KOLME TARTTUI MUKAAN KAUPPAREISSULLA

 

Kaupallinen yhteistyö: Prisma

 

Mulle on lapsuudesta jäänyt mieleen ruokakauppojen vaateosastot, joissa rekit oli täynnä päällä lököttäviä farkkuja ja mitä oudoimpia kangaskuoseja. Rullattiin aina nopeasti suoraan ruokapuolelle tekemään ne pakolliset ruokaostokset ja vaatteet hommattiin jostain muualta. Vaatemerkillä ei sinänsä ole koskaan ollut mulla pukeutumisessa väliä, mutta olen kuitenkin ollut tarkka mitä päälleni laitan.

 

Mulla meni pitkän aikaa, ennen kun mä pääsin vasta tämän vuoden puolella kunnolla farkkujen makuun. En meinannut millään löytää mulle mieluisia ja hyvin istuvia housuja mistään – kaikki housut tuntuu lähes poikkeuksetta olevan mulle liian pitkiä. Uskotteko muuten kun nyt sanon, että mun kahdet tämän hetken mieluisimmista farkuista on löytynyt juurikin päivittäistavarakaupoista ja hypermarketeista? Mä en olisi vielä muutama kuukausi sitten uskonut! Prisma yllätti uudistuneella vaatevalikoimallaan positiivisesti ja hinnatkin on pystytty pitämään maltillisina – muoti kuuluu kaikille.

 

Mulla oli nämä IJeansin farkut viimeviikolla mukana Roomassa ja pöksyt oli kuulema jo lentokoneessa kiinnittänyt kivan ulkonäön ansiosta mun matkaseuralaisen huomion. Käskin häntä suuntaamaan heti Suomeen päästyä Prismaan farkkuostoksille ja todistelin koko illan farkkujen mukavuutta erilaisin spagaatein ja venyttelyin. Farkut on niin joustavaa kangasta, että ne sopeutuu hyvin erilaisille vartalon muodoille. Näitä oli muistaakseni myös matalammalla vyötäröllä sekä erilaisissa väreissä, mutta itse tykästyin eniten näihin mustanharmaisiin pöksyihin. Samalla kauppareissulla nakkasin ostoskoriini samalta merkiltä farkkutakin, joka taisi alunperin roikkua jätkien puolella. Naisille taisi olla samantyylistä rotsia tarjolla, mutta kangasmerkit oli puolestaan kukkaa, sydäntä ja LOVEa.  Pyh mitkään miesten- ja naisten vaatteet, tämä oli mun mielestä todella kiva tällaisena boyfriend-mallina! Löysin myös yhdet tähän kampanjaan kuulumattomat housut joihin ihastuin kovasti, mutta ne te tulette näkemään vasta joskus myöhemmin!

 

Jeans IJeans Prisma | Shoes Dr.Martens | Shirt Ellos | Bag Nunoo | Jacket IJeans Prisma 

 

Sain teidän kesken arvottavaksi 50€ lahjakortin Prismaan, jonka voi käyttää esimerkiksi uusiin vaatehankintoihin. Osallistu kommentoimalla 17.4 mennessä onko Prisman vaatemerkit kuten IJeans, Boy Meets Girl tai ZooYork sulle entuudestaan tuttuja tai mitä mieltä sä olet normaalien hypermarkettejen valikoimista? Arvonnan säännöt löytyy täältä.

 

Pssst. Jos sä olet lähiaikoina menossa Prismaan ruokaostoksille niin poikkea edes hypistelemään näitä farkkuja, tuskin tulet pettymään!

 


Tags:
110 Comments
 • .
  Posted at 16:16h, 10 huhtikuun Vastaa

  ZooYork ja Boy meets girl on tuttuja! Tykkään erityisesti boy meets girl merkin vaatteista!

 • Erica
  Posted at 16:24h, 10 huhtikuun Vastaa

  Ei oo ennestään tutta mutta pitää kyllä käydä katsomassa prisman valikoimaa koska toi takki näyttää niin hienolta

 • Paulina
  Posted at 16:36h, 10 huhtikuun Vastaa

  Boy Meets Girl on entuudestaan tuttu! 🙂 Arkivaatteita harvemmin ostan hypermarketeista, mutta urheiluvaatteita kyllä!

 • Anniina
  Posted at 16:46h, 10 huhtikuun Vastaa

  Muistan kans lapsuudesta kaikki värikkäät kankaat yms mutta tän postauksen myötä mun suhtautuminen saatto just muuttua, noi farkut näyttää nimittäin hyviltä päällä! Noista merkeistä vain Boy Meets Girl on tuttu 🙂

 • jennika
  Posted at 17:07h, 10 huhtikuun Vastaa

  tasaisin väliajoin tulee käytyä prisman vaatepuoli läpi sillä oom tehnyt sieltä monta tosi kivaa löytyä ja parasta on se että suurin osa nuorisosta ei shoppaile siellä niin joka toisella ei oo samoja vaatteita niskassa! merkit on tuttuja mutta kotiuttanut oon noista ainoastaan boy meets girliä. lahjakortti olis mahti juttu niin sais vähän kevätvaatetta hankittua, noi farkut eritoten näyttää tosi hyviltä 😉

 • inga
  Posted at 17:09h, 10 huhtikuun Vastaa

  wau, näyttääpä hyvältä!
  mulle ei oo tuttuja noiden tuotteet, mut mulla ei oo mitään sitä vastaan, että hankkis vaatetta esim. prismasta. valikoimat on aina sen verran laajat, et varmasti löytyy jokaiselle jotain, itsekin olen löytöjä tehnyt! 🙂

 • Liisi
  Posted at 17:22h, 10 huhtikuun Vastaa

  Boy meets girl on tuttu, muihin täytyykin tutustua:)

 • Venla
  Posted at 17:34h, 10 huhtikuun Vastaa

  Boy Meets Girl on tuttu ja oon usein katellut, että prismassa on ihan hyvännäköisiä vaatteita 🙂

 • Airi
  Posted at 18:05h, 10 huhtikuun Vastaa

  Hupparin ostin jo Boy Meets Girl valikoimasta, Prismasta ostan vaatteita useinkin, kenkiä ja laukkuja.

 • Henna
  Posted at 18:06h, 10 huhtikuun Vastaa

  Juuri kävin perheeni kanssa Prismassa ja ostin kahdet farkut IJeansilta.

 • Pee
  Posted at 18:08h, 10 huhtikuun Vastaa

  On Prisma sinänsä tuttu, asioin kerran viikossa ja tulee ostettua esimerkkinä pukupaitaa ja kenkiä, ei nämä merkit ole tuttuja vielä.

 • Suvi
  Posted at 18:13h, 10 huhtikuun Vastaa

  Merkit on tuttuja, mutten ole vielä tuotteita hypistelemään päässyt! Näistä farkuista on kuultu niin monelta, että pakko olisi päästä kokeilemaan (ja ehkä ostamaan) ja toi takki on upee! (ja toki toi 50e lahjakortti auttaa asiaa kun opiskelijan pikkubudjetilla elellään)

 • Noora K
  Posted at 18:38h, 10 huhtikuun Vastaa

  Ei oo kyllä tuttuja, aika automaattisesti on tullut tähän asti skipattua prismassa vaateosasto vaikka siellä ruokaostokset hoidankin. Täytyypä käydä katsomassa, en tajunnut että siellä vois olla oikeesti aika makeitakin vaatteita.

 • Iina
  Posted at 19:00h, 10 huhtikuun Vastaa

  Ei ole entuudestaan tuttuja!

 • aino
  Posted at 19:03h, 10 huhtikuun Vastaa

  Ei oo tuttuja!

 • Milla
  Posted at 19:35h, 10 huhtikuun Vastaa

  Boy Meets Girlistä oon kuullut, mutta mitään merkkiä en oo vielä testannut!

 • Laura
  Posted at 19:57h, 10 huhtikuun Vastaa

  Muutamilla tutuilla olen nähnyt näitä boy meets girls vaatteita, mutta itsellä ei ole ollut mitään mainitsemistasi. Joskus olen tehnyt löytöjä cittarin vaateosastolta ja prismastakin on tullut urheiluvaatetta ostettua. Molemmissa on mun mielestä ruennut olemaan enemmän oikeesti kivoja vaatteita!!

 • Jenna J
  Posted at 20:21h, 10 huhtikuun Vastaa

  Kaikki nuo mainitsemasi merkit on tuttuja ja itsekkin olen niitä joskus ostanut. Mullekkaan merkillä ei ole ikinä ollut väliä, tärkeintä on aina ollut miltä vaatteet näyttää ja tuntuu päällä 🙂

 • Janita
  Posted at 20:31h, 10 huhtikuun Vastaa

  Ei ole tuttuja, paitsi nyt tän uusimman farkkumalliston saapuminen kantautu omiinki korviin, kun joka puolella mainostettiin. Uudet mustat (ja miksei jonku muunki väriset..) farkut ois tervetulleita kyllä omaanki vaatekaappiin. Pitääpi käyä siis kokeilemassa näitä vaikkei voittaiskaan, mun on nimittäi vaikee löytää istuvia farkkuja!

 • Johanna
  Posted at 20:31h, 10 huhtikuun Vastaa

  Ei ole kyllä Prisman vaatemerkit tuttuj, sillä lapsuuden jälkeen ei ole päivittäistavarakauppojen vaateosastoilla tullut pyörittyä. Nyt mun on kuitenkin ehkä pakko seuraavalla kerralla Prismassa vieraillessa käydä vilkaisemassa nuita farkkuja!

 • Miia
  Posted at 20:36h, 10 huhtikuun Vastaa

  Mukana! Prisman vaatemerkit on kyllä mainoksista tuttuja, mutta ulkonäkö ei oikein itseä ole tähän mennessä miellyttänyt.

 • anna
  Posted at 21:25h, 10 huhtikuun Vastaa

  Ei vitsit, yks päivä just kiertelin prisman vaateosastoa ja olin positiivisesti yllättynyt kuin kivoja vaatteita sielt löytys täytyykin mennä koittamaan noita farkkuja

 • Liisa
  Posted at 21:31h, 10 huhtikuun Vastaa

  Ei oo kyllä nuo merkit muuta kuin nimeltään tuttuja, mutta kiva olisi päästä tutustumaan niiden mallistoihin paremmin 🙂 varsinkin peismassa on kyllä yllättävän hyvä vaatetarjonta, varsinkin urheiluvaatrpuolella!

 • Anni-Kaisa
  Posted at 21:48h, 10 huhtikuun Vastaa

  Prisman tänhetkiset vaatemallistot ei oo juurikaan tuttuja (eikä muidenkaan hypermarkettien) koska nykyisesta asuinpaikasta johtuen en juuri koskaan asioi hypermarketeissa. Haluaisin ehdottomasti käydä tsekkaamassa malliston, nuo farkut näyttää tosi hyvältä!

  Lapsuudesta muistan kyllä ku tehtiin perheen ruokaostokset Prismassa että välillä sovitettiin siellä myös vaatteita ja ostettiinkin. Kai se oli kätevää hoitaa lapsien vaateostoksia samalla, vaikka omaan mieleen on piirtynyt kuva aavistuksen nuhjuisista, jotenkin kakkoslaatuisista vaatteista oudoilla mitoituksilla verrattuna vaatekauppojen valikoimiin.

  Teininä ja nuorena aikuisena oon tehny joskus hyviä ja yllättäviä löytöjä esim. Halpa-Hallista! Muutenkin oon kokenut isojen markettien alusvaate-, urheilu- ja kenkäpuolen aina tosi laadukkaaksi ja kattavaksi.

 • Pinja
  Posted at 21:53h, 10 huhtikuun Vastaa

  Moikka! Mulle ei ole (vielä) tuttuja Prisman vaatemerkit mutta toivottavasti tulee tämän arvonnan myötä. On ollut tosi kiva huomata että normaalit ruokakaupat on nyt alkanut panostamaan muotiin ja juurikin siihen että muoti kuuluu kaikille!
  Noi hoisut on muuten aivan ihanat ja jäikin mieleen sun stoorista ja ihanaa että ne on niinkin perus kaupassa kuin Prisma.

 • Noora
  Posted at 22:40h, 10 huhtikuun Vastaa

  En ole aikaisemmin kuullut Prisman vaatemerkeistä, ehkä siksi, että olen tietoisesti tähän asti vältellyt hypermarkettien vaateosastoa. Lapsena hypermarkettien vaatteet meni nopeasti rikki ja oli huonolaatuisia, mutta viime aikoina blogeista ja ystävien suusta olen saanut kuulla, että uusien merkkien ja muutosten vuoksi sieltäkin taitaa nykyisin saada hyviä vaatteita. Ehkä ensi reissulla uskalla työntää kärrin tekstiilienkin sekaan. 🙂

 • Vilma
  Posted at 23:26h, 10 huhtikuun Vastaa

  Boy Meets Girl on tuttu entuudestaan! 🙂

 • Hilla
  Posted at 23:48h, 10 huhtikuun Vastaa

  En ole koskaan kokeillut prisman vaatemerkkejä eikä nuo merkit ole entuudestaan tuttuja. Pitäisi kyllä tutustua tarkemmin, sillä valikoima on siellä niin laaja.

 • nina
  Posted at 23:50h, 10 huhtikuun Vastaa

  Mulle ei oo – vielä – tuttuja nuo merkit mutta ehdottomasti pitää mennä kiertelemään tulevilla kauppareissuilla myös vaateosastolle! Erityisesti nuo farkut alko houkuttelemaan, juuri sopivasti kun edelliset meni viime viikolla sopivasti rikki…

 • Laura
  Posted at 00:28h, 11 huhtikuun Vastaa

  Ei oo tuttuja, mutta vaikuttaa tutustumisen arvoisilta!

 • Ella
  Posted at 00:36h, 11 huhtikuun Vastaa

  Ijeans on tuttu!

 • Jen
  Posted at 07:12h, 11 huhtikuun Vastaa

  Boy meets girl on tuttu merkki (-;

 • Pauliina
  Posted at 07:29h, 11 huhtikuun Vastaa

  Oon ostanut Prismoista lähinnä laukkuja ja kenkiä, tosin lapsena tuli äidin kanssa hankittua myös vaatteita tälläsistä ihan peruskaupoista. Mun mielestä on kiva miten esim juuri Prisma on uudistanut vaatepuoltaan ja ruvennut brändäämään sitä ihan uudella tavalla! Siksi kyseiset merkit ovatkin mulle jollain tasolla tuttuja, tosin vaan mainosten kautta. Pitäisi käydä tsekkaamassa vaateosasto ihan henkilökohtasesti 😀

 • Ansku
  Posted at 07:51h, 11 huhtikuun Vastaa

  Eivät ole tuttuja mulle ja valikoimat on ihan hyvät.

 • riina
  Posted at 08:36h, 11 huhtikuun Vastaa

  Mikään näistä ei ole tuttu. Pitää käydä kokeilemassa ainakin tuota takkia, hieno!

 • Emma
  Posted at 09:21h, 11 huhtikuun Vastaa

  Ei ole entuudestaan tuttuja, mutta voisin hyvinkin antaa mahdollisuuden markettien vaatteille!

 • Ilona
  Posted at 09:26h, 11 huhtikuun Vastaa

  On tuttuja, mutta en ole vielä itselle hankkinut mitään vaatteita kyseisiltä merkeiltä. Ehkä nyt olisi jo aika, hyvältä näyttää nimittäin! 🙂

 • Amanda
  Posted at 09:42h, 11 huhtikuun Vastaa

  Ei ole tuttuja vielä, mutta pitääpä käydä tsekkaamassa!

 • Anni
  Posted at 10:00h, 11 huhtikuun Vastaa

  Boy meets girl on tuttu 🙂

 • Oona
  Posted at 10:15h, 11 huhtikuun Vastaa

  Ohimennen oon katellut vaatteita, mut koskaan en ole tarkemmin katsonut tai sovitellut 🙂 täytyy seuraavan kerran käydä kurkkaamassa!

 • Minttu
  Posted at 10:56h, 11 huhtikuun Vastaa

  Olen toisinaan ostanut niin vaatteita kun kenkiäkin marketeista, sopivien yksilöiden sattuessa eteen! Nämä merkit ovat minulle vielä uusia, mutta olen tutustunut näihin jo jonkun verran ahkeran markkinoinnin tuloksena 😉 Ehdottomasti pitää tehdä vähän lähempääkin tuttavuutta ensi kauppareissulla.

 • Rose
  Posted at 10:58h, 11 huhtikuun Vastaa

  Prisman vaatemerkit ovat tuttuja vain mainosten puolesta, mutta näyttää kyllä todella hyvältä!

 • Laura Annika
  Posted at 11:00h, 11 huhtikuun Vastaa

  Boy meets girl on tuttu blogeista, mutta muut eivät ainakaan vielä. Täytyy käydä kiertelemässä prisman vaateosastot kun aiemmin olen yleensä kiertänyt ne kaukaa.

 • Jasmina
  Posted at 11:16h, 11 huhtikuun Vastaa

  Oon aiemminkin kuullut heidän merkeistään, mutta vielä en ole itse päässyt testaamaan. Farkut ja toi takki näyttää kyllä ihan superhyviltä!!

 • Sofia
  Posted at 11:19h, 11 huhtikuun Vastaa

  kyseiset merkit ei oo ennestään erityisen tuttuja, mutta pikkuhiljaa somen vaikutuksesta mielenkiinto tuotteisiin on alkanu heräämään! mielellään ottaisin kokeiluun, näyttää meinaan yllättävän kivalta. 🙂

 • Sanna
  Posted at 11:48h, 11 huhtikuun Vastaa

  Merkit ovat tuttuja, mutta en omista yhtään merkkien vaatteita. Mulla on vähän samanlainen ajattelu kuin sulla, että super/hypermarkettien vaatteet eivät voi olla laadukkaita ja ne ovat vähän outoja. Mutta ajat ovat selkeästi muuttuneet 😀

 • Emmi
  Posted at 12:28h, 11 huhtikuun Vastaa

  Ei oo tuttuja, mutta olisi mielenkiintoista tutustua!

 • Noora
  Posted at 12:35h, 11 huhtikuun Vastaa

  Lapsuudessa kengät ja reput löytyi aina prismasta mutta myöhemmin sieltä tuli ostettua vain esim. sormikkaat ruokaostosten yhteydessä. Nyt talvella ostin kuitenkin talvitakin sieltä ja vitsi se on ihana ja kerännyt kehuja! Huomasin boy meets girl mainoskampanjan ja olenkin bongaillut niitä vaatteita katukuvassa.

 • Essi
  Posted at 13:39h, 11 huhtikuun Vastaa

  Luettelemasi merkit eivät ole tuttuja, mutta kuvailemasi kokemus markettien vaatteista kyllä. Pari vuotta sitten keksin, että markettien alusvaatteet ovat hinta-laatusuhteeltaan oikein hyviä 🙂

 • Minka
  Posted at 13:43h, 11 huhtikuun Vastaa

  Boy meets girl on tuttu!

 • Sennu
  Posted at 15:31h, 11 huhtikuun Vastaa

  Noi merkit ei oo mulle ennestään tuttuja, mutta vaikuttavat tutustumisen arvoisilta. Ite oon viime vuosien aikana herännyt siihen, että marketeista, kuten Prismasta, voi tehdä kivoja vaatelöytöjä. Erityisesti miellyttää niiden hinta-laatusuhde 🙂

 • Katja
  Posted at 15:50h, 11 huhtikuun Vastaa

  Boy meets girl on tuttu merkki! Ihan huippua et nykyään hypermarketeistakin saa nykyään siistejä vaatteita, noi housut pitää käydä tsekkaa!:-)

 • Pauliina.K
  Posted at 16:12h, 11 huhtikuun Vastaa

  Zoo York on tuttu, mutta muut ei ja kauppojen vaatevalikoimasta olen tykännyt 🙂

 • S
  Posted at 16:50h, 11 huhtikuun Vastaa

  Ei oo entuudestaan tuttuja, mutta hyvältähän noi näyttää!;-)

 • Tiina
  Posted at 17:12h, 11 huhtikuun Vastaa

  Boy Meets Girl -merkki on vilahdellut useassakin eri blogissa, mutta muuten Prisman vaatemerkit eivät ole itselleni tuttuja!

 • Milja
  Posted at 17:20h, 11 huhtikuun Vastaa

  Tuttuja on, itse en omista kylläkään vielä yhtään! 🙂

 • Eve
  Posted at 18:52h, 11 huhtikuun Vastaa

  Onpa hyvännäköiset farkut! Prisman valikoimasta tuttu on Boy meets girl, sen tarkemmin en ole Prismassa vaatteita etsinyt. Viime aikoina olen kuitenkin huomannut itsessäni yllättävän ja vähän pelottavankin piirteen: oon ihan fiiliksissä Lidlin vaatteista! Ei uskalla edes ruokaostoksille lähteä ilman että vaatteita tarttuu mukaan.. Täytyy kyllä seuraavalla Prisman reissulla käydä kurkkimassa myös vaatepuolelle! 🙂

 • Maiju
  Posted at 19:08h, 11 huhtikuun Vastaa

  Boy Meets Girl on entuudestaan tuttu. Näiden kampanjoiden myötä uskon uskaltautuvani kokeilemaan myös näitä muita merkkejä. Pakko vielä mainita, että aivan ihana asu!:)

 • Nona
  Posted at 19:55h, 11 huhtikuun Vastaa

  Ei ole entuudestaan tuttuja, mutta olisi kiva päästä testaamaan 🙂

 • Roosa
  Posted at 20:07h, 11 huhtikuun Vastaa

  Ei ole tuttuja ja siksi arvonnan voittaminen olisi kiva, sillä pääsisin tutustumaan uusiin tuotemerkkeihin! 🙂

 • Marianne
  Posted at 20:07h, 11 huhtikuun Vastaa

  Vaatemerkit eivät ole tuttuja. Eikä tule kyllä yleensä ruokaostoksilla käytyä vaateosastolla, mutta joskus on jotain tarttunut mukaan. 🙂

 • Liisi
  Posted at 20:15h, 11 huhtikuun Vastaa

  Ei ole tuttuja, olisi mahtavaa päästä testaamaan! Cittari on ollut positiivinen ylläri vaatteiden suhteen 🙂

 • Ida
  Posted at 20:26h, 11 huhtikuun Vastaa

  ei oo tuttuja!

 • Roosa
  Posted at 21:00h, 11 huhtikuun Vastaa

  Blogeissa olen nähnyt postauksia merkeistä joten sitä kautta tuttuja 🙂 täytyy käydä testailemassa farkkutarjontaa!

 • Susanna
  Posted at 21:06h, 11 huhtikuun Vastaa

  Boy meets Girl oli mulle ennestään tuttu, en oo aiemmin hankkinut hypermarketeista vaatteita, mutta noi farkut vois käydä nappaamassa!

 • Johanna L
  Posted at 21:28h, 11 huhtikuun Vastaa

  Boy meets girl -merkki on tuttu tv-mainoksista, mutta kaksi muuta ovat mulle uusia! Tää oli kiva muistutus, että tosiaan ”ruokakaupoistakin” voi löytyä hienoja vaatteita.

 • Eveliina
  Posted at 21:53h, 11 huhtikuun Vastaa

  Ei ole itselle nuo vaatemerkit tuttuja, mun mielestä prismassa on hyvä Valikoima urheiluvaatteita. Niitä joskus käyny kattelemassa. 🙂

 • Annami
  Posted at 22:29h, 11 huhtikuun Vastaa

  Boy meets gilr on entuudestaan tuttu! Nykypäivänä Prismasta saa oikeestaan ihan kaiken ja se on mun mielestä koko mestan viehätys. On etsinnässä sitten tyylikäs lamppu, moderni telkkari, henkilökohtaisesti sekoitettu maali, eksoottinen hedelmä, lemppari ripsari tai vaikka sitten ne vaatteet – Prismassa ei voi pettyä.

  T: S-ketju henkeen ja vereen

 • Ansu
  Posted at 22:47h, 11 huhtikuun Vastaa

  Lastenvaateosastot ovat mielestäni uudistuneet myös paljon.:)

 • Kaisa
  Posted at 23:01h, 11 huhtikuun Vastaa

   boy meets girls on tuttu ja usein olen hypistelemässä niitä vaatteita mutten ole ostanut vielä!

 • miia
  Posted at 05:52h, 12 huhtikuun Vastaa

  ZooYork on jo vanha vaatemerkki jota joskus 10vuotta sitten tuli tilailtua erilaisista nettikaupoista yms 🙂

 • jiip
  Posted at 07:39h, 12 huhtikuun Vastaa

  Prisman vaatemerkeistä olen vain lukenut, mutten ole vielä käynyt itse tutkimassa valikoimaa 🙂 Hypermarkettien vaateosastot / -merkit voivat kyllä olla enemmän mahdollisuus kuin uhka.

 • Aino
  Posted at 08:21h, 12 huhtikuun Vastaa

  Boy meets girl -vaatteet on tuttuja mainosten vuoksi ja iJeanseista olen myös kuullut 🙂

 • Janette
  Posted at 08:51h, 12 huhtikuun Vastaa

  Prisman ja muidenkin markettien vaatevalikoimat ovat mielestäni ottaneet viimeisen vuoden sisällä ison harppauksen! Sieltä löytyy oikeasti trendikkäitä vaatteita. Prisman merkit ovat tuttuja vaikka niitä ei vielä omasta kaapista löydykkään 🙂

 • Janita Vänskä
  Posted at 09:17h, 12 huhtikuun Vastaa

  ZooYork vaatteet ovat tuttuja! Prismasta saa hyviä vaatteita ehdottomasti ja ei olisi eka kerta kun sieltä ostan vaatteita niin itselleni kuin pikku tytölleni <3

 • Nuppu
  Posted at 09:51h, 12 huhtikuun Vastaa

  Merkit ovat tuttuja, ja yksittäisiä aarteita on ruokakauppojen vaateosastoilta löytynyt aivan yllättäen, kun on uskaltanut astua ulos omalta mukavuusalueelta! Tää lahjakortti rohkaisis varmasti tutustumaan ja kokeileimaan vielä lisää!

 • sofia
  Posted at 15:47h, 12 huhtikuun Vastaa

  Ei ole tuttuja mikään. Täytynee tosin käydä tutustumassa tarjontaan!

 • Heidi
  Posted at 16:14h, 12 huhtikuun Vastaa

  Vaatemerkit sinällään ei ole tuttuja entuudestaan, mutta olen ehdottomasti huomannut, miten nykyään päivittäistavarakaupoistakin löytyy kivoja vaatteita nuortenkin makuun. Pakko suunnata seuraavalla reissulla kattomaan noi farkut!

 • Jasmiina
  Posted at 16:45h, 12 huhtikuun Vastaa

  Ei oo ennestään tuttuja mutta pitäis kyllä käyä tutustumassa! 🙂

 • Jenny
  Posted at 16:54h, 12 huhtikuun Vastaa

  Boy meets girl on tuttu merkki, mutta muut ei!

 • Jenny
  Posted at 19:44h, 12 huhtikuun Vastaa

  Täytyy myöntää, että ei ole ennestään tuttuja. Täytyy mennä katsastamaan valikoimaa.

 • Iina
  Posted at 19:52h, 12 huhtikuun Vastaa

  Boy meets girl ja zooyork on entuudestaan tuttuja, niistä on tullu nähtyy mainoksii ennenkin vaikken kummankaa merkin vaatteita oo omistanu. Toi ijeans on kyllä mulle ihan uus merkki! Monesta paikasta on tullu nähtyy noita farkkuja ja lukenu kehuja sen verran et pitää varmaa jossain vaiheessa käyä itekki testailee 😀 toi farkkutakki on kyl tosi makee!

 • Tuija
  Posted at 21:54h, 12 huhtikuun Vastaa

  Ennen tätä muutamassakin blogissa kiertänyttä kampanjaa en ollut kuullut näistä merkeistä. Mun mielestä marketistakin voi tehdä hyviä ja usein edullisiakin löytöjä 🙂

 • Julia
  Posted at 23:17h, 12 huhtikuun Vastaa

  En ole kuullut Prisman vaatemerkeistä. Myönnän omaavani muutenkin ennakkoluuloja hypermarkettejen vaatteita kohtaan ja olenkin ostanut kaikki vaatteeni tähän asti muualta. Yllätyin positiivisesti, millaisia vaatteita Prisma on ottanut valikoimaansa! Ehkä jatkossa ruokaostosten lomassa tulee pyörähdettyä myös vaateosasto läpi 🙂

 • Mila
  Posted at 08:18h, 13 huhtikuun Vastaa

  Boy Meets Girl on aiemmin tuttu! Hypermarkettejen vaateosastoilta oon tähän mennessä ostanut lähinnä vain urheilu- ja ulkoiluvaatteita. Mutta vois kyllä noita farkkuja käydä katsomassa, koska koskaan ei voi olla hyviä farkkuja liikaa. 🙂

 • Nea
  Posted at 10:38h, 13 huhtikuun Vastaa

  Mikään merkeistä ei ole tuttu muuten kuin, että olen ne prismassa bongannut. Pienestä asti on tottunut siihen, että vaatteet ostetaan muualta kuin ruokakaupasta.. Ja syy siihen on yleensä ollut vaatteiden huonompi laatu ja huonompi valikoima.

 • Jenni
  Posted at 11:57h, 13 huhtikuun Vastaa

  Ei oo tuttuja, täytyy kyllä ehdottomasti käydä hypistelemässä noita farkkuja. 🙂

 • Peppina
  Posted at 13:39h, 13 huhtikuun Vastaa

  Ei ole entuudestaan tuttuja, mutta nuo näyttävät todella kivoilta päällä!

 • Silja
  Posted at 14:32h, 13 huhtikuun Vastaa

  Noista merkeistä mulle tutuin on Boy Meets Girl, muista en ollutkaan ennen kuullut! Mun mielestä hypermarkettien vaatevalikoimat ovat viime vuosien aikana parantuneet mukavasti 🙂

 • Ella
  Posted at 18:41h, 13 huhtikuun Vastaa

  Ei oo kyl tuttuja!

 • Ramona
  Posted at 23:47h, 13 huhtikuun Vastaa

  Periaatteessa kaikki tuttuaja merkkejä, boy meets girl vähän enemmän mainostuksen takia ja kiva idea kiinnittänyt huomion 🙂

 • Hanne
  Posted at 23:52h, 13 huhtikuun Vastaa

  Prisma on mun vakikauppa, mutta nää uudet vaatemallistot ei oo vielä kovinkaan tuttuja! Olisipa ihana kyllä saada lahjakortti, niin voisi kesäksi vähän päivittää vaatekaappia: oon ettinyt tuon tyylisiä tummia farkkuja jo jonkin aikaa!

 • Jatta
  Posted at 15:10h, 14 huhtikuun Vastaa

  Mulle ei oo Prisman vaatemerkit vielä tuttuja, mutta tän postauksen myötä on pakko käydä tutustumassa vähän lähemmin myös niihin! Oon joitain yksittäisiä vaatekappaleita ostanut ennen ihan tavallisista hyper- tai ruokakaupoista, ja oon kyllä niihin ollut tyytyväinen. 🙂

 • Vilma
  Posted at 17:15h, 14 huhtikuun Vastaa

  Ei ole tuttuja ja olenkin ollut tosi skeptinen mitä tulee ruokakauppojen vaatteisiin. Siksi olisikin kiva kokeilla muuttaa omia ennakkokäsityksiä ostamalla esim. farkut!

 • Donja
  Posted at 22:26h, 14 huhtikuun Vastaa

  Nuo merkit eivät ole tuttuja, mutta olen kyllä ostanut vaatteita Prismasta ja Citymarketista.

 • Laura
  Posted at 22:28h, 14 huhtikuun Vastaa

  BOY MEETS GIRL TUTTU! 🙂

 • Niina
  Posted at 08:38h, 15 huhtikuun Vastaa

  Muutama vaatekappale Boy Meets Girls -mallistosta on tarttunut jo matkaan, mutta pääasiassa Prismasta tulee ostettua urheiluvaatteita ja kenkiä. Ja mielestäni ihan käyttökelpoisia vaatteita löytyy myös hypermarketeista – ne vaan jää harmikseen liian monelta huomaamatta

 • Jenni
  Posted at 12:35h, 15 huhtikuun Vastaa

  On tuttuja,olen usein katsellut niitä mutten vielä ostanut 🙂

 • jenna
  Posted at 14:28h, 15 huhtikuun Vastaa

  Ei oo entisestään tuttuja, mutta kyllä niitä voisi vilkaista ensi kerralla kun Prismaan menee 🙂

 • Sanni
  Posted at 17:46h, 15 huhtikuun Vastaa

  iJeans ja Boy meets Girl ovat tuttuja. Olen hypermarketti-ihminen, vain hyvin harvoin käyn pikkuruokakaupoissa, ja mielestäni on erittäin näpsäkkää ku siinä ruokaostosten lomassa voi hoitaa myös esimerkiksi niin vaate-, sisustus- kuin kosmetiikkaostoksiakin.

 • Soile
  Posted at 19:08h, 15 huhtikuun Vastaa

  Ei ennestään tuttuja, mutta vois tän perusteella jopa testata!

 • Natalie
  Posted at 19:47h, 15 huhtikuun Vastaa

  On tuttuja, ja nykyään prismassa on ihan kivoja vaatteita kun olen ohimennen katsonut!

 • Juulia
  Posted at 21:17h, 15 huhtikuun Vastaa

  Boy Meets Girl kuulostaa tutulta, mutta en oo varsinaisesti tainnu, ainakaan tietosesti, törmätä noiden merkkien vaatteisiin. Täytyy kyl käydä tsekkaamassa Prisman vaateosasto, noi farkut on tosi siistin näköset!

 • Karla
  Posted at 22:23h, 15 huhtikuun Vastaa

  Nimeltä tuttuja osa mutta ei muuten! 🙂

 • Mariah
  Posted at 00:38h, 16 huhtikuun Vastaa

  Prisman vaatemerkit on tuttuja, ja on kivaa että voi käydä vaateostoksilla ruokaostoksien lomassa 🙂

 • Jenni
  Posted at 18:48h, 16 huhtikuun Vastaa

  Ei oo kyseiset merkit ennestään tuttuja mutta eipä sillä merkillä ole yleensäkään mulle mitään väliä. 🙂 Itse ihan vähän aikaa sitten huomasin että Prismassa myydään esim. samoja urheiluvaatteita mitä urheiluliikkeissä, eli pitää kyllä käydä useammin kattelemassa sieltä vaatteita!

 • Venla
  Posted at 19:18h, 16 huhtikuun Vastaa

  Ei oo kyllä tuttuja, mutta erittäin hyvältä näyttää!!

 • emsie
  Posted at 20:25h, 16 huhtikuun Vastaa

  Pitääkin käydä kattomassa uudelleen noita Prisman vaatteita viime kerrasta onkin jo kulunut tovi. Prisman vaatevalikoima ei ole itselleni kovinkaan tuttu.

 • jem
  Posted at 17:13h, 17 huhtikuun Vastaa

  ZooYork ja boy meets girl ovat tuttuja merkkejä! Itse olen tykännyt ZooYorkin vaatteista, jotka ovat mielestäni sopivan yksinkertaisia ja sellaisia mukavia löhöilyvaatteita, joita kehtaa käyttää myös yleisemmin. Harvemmin kuitenkaan tulee prismasta ostettua, sillä yleensä ruokakauppaan lähtee vain mahdollisimman nopeasti toteutettaville ruokaostoksille. Voisikin joku kerta varata hiukan enemmän aikaa ja tutustua myös vaateosastoon!

 • Siiri
  Posted at 23:14h, 17 huhtikuun Vastaa

  Eivät ole tuttuja!

Post A Comment