BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

Huh, mikä viikko takanapäin! Palattiin eilen rättiväsyneinä takaisin kotiin ja kulunut reissu Islannissa oli ehdottomasti yksi rankimmista pitkään aikaan. 2000 ajettua kilometriä ja viisi autossa nukuttua yötä sai mut arvostamaan omaa sänkyä ihan omalla tavalla – normaalisti reissusta on ihana päästä omaan sänkyyn nukkumaan, mutta tällä kertaa paluu tuntui vielä monin kerroin paremmalta. Poikkesin välittömästi lentokentältä saapuessa lähikaupan hyllyillä hakemassa jääkaapin täyteen tuoretta ja ravintorikasta ruokaa ja painuin lopulta kotisohvalle pienille koko illan kestäneille päiväunille.

Väsymyksestä huolimatta meidän matka sujui todella hyvin, Islanti yllätti positiivisesti ja säilyttiin tälläkertaa ilman sakkoja, ylibuukattuja lentoja tai tuliaisena tuotuja lavantauteja (kuinka huono tuuri meillä oikein on aina reissatessa!?). Matka poikkesti aiemmista niin monella tavalla, mutta oli todella mieleenpainuva kokemus. Autossa nukkuminen verotti mun normaalia työskentelyaikaa aina iltaisin ja wifin puuttuminen teki blogin päivittämisen melkein mahdottomaksi, niin kaikki työ kasaantui nyt tuleville päiville. Lähes 9000 kuvaa odottaa läpikäymistä ja siinä riittää hommaa helposti pitkäksi aikaa – monet teistä tuntuu onneksi olevan näistä matkakuvista ihan yhtä innoissani kuin minäkin!

Lyhykäisyydessään; borta bra men hemma bäst!


5 Comments
 • Avatar
  Ansku
  Posted at 09:00h, 26 huhtikuu Vastaa

  Oi, kerro kaikki reissustanne! Islanti on minun ja mieheni unelmien häämatkakohde… :D

  • Avatar
   Sara
   Posted at 22:46h, 28 huhtikuu Vastaa

   Alan pikkuhiljaa pääsemään kuviin käsiksi, joten mä tuun varmasti vuodattamaan pian sydämeni tyhjäksi kyseisestä maasta ;-)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 18:13h, 26 huhtikuu Vastaa

  Q&A postaus ois muuten kiva!

  • Avatar
   Sara
   Posted at 22:47h, 28 huhtikuu Vastaa

   Laitan tän vinkin korvan taa! ;-)

 • Avatar
  Ansku
  Posted at 11:05h, 29 huhtikuu Vastaa

  Ei liity Islantiin, mutta viikon ruokapäiväkirja ois kiva.:)

Post A Comment