdä ja jutella kasvotusten miten elämät on lähtenyt viimenäkemisestä rullaamaan eteenpäin. Sain illalle vielä toista seuraa viinilasin äärelle ja lopulta pääsin omaan sänkyyn vasta yön pikkutunneilla. Normaalisti vietän viikonloput yksin kotona poikaystävän ollessa töissä, joten tällaiset on ihan mukavaa vaihtelua aina välillä!

Mulla on torstaista lähtien ollut mielessä yksi tietty ruokalisuke, jota syötiin ollessamme ravintola Rosterissa illallisella. Saa nähdä kuinka kauan kestää, että saan oikean makuisen annoksen valmistettua.

Ensiviikolle on tosiaan tulossa pieni reissu pohjoisempaan ja saadaan taas heittää lumilauta jalkojen alle! Kolmas kerta tänä talvena mutta jos multa kysyttäisi, niin voisin käydä laskettelemassa paljon useamminkin. Toivotaan, että nämä säät jatkuu myös sinne saakka, sillä olisi ihana lasketella täydessä auringonpaisteessa!

 

 

 

Kuukauden päästä on lähtö Islantiin, jonne varattiin halvat lentoliput kuukausia sitten. Ei olla mietitty majoitusta vielä sen kummemmin, mutta jostain syystä houkuttaisi lähteä reissuun seikkailumielellä ja nukkua asuntoautossa. Vinkkejä Islantiin niin majoituksen kuin tekemisten puolesta otetaan tälläkin kertaa vastaan! Teiltä saa aina todella hyviä neuvoja joita on sit itsekin mukava laittaa tuleville reissailijoille eteenpäin.

Maistoin ensimmäisen kerran pakastettuja viinirypäleitä makean nälän taltuttamiseen ja oli hienoinen pettymys kaiken sen hehkutuksen jälkeen. Jatkossa syön rypäleet ihan tuoreina ja jääkaappikylminä 😉

Kyselin teiltä Snapchatin puolella postaustoiveita ja ajattelin toteuttaa huhtikuun aikana viisi toivetta. Jos teille tulee mieleen jotain mitä täällä blogin puolella haluatte nähdä, niin laittakaa ihmeessä vielä kommenttia tulemaan.

Mä en millään meinaa päästä ylitse siitä faktasta, että me ollaan menty tätä vuotta jo useampi kuukausi eteenpäin ja kevät sekä kesä ovat jo niin lähellä! Siivoilin kaikessa rauhassa vaatehuonetta ja huomasin hypisteleväni kesämekkoja ja sääriä paljastavia hameita innoissani. Niihin vaatteisiin ulkona on vielä hieman liikaa pakkasasteita, mutta eiköhän homma hoidu parissa kuukaudessa. Kaupat (ja nettikaupat) on täynnä söpöjä kuoseja, ihania värejä, näyttäviä leikkauksia ja paljon mix&match vaatetta. Kevät – bring it on!

 

Pants Nelly.com | Sweater River Island | Hat Wos | Shoes Vagabond 


Tags:
,
8 Comments
 • Kati
  Posted at 19:22h, 18 maaliskuun Vastaa

  Islannissa suosittelen golden circlen nähtävyyksiä! Ne on huippuja. Samoin Blue Lagoonissa pulahtamista ja valassafareita!

  • Sara
   Posted at 11:53h, 19 maaliskuun Vastaa

   Laitan nämä ylös! Blue Lagoonia ei ainakaan missään nimessä voi skipata 😉

 • Nimetön
  Posted at 19:58h, 18 maaliskuun Vastaa

  Joo ehdottomasti kannatan seikkailua!! 😀 Mä en ole vuosiin edes käyttänyt hotelleita, vaan olen suosinut telttaa, asuntovaunuja, makuupusseja, ja huonommilla keleillä matkustajakoteja, joissa jaetaan huone ympäri maailmaa olevien tyyppien kaa. Tällä lailla on kierretty etenkin Norjaa ristiin rastiin, ja on niin paljon ikimuistoisempaa kuin ketjuhotellit.. Talvellakin pärjää hyvin ulkona nukkuessa, kun on vaan hyvä makuupussi ja rutkasti lämmintä vaatetta. Se jos mikä on todellista luksusta nukkua upeassa vuoristomaisemassa raikkaassa ulkoilmassa. 5/5 ! 🙂 🙂 Huippua matkaa!

  • Sara
   Posted at 11:50h, 19 maaliskuun Vastaa

   Mä olen sen verran seikkailuhenkinen, että telttamajoitus kuulostaisi tolle reissulle mahtavalta. Poikaystävä suosisi mielummin camper vania, mutta ollaan onneksi sen verran päästy yhteisymmärrykseen ettei me ainakaan mitään hotellia meinata varata! Norjan roadtrip olisi myös aika mahtava kokemus jahka nyt ensin saadaan Islanti hoidettua pois alta. Kiitos paljon, en millään malta odottaa tällaista vähän erilaisempaa reissua! 🙂

 • J
  Posted at 21:44h, 18 maaliskuun Vastaa

  Näytätpä upeelta, punainen huulipuna sopii sulle hurjan hyvin! Tässä sunnuntaissa on ollut kyllä jotain ihanaa toiveikkuutta, ajatukset pyörineet lähinnä tulevassa keväässä ja kesässä, hitsit mä en malttais enää odottaa! Ja niin, täälläkin pakastetut viinirypäleet tuotti pettymyksen, pakastin varmaan turhan kauan mut ne ei kyllä maistuneet miltään:-D

  • Sara
   Posted at 11:48h, 19 maaliskuun Vastaa

   Kiitoksia ihana <3 Punanen huulipuna tuo kyllä niin paljon pirteyttä kasvoille, pitäisi käyttää useammin!

   Mulla oli viinirypäleet pakkasessa yön yli, en tiedä kuinka kauan niitä olisi pitänyt sit oikeiden ohjeiden mukaan siellä pitää 😀

 • E
  Posted at 09:17h, 23 maaliskuun Vastaa

  Kannattaa muuten pitää niitä viinirypäleitä vaan sen verran siellä pakastimessa, että vähän kohmettuvat. Silloin niistä tulee todella hyviä.❤️

  • Sara
   Posted at 11:08h, 23 maaliskuun Vastaa

   Okei no pitää ehkä vielä yrittää niitä oikein pakastettuna 😀 pidettiin itse tosiaan yön yli..

Post A Comment