VIIMEISET VÄRIKKÄÄSTÄ ROOMASTA

 

Mulla on monesti paha tapa säästellä ottamiani kuvia, jotka lopulta unohtuu ja jää kokonaan julkaisematta. Olen ottanut harmillisen laiskan linjan sosiaaliseen mediaan viimeaikoina ja tietokone suorastaan pursuaa uusia kuvia. Siinä tosin saattaa olla syy, minkä vuoksi mä en ole jaksanut edes yrittää istahtaa tietokoneen äärelle moneen päivään. Menen totaaliseen lukkoon ja stressaannun siitä, kun vaihtoehtoja on liikaa. Toisaalta haluan kuitenkin julkaista alkukuun Rooman kuvat ennen tulevien päivien Islantikuvapommeja, nimittäin uskokaa tai älkää, niitä on takuuvarmasti tulossa!

Meidän viimeinen kokonainen päivä Roomassa sujui aurinkoisissa merkeissä ja suunnattiin heti aamusta Trasteveren alueelle. Tämä osa Roomaa oli täynnä kapeita katuja, värikkäitä taloja ja ihania pieniä pubeja joihin olisi jokaiseen tehnyt mieli jäädä lasilliselle. Harmittaa jopa vähän että kuljin lähes poikkeuksetta kamera kainalossa ja katsoin maisemia linssin läpi, kun taas toinen sai nauttia Rooman kaduista täysin rinnoin ilman kameraa. Ehkä mun pitää seuraavalla kerralla ujuttaa kuvaamiinen jonkun muun harteille!


3 Comments
 • Avatar
  Sea
  Posted at 12:58h, 22 huhtikuu Vastaa

  Osaatko vinkata jonkun hyvän pizzapaikan nimeä? Aiemmassa Rooma-postauksessani oli nimittäin jotain hyvvännäköisiä pizakuvia :D Rooman reissu ensi viikolla edessä ja ruokapaikoista tuntuu olevan runsaudenpula! Olivatko ravintolat aina tupaten täynnä vai onnistuiko ruokapaikan löytäminen helposti ex tempore ilman varauksia? Mitkä on parhaat ajat mennä syömään?

 • Avatar
  Veera
  Posted at 17:08h, 26 huhtikuu Vastaa

  Moikka!

  Mistä oot ostanu noi valkoset housut,jotka näkyy kuvissa?
  Aivan ihanat.

  • Avatar
   Sara
   Posted at 22:47h, 28 huhtikuu Vastaa

   Housut on vuosi sitten Zarasta :-)

Post A Comment