MEIDÄN KOTI ON IKUISUUSPROJEKTI

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

 

Muutamat Ikea-reissut, useat postipaketit, monet tuskaiset yölliset kalusteidenkasaukset, paljon viherkasveja, muuttuneita mieliä ja tyytyväisiä fiiliksiä. Oon kerran jo aiemmin heittänyt tänne meidän asunnosta pientä sneakpeakia, mutta oltiin saatu tämä vasta puoliksi valmiiksi. Eihän tämä vieläkään valmis ole, omalla kohdalla kodin sisustus on ainakin ikuisuusprojekti. Aiemmin meillä oli paljon tyhjiä seiniä ja ne toi hieman kolkon fiiliksen.  Jouduin hetki sitten taipumaan ja näyttämään makuuhuoneen pimennysverhoille vihreää valoa, jotta kevätaurinko ei herätä meitä pää hiessä. Olohuoneeseen verhoja en ole kuitenkaan vieläkään hyväksynyt, vaan olen tuonut valkoisille seinille väriä tauluilla ja peileillä.

Nurkat alkaa olla jo aika täynnä eikä tasoiltakaan tunnu tyhjää tilaa enää löytyvän. Oon löytänyt vihdoin sen balanssin värien kanssa ja kotona viihtyy hyvin. Aiemmin kokovalkoisessa ja minimalistisessa kodissa yksikin väärällä paikalla ollut  tavara ajoi mut raivon partaalle ja koska mä en ole mikään siivoushullu, niin siitä oli pakko luopua. Löydettiin Ikeasta mukava sohva joka sopii ikkunan alle todella hyvin. Ihastuin Jotexista tilattuun pöytään samantien ja  törmäsin sattumalta pöytään sopiviin puureunaisiin peileihin keskustan kauppoja kierrellessä. Osa tavaroista on tullut kavereilta tai sukulaisilta käytettynä ja ne tuo kivaa fiilistä rosoisuudellaan. Kirjoittelin aikaisemmin täällä makuuhuoneen tilanteesta jos ette ole sitä vielä lukeneet.

 

Sain Deseniolta myös teille sisustushulluille mahdollisuuden alennukseen. Koodilla ”saraollila” saatte 25% alennuksen Desenion julisteista poislukien handpicked ja collaboration julisteet. Koodi on voimassa 3-5.4, joten kannattaa olla nopeita!


8 Comments
 • Hely
  Posted at 23:09h, 03 huhtikuun Vastaa

  Mistä noi ihanat keittiöntuolit ovat?:)

  • Sara
   Posted at 04:52h, 04 huhtikuun Vastaa

   Tuolit on Ellokselta ja suosittelen todellakin niitä jos tota mallia enää on myynnissä :-) tosi hyvät istua!

 • INes
  Posted at 09:33h, 04 huhtikuun Vastaa

  Moikka, mistä toi sohva on? Tosi kiva!!

  • Sara
   Posted at 01:35h, 05 huhtikuun Vastaa

   Kerroinkin jo tekstissä, että sohva on Ikeasta :-9

 • Jenna
  Posted at 18:28h, 04 huhtikuun Vastaa

  Onko matto mistä? Tuo ihanasti lämpöä sisustukseen

  • Sara
   Posted at 01:32h, 05 huhtikuun Vastaa

   Kyseessä on Elloksen villamatto :-) No eikö, aiemmin siinä oli lehmäntalja ja tämä on kyllä paljon parempi!

 • Erika
  Posted at 00:31h, 12 heinäkuun Vastaa

  Mistä toi sun valkoinen ruokapöytä on?

  • Sara
   Posted at 10:31h, 18 heinäkuun Vastaa

   Se on Torista bongattu käytettynä! :-)

Post A Comment