ILTA KYLPYLÄSSÄ RENTOUTUMASSA

Kaupallinen yhteistyö: Offerilla

 

Pakkaaminen, kiire ja varsinkin ne yhdessä saa mut lähes paniikkikohtauksen partaalle. Poikaystävä puolestaan osaa ottaa hektisissäkin tilanteissa todella rennosti ja on tässä asiassa täysin mun vastakohta. Matkustuskilometrejä on kertynyt todella paljon, mutta en ole edelleenkään oppinut pakkaamaan laukkuja valmiiksi ajoissa. Päätin hieman ennaltaehkäistä tulevan lentopäivän stressiä ja vein poikaystäväni edellisenä iltana käymään Flamingo Spassa.

Yritin jo kuukausi takaperin saada häntä spahan rentoutumaan samanlaiseen hektiseen pakkausrumbaan valmistuessa. Sain jo kengät jalkaan ja odotin uimapuku valmiina kun hän laittoi jarrut pohjaan – hän kuvitteli mun raahaavan häntä kylpylän puolelle vesiliukumäkiin ja uima-altaisiin. Flamingo Spahan ei pääse alle 18-vuotiaat, joten siellä on yleellinen ja rauhallinen tunnelma ilman lapsia pyörimässä jaloissa. Mineraaliallas, lämminvesiallas ja monta erilaista saunaa vei meidän ajantajun kokonaan ja lähdettiin kotiin vasta kylpylän sulkeuduttua. Mentiin sinne juuri sopivaan aikaan arki-iltana, jolloin porukkaakaan ei ollut liikaa. Ihana ilta!

 

 

Islanti ei ruokailun puolesta ole ollut kovinkaan kummoinen elämys, sillä ring roadin kahviloiden ja markettien hinnat on taivaissa. Muutamasta nuudelikupista, banaanitertusta sekä vesipullosta saa pulittaa monta kymmentä euroa ja hinnat on tien päällä tuplaantunut ellei jopa triplaantunut Suomen hinnoista. Mä ostin valmiiksi Offerillasta Vietnamilaisen illallisen neljälle, jonne mennään kavereiden kanssa nauttimaan mun lemppari keitoista heti Suomeen päästyä!

 

Offerillasta löytyy paljon erilaisia tuotteita, palveluita sekä tekemistä alennettuun hintaan. Alennusprosentti on yleisesti jopa 50-90% ja esimerkiksi Spa-sisäänpääsyn ostin kaksi yhden hinnalla. Diilejä on myynnissä sivuilla yli 1300 ja alueellisia palveluita löytyy Helsingin, Turun, Tampereen, Jyväskylän ja Oulun seuduilla.

 

Olen seuraillut viime aikoina Offerillan tarjouksia aika tarkasti, sillä mulle tulee heiltä päivittäisiä sähköposteja uusista hyvistä diileistä. Oletteko te tutustuneet Offerillaan jo tarkemmin? Jos ette, niin kannattaa tilata heidän tarjouskirje sähköpostiin niin pysyt ajantasalla eikä diilit mene ohi. Tilaamalla uutiskirjeen ja kommentoimalla tähän postaukseen osallistut Offerillan 70€ lahjakortin arvontaan. Jos arpaonni ei osu kohdalle, niin koodilla saraollila10 saat 10% alennusta offerillan sivuilta.

 


21 Comments
 • Avatar
  Katariina
  Posted at 15:41h, 22 huhtikuu Vastaa

  Mukana!

 • Avatar
  Henna
  Posted at 16:29h, 22 huhtikuu Vastaa

  Kyllä, uutiskirje tulee sähköpostiini, joulukuusta asti ole tilannut, osallistun arvontaan.

 • Avatar
  jennika
  Posted at 21:57h, 22 huhtikuu Vastaa

  offerilla on tuttu ja sieltä on tullut tilattua niin käyttötavaraa, majoituksia kuin palveluitakin! harmi ettei täällä jyväskylässä pyöri niin paljoa hyviä diilejä kuin muilla paikkakunnilla, mutta muualla reissatessa voi niitäkin sitten hyödyntää! 70 euroa menisi lähestyvän äitienpäivän ja isän syntymäpäivien lahjoihin, jotka varmasti offerillan laajasta valikoimasta löytyisivät :-)

 • Avatar
  sanni
  Posted at 18:13h, 23 huhtikuu Vastaa

  Mukana!

 • Avatar
  E
  Posted at 00:04h, 24 huhtikuu Vastaa

  Arvonnassa Mukana!

 • Avatar
  Annika
  Posted at 07:30h, 24 huhtikuu Vastaa

  Osallistun arvontaan! :)

 • Avatar
  Minttu-Maaria
  Posted at 11:38h, 24 huhtikuu Vastaa

  Tähän palveluun on tullut tutustuttua nyt ihan lähiaikoina ja vaikuttaa huippujutulta! :) pitää toivoa että arpaonni suosii

 • Avatar
  Nea
  Posted at 12:30h, 24 huhtikuu Vastaa

  En oo aikasemmin kuullut tällaisesta sivustosta, mutta kun äkkiä tsekkasin niin se on kyllä täynnä ihan mahtavia tarjouksia! Oli kyllä pakko ottaa uutiskirje sähköpostiin, että varmasti pysyy mukana kaikissa hyvissä tarjouksissa! :)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 18:23h, 25 huhtikuu Vastaa

  Moi Sara!

  

Mä, anonyymi blogin lukija ja tavallinen kuluttaja, haastan sut ja muutaman muun bloggaajan, tavallisen ihmisen, tsekkaamaan Netflixistä muotiteollisuudesta kertovan dokkarin The true cost ja sen jälkeen pohtimaan sun
  omaa vaatekaapin sisältöä sekä kierrätys- ja ostokäyttäytymistä täällä blogin puolella! Toki me halutaan myös kuulla mitä fiiliksiä tää ilmiö sussa herättää. Dokkari ei oo pitkä (eikä varsinkaan tylsä) ja se kestää vain 1h 32min. Bring it on – Who made your clothes?!

  Fashion revolution 23.-29.4.

  • Avatar
   Sara
   Posted at 22:45h, 28 huhtikuu Vastaa

   Moikka!

   Mä itseasiassa olin lataamassa tota mulle Netflixistä lennolle katsottavaksi, mutta jostain syystä just tota ei ollut ladattavissa offlineen! Pitää kuitenkin tsekata toi dokkari tässä nyt joku ilta vapaa-ajalla tai viimeistään kotiin päästyä! :)

 • Avatar
  Eve
  Posted at 20:14h, 26 huhtikuu Vastaa

  Offerilla ei ole kauhean tuttu, mutta hyviä tarjouksia heillä näyttäisi olevan!! Lahjakortti menisi varmasti johonkin kauneushoitoon!

 • Avatar
  Elise H.
  Posted at 01:46h, 27 huhtikuu Vastaa

  Mukana arvonnassa! Uutiskirje on tullut jo pidemmän aikaa :)

 • Avatar
  Tiina
  Posted at 08:53h, 29 huhtikuu Vastaa

  Oon joskus käyttänyt offerillaa ja esim kasvohoitoja saa edullisesti sieltä!

 • Avatar
  Heidi
  Posted at 19:30h, 29 huhtikuu Vastaa

  Uutiskirje tilattu ja mukana arvonnassa! :)

 • Avatar
  Sonja
  Posted at 17:14h, 30 huhtikuu Vastaa

  Mukana! :)

 • Avatar
  Airi
  Posted at 09:09h, 01 toukokuu Vastaa

  Mukana! Hienoja tarjouksia tosiaankin.

 • Avatar
  Pee
  Posted at 09:10h, 01 toukokuu Vastaa

  Osallistun, ruokajutut kiinnostavat eli tuolla summalla syö jo kaksi komeasti.

 • Avatar
  Evelina Hyvärinen
  Posted at 08:51h, 03 toukokuu Vastaa

  Mukana

 • Avatar
  Tanja
  Posted at 09:53h, 03 toukokuu Vastaa

  Mukana! :)

 • Avatar
  Sini
  Posted at 20:01h, 03 toukokuu Vastaa

  Uutiskirjeen tilaaja ja mukana arvonnassa

 • Avatar
  Marika
  Posted at 20:31h, 03 toukokuu Vastaa

  Mukana

Post A Comment