HUHTIKUUN TOIVEPOSTAUS 1: MINUN TATUOINTINI

 

Aloitetaan kuukauden toivepostaukset pienillä tatuointitarinoilla joita te pyysitte useampaankin otteeseen. Mun kaikki tatuoinnit on jollain tavoin poissa silmistä kokoajan niin, että niiden olemassaolon välillä jopa unohtaa. Ainakaan niihin ei kyllästy niin helposti ;-)

Tatuointeja on vuosien aikana tullut ikuistettua iholle yhteensä seitsemän ja ensimmäisen kävin ottamassa vaihtovuoteni aikana Yhdysvalloissa. Sittemmin olen ottanut tatuointeja niin ulkomailla kuin Suomessakin, mutta Suomessa otetut on tehty iholle stick and poke -tekniikalla.  Monet mun tatuoinneista on otettu ilman pidempää harkitsemista eikä niiden takana ole sen suurempia tarinoita. Mulla on kokoajan päällä pieni tatuointikuume ja tykkään kovasti näistä pienemmistä ja huomaamattomista kuvista. Saa nähdä kuinka monta kuvaa iholle on päivitetty esimerkiksi seuraavien 10 vuoden sisällä!

 

 

Kävin syksyllä ennen Thaimaan matkaa ottamassa oman horoskoopin tähtimerkkinä hauiksen sisäreunaan. Tämä tatuointi on tehty Suomessa stick and poke -tekniikalla ja tykkään kovasti sen siroudesta ja huomaamattomuudesta. Mä olen nähnyt tällaisia samanlaisia hieman suuremmassa mittakaavassa ja olen näin jälkikäteen tyytyväinen ettei siitä tullut yhtään massiivisempaa.

 

 

Tämä maailmankartta on mun ensimmäinen tatuointini ja otin sen ihooni ollessani 18. Halusin mulle jonkinlaisen pysyvän muiston vaihtovuodesta ja kävin hakkauttamassa tämän kuvan niskaani. Maailmankarttatatuointi on saanut paljon kehuja tuntemattomiltakin ja se on mun tatuoinneista ehkä näkyvin, sillä monien paitojen kaula-aukko paljastaa tatuoinnista edes puolet. Mulla oli alunperin useita vaihtoehtoja ensimmäistä tatuointiani varten, mutta näin jälkikäteen mä olen tyytyväinen valintaani ja lopputulokseen. Poikaystäväni on useaan kertaan maininnut tämän olevan mun tatuoinneista hänen lemppari ja en yhtään ihmettele miksi! Mä pidän tästä edelleen kovasti ja välillä on hauska leikkiä tietovisaa arvaillen jonkun muun osoittamaa kohtaa kartasta.

 

Mun oikeaa kylkeä koristaa origami-joutsen, joka on todella pelkistetty ja  tehty pelkkinä ääriviivoina. Tämän olemassaolo on mulla jostain syystä vähiten mielessä – ehkä mä tsekkailen mun kylkiä liian harvoin :-D Joutsenella ei mulle itselleni ole mitään  merkitystä, mutta sitä pidetään toivon ja paranemimsen symbolina. Tuhannen origamijoutsenen taittelun uskotaan antavan taittelijalle yhden toiveen, mutta mä päätin niiden tuhannen sijaan ikuistaa kylkeeni vain yhden.

 

 

Tässä toinen stick and poke -tatuointi jonka otin Suomessa ennen Thaimaahan lähtöä. Halusin nilkkaani siron mustavalkoisen kukkakimpun  joka tämäkin jätettiin todella pelkistetyksi.  Näissä neljässä oksasssa on tuskin ollenkaan mitään varjostuksia – ainoastaan ääriviivat. Tämä on melkeimpä mun lempparitatuointi ja ihastelen sitä edelleen aina kun vaan mahdollista.

 

 

Kainalorajalla oleva maatuska oli toinen mun ottamani tatuointi ja hakkautin sen ihooni ollessani  pari vuotta sitten Venäjällä. Varattiin todella nopealla aikataululla sekä mulle että matkaseuralleni  aika tatuoijalle pienen taustatutkimuksen jälkeen ja otettiin samanlaiset tatuoinnit samaan kohtaan.  Tää on nätisti tehty pieniä yksityiskohtia myöten, jotka ei tässä kuvassa tule niin hyvin esille.

Samassa kuvassa näkyy myös vasemman käden takana oleva käsimerkki, joka on sormet ristissä tuomassa onnea. Tämä vilkkuu lähes poikkeuksetta aina kesävaatteita pitäessä.

 

 

Käsivarressa mulla on teksti, jossa lukee brave. Tikkukirjaimilla tehty sana on mun ainoa tekstitatuointi ainakin vielä toistaiseksi. Otin tämän samalla kertaa kuin origami-joutsenen sekä onnea symboloivan käsimerkin, joten live, laugh, loven sijaan tatuoin itseeni onni, toivo ja rohkeus.

 

Psst. Postaustoiveita saa edelleen heittää ilmoille jos teillä on jotain, mitä toivoisitte täällä blogin puolella näkevänne :-)


11 Comments
 • Avatar
  Sanni
  Posted at 19:11h, 07 huhtikuu Vastaa

  Ite en oo ollenkaa mikää tatuointifani, eikä sellasia itellä oo ainuttakaan. En oo edes tajunnu et sulla on noinkin monta! Mun mielestä tatuoinnit voi olla ihan nättejä mut liika on sit aina liikaa. Sun tatuoinnit on kyllä tosi nättejä ja siroja! Jotenki tosi ihana toi horoskoopin tähtimerkki!

  • Avatar
   Sara
   Posted at 19:14h, 07 huhtikuu Vastaa

   No mä oon tässä sun kanssa ihan samaa mieltä! Mä oon onnistunut vielä tähän mennessä pitämään noi kuvat mahdollisimman pieninä ja just sellasina, ettei ne ole kokoajan näkyvillä. Tatuointikuume on kyllä paha kun ei itsekään haluaisi sit vanhempana olla kokonaan musteen peitossa :-D Mutta kiitos!

 • Avatar
  M.
  Posted at 21:01h, 07 huhtikuu Vastaa

  Aivan ihana tuo onni, toivo ja rohkeus! Todella hieno idea!

  • Avatar
   Sara
   Posted at 21:31h, 07 huhtikuu Vastaa

   <3

 • Avatar
  Reetta
  Posted at 21:03h, 07 huhtikuu Vastaa

  Moikka, siis noi sun tatuoinnit on ihania! Just semmosia pieniä ja siroja mitä itekki haluisin :D hei kenel kävit ottaa noi stick and poke tatuoinnit?

  • Avatar
   Sara
   Posted at 21:30h, 07 huhtikuu Vastaa

   Kiitos ja eikö olekin! :-) Mä kävin ottamassa noi Timillä, IG löytyy nimimerkin timphoto takaa!

 • Avatar
  emzi
  Posted at 11:55h, 08 huhtikuu Vastaa

  toi maailmankartta on kyllä todella kaunis <3

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 23:02h, 09 huhtikuu Vastaa

  Sun tatuoinnit on super kivoja <3 Tuo maailmankartta on ihan huippu idea sun vaihtovuodesta. Jonkinlaisen pienen tekstin, yhden sanan, haluaisin iholle muistoksi rakkaasta edesmenneestä isovanhemmasta, mutta koska se on jotain niin pysyvää, haluan että kun sellaisen joskus otan niin se todella kuvastaa tätä kyseistä ihmistä :)

 • Avatar
  Laura
  Posted at 23:24h, 09 huhtikuu Vastaa

  Siis sulla on kyllä ihan tajuttoman kauniit tatuoinnit!

 • Avatar
  hoo
  Posted at 21:31h, 10 huhtikuu Vastaa

  mun lemppareita taitaa olla joutsen ja tähtikuvio! Sopii kyllä kaikki sulle :)

 • Avatar
  A
  Posted at 16:54h, 12 huhtikuu Vastaa

  Mitkä korvikset sulla on tuossa ekassa kuvassa? :) aivan ihanat, oon joskus aikasemminki ihastellut niitä!

Post A Comment