ROME PHOTO DIARY

 

 

Kolmas päivä roomassa lähti käyntiin hitaasti ja rauhallisesti – kadut oli hieman märät yöllisestä sateesta ja taivas täynnä pilviä. Suunnattiin heti ensimmäisenä aamupalalle läheiseen kahvilaan.  Lapsekas Sara oli innoissaan hieman vaativattovammasta ja suppeasta valikoimasta, johon kuului lähinnä makeita leivoksia. Aikuismaisempi Sara kuitenkin mietti kauhulla tulevia käveltyjä kilometrejä tyhjällä vatsalla (kilometrejä kertyi lopulta 15), sillä piirakkapala ei pidä nälkää kovinkaan pitkään loitolla.

 

 

Rooman söpöjä katuja koristaa värikkäät talot kaikissa sateenkaaren väreissä, ihanat ja persoonalliset käsityöpuodit sekä vehreät kasvit ja köynnökset, jotka luo mukavaa tunnelmaa.

 

 

Päädyttiin lopulta hieman tahtomatta Colosseumin tienoille ja käytiin tottakai nappaamassa pakolliset turistikuvat. Tyydyttiin tsekkaamaan alue vaan ulkopuolelta läpi – saa nähdä keretäänkö tänään mestoille vielä uudemman kerran.

 

Pitsaa ja viiniä; niitä on syöty tässä kaksi päivää niin kovaan tahtiin että kohta kumpikaan ei tule hetkeen maistumaan kunhan kotiin pääsen.

 

 

Tänää pidetään peukkuja aurinkoisemman sään puolesta ja me otetaan suunnaksi Trastevere. Mä jätän nyt turhemmat löpinät sikseen ja menen laittamaan itseäni valmiiksi päivää varten. Vähäisten yöunien tuloksena silmät meinaa kokoajan painua hiljaa kiinni, mutta mä en millään haluaisi käyttää täällä vähäisiä tunteja nukkumiseen. Sitä ehtii tehdä sitten kun kotiin pääsee! ;-)


6 Comments
 • Avatar
  miki
  Posted at 16:42h, 05 huhtikuun Vastaa

  LOVED THIS POST SOOOO MUCH!!
  mIKI X

  https://littletasteofbeauty.blogspot.it/

  • Avatar
   Sara
   Posted at 05:23h, 06 huhtikuun Vastaa

   Thank you! xx

 • Avatar
  Anononyymi
  Posted at 18:30h, 05 huhtikuun Vastaa

  Hei! Kivoja kuvia :-) Mistä toi sun musta laukku on?

  • Avatar
   Sara
   Posted at 05:22h, 06 huhtikuun Vastaa

   Se on nunoon laukku Nelly.comilta :-) Nykyään käytössä lähes päivittäin! Ja kiitos!

 • Avatar
  Minna
  Posted at 21:39h, 05 huhtikuun Vastaa

  Hei mistä oot hommannu noi suuret mustat aurinkolasit mitkä sulla on päällä liisan lisäämässä ig kuvassa? :) todella kauniit!

  • Avatar
   Sara
   Posted at 05:23h, 06 huhtikuun Vastaa

   Ne on Chanelin lasit – aivan ihanat munkin mielestä mutta massiivisuutensa takia ei sit sovi kaikkiin tilaisuuksiin :-)

Post A Comment