BUONGIORNO FROM ROME

 

Buongiorno!

Myönnetään, tämänhetkinen sijainti yllätti minutkin täysin! Sain vain yhdeksän tunnin etumatkan pakkaamiseen ennen kuin lentokone nousi kohti Italiaa. Jokaisen kevään perinnereissu Liisan kanssa tuli hieman yllättäen, sillä löydettiin halpa äkkilähtö kirjaimellisesti keskellä yötä. Äkkiä kamat kasaan ja menoksi!

Oltiin jo hetken aikaa ehditty katsoa lentoja parin päivän minilomalle, mutta luovuttiin jo lähes toivosta päivien lähestyessä ja hintojen kalliintuessa. Alunperin suunnitteilla ollut Barcelona sai lykkääntyä huonojen lentoaikojen vuoksi, kun taas Milano oli listalla harmittavan hintavana. Aikaisempina vuosina ollaan koluttu tämän matkaseuran kanssa läpi niin Venäjää kuin Ranskaakin ja Italia oli juuri sopivasti meidän molempien toivelistalla.

Mulla on monesti matkustaessa yhden kerran periaate – samaa kohdetta yritetään välttää toistamiseen. Tälläkertaa mä kuitenkin häkellyin niin, ettei kolme päivää näissä maisemissa tule riittämään mulle alkuunsakaan. Upeat vanhat rakennukset ja rakennelmien jäännökset on jätetty paikoilleen, kaupungissa on aivan mahtava tunnelma ja värit sekä söpöt kadut pomppaa silmille mihin ikinä sitä katsookaan. Me tullaan takaisin Suomeen jo perjantaina (mä taisinkin poikaystävälle jo sivulauseessa mainita, että mitä jos me vaikka muutettaisi tänne kesäksi??), mutta voisin lähteä vaikka heti takaisin. Saavuttiin tänne eilen aika myöhään iltapäivällä, joten tänään saadaan vasta ensimmäisen kerran nauttia kokonaisesta päivästä. Aloitettiin hieman vitsillä kuvaamaan meidän matkasta vlogia ja muistikortti tulee varmasti täyttymään nopeaa vauhtia. Hauska kokeilla yhdessä jotain uutta, sillä kumpikaan meistä ei ole vielä uppoutunut videoiden maailmaan sen kummemmin.

 

Jos teillä on minkäänlaisia vinkkejä meille, niin otetaan ne avosylin vastaan. Etenkin ruokapaikoista tuntuu olevan pulaa – etsittiin eilen mieluista ravintolaa aivan liian kauan!

 

Pssst. Mut löytää sekä Instagramista että Snapchatistä nimimerkin saraollila takaa jos teitä kiinnostaa käydä kurkkimassa meidän matkaa blogin ulkopuolella reaaliajassa. Päivitin sinne esimerkiksi eilisen yritykset avata viinipullo ilman avaajaa ja pakko myöntää, onnistuttiin aika hyvin!


16 Comments
 • Avatar
  Sk
  Posted at 09:37h, 04 huhtikuun Vastaa

  Rooma on ihana! Suosittelen kovasti appelsiinipuutarhaa Giardino degli Aranci, josta on varsinkin auringonlaskun aikaan aivan sairaan nätit näkymät Rooman yli. Samoin trasteveren kaupunginosa ja villa borghesen puisto ovat tosi kivoja!

 • Avatar
  Pauliina
  Posted at 12:07h, 04 huhtikuun Vastaa

  Ihanaa reissua! Keväinen Rooma on kyllä varmasti oiva lomapaikka! :) mistä tuo sun päälly näkyvä neule on? Oli niin hieno, että pakko kysyä!

  • Avatar
   Sara
   Posted at 01:34h, 05 huhtikuun Vastaa

   Kiitos paljon! Rooma on paikkana ollut sellainen, että tiedän vielä joskus palaavani tänne uudestaan lomailemaan :-) Näiden päivien aikana ei millään ehdi näkemään kaikkea mitä haluaisi :-) Ja neule on Zarasta.

 • Avatar
  OT
  Posted at 12:29h, 04 huhtikuun Vastaa

  Oi oi oi, mistä noi sun valkoiset farkut on????

  • Avatar
   Sara
   Posted at 01:33h, 05 huhtikuun Vastaa

   Farkut on viimekesänä ostettu Zarasta :-)

 • Avatar
  Janika
  Posted at 16:00h, 04 huhtikuun Vastaa

  Saanko kysyä että mitä kautta löysitte tuon äkkilähdön? :)

  • Avatar
   Sara
   Posted at 01:33h, 05 huhtikuun Vastaa

   Norwegianilta löytyi :-)

 • Avatar
  Erika
  Posted at 18:46h, 04 huhtikuun Vastaa

  Hei mistä tuo tämän postauksen kuvissa näkyvä ihan täydellinen beige neule on?

  • Avatar
   Sara
   Posted at 01:32h, 05 huhtikuun Vastaa

   Eikö olekin ihana! Se on Zarasta :-)

 • Avatar
  Sara
  Posted at 18:54h, 04 huhtikuun Vastaa

  Moi! Meinaatko kertoa sun opintosuunnitelmista lähiaikoina? Kiinnostaisi mille alalle oot päättänyt lähteä! Onnea hakuprosessiin :-)

  • Avatar
   Sara
   Posted at 01:32h, 05 huhtikuun Vastaa

   Ei ainakaan vielä ole suunnitelmissa kertoa niistä, mutta saa nähdä sit parin kuukauden kuluttua :-)

 • Avatar
  Enni
  Posted at 21:07h, 04 huhtikuun Vastaa

  Miksi muokkaat kuvasi niin elottoman näköisiksi ?

  • Avatar
   Sara
   Posted at 01:31h, 05 huhtikuun Vastaa

   Veikkaan että tiesit jo kommenttia kirjoittaessa mitä mä tulen vastaamaan; siksi koska tykkään niistä sellaisina :-)

 • Avatar
  Siiri
  Posted at 22:59h, 06 huhtikuun Vastaa

  Ohhh siis oh My god mitä kuvia!! Asuin viime kevään Roomassa ja iski kyllä niin kova ikävä!! Se on niin maaginen paikka <3 Toivottavasti teillä oli hyvä reissu!

  • Avatar
   Sara
   Posted at 19:16h, 07 huhtikuun Vastaa

   Mä jo vähän ehdin itsekin uhkailla muuttavani vielä joskus Roomaan. Maaginen paikka todellakin! Musta oli niin ihanaa, että vanhojen rakennelmien rauniot oli jätetty paikoilleen ja kaupunki oli rakennettu niiden ympärille. Todella ainutlaatuinen ja uniikki paikka! <3

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 13:42h, 20 huhtikuun Vastaa

  Hei, missä hotellissa olitte? Olitteko tyytyväisiä siihen?

Post A Comment