WEEKEND & RELAXING

Kaupallinen yhteistyö: Bronx Colors

Perinteeksi muodostuneesta Inspiration-gaalaviikonlopusta on nyt ehtinyt vierähtää hetki ja ajattelin ottaa tämän viikonlopun nyt kunnolla tarkasteluun. Viikonloppu oli täynnä ihania hetkiä, yhteistyökumppanit oli järjestänyt kivaa pientä tekemistä, gaalan asu löytyi kaapista ja vältyin viimehetken kriiseiltä, syötiin hyvää ruokaa, laulettiin paljon karaokea ja ennen kaikkea pidettiin hauskaa!

 

 

Perjantai-aamupäivällä lähdettiin täydellä bussilastillisella kohti Långvikiä rentoutumisviikonloppu mielessä. Istahdettiin suoraan lounaspöytään nauttimaan vatsamme täyteen ja jatkettiin sieltä opastetun luontokuvauksen pariin. Kierrettiin hetki luonnossa kaikessa rauhassa ja auringonpaisteessa, juteltiin kavereiden kanssa samalla kuulumiset läpi ja oltiin vielä tietämättömiä tuleva vuorokausi tuo tullessaan.

  

 

Vaihdettiin kylpytakit päälle ja suunnattiin pohjakerrokseen Långvikin kylpyläosastolle. Meille oli järjestetty opastettu ihonhoitokoulu, jonka jälkeen saatiin vielä rentoutua allasosastolla. Vietettiin loppu päivä uiden, kunnes lähdettiin valmistautumaan tulevaan illalliseen.

 

 

Vatsat huusi jo tässä vaiheessa ruokaa, joten oltiin todella innoissamme tulevista tunneista. Illan ohjelmassa oli usean ruokalajin illallinen, jota vietettiin muun päivän tavoin rennoissa merkeissä. Hyvä ruoka ja mahtava seura teki illasta onnistuneen ja jatkettiin yön pikkutunneilla vielä  pienellä porukalla viereiseen kaupunkiin karaokebaariin.

 

 

Gaala-aamu alkoi joogalla ja pienellä aistielämyksellä, jonka jälkeen oli mahdollisuus palata kylpyläosastolle rentoutumaan. Me jätettiin kylpylä tälläkertaa välistä ja otettiin pienet päiväunet. Päiväunien jälkeen meille oli järjestetty ihana tila, jossa päästiin valmistautumaan iltaa varten. Halusin tehdä mun pohjameikin itse, mutta silmä- ja huulimeikkiin menin ammattilaisen osaavan käden alle. Saatiin käyttää omassa meikissämme Bronx Colorsin tuotteita, joita oli pöydät täynnä meitä varten. Löysin joukosta sekä iho-, silmä- että huulituotteita, jotka on mulla käytössä vielä tänäkin päivänä arkimeikissä!

 

Mun meikkipussista löytyy tälläkin hetkellä Bronx Colorsin peitevoide, luomiväripaletti, muutama nestemäinen huulipuna sekä sivellinsetti, joka oli kokonsa puolesta hyvä ottaa reissuun mukaan. Bronx Colors on saanut hyvin tuulta siipien alle ja merkki lanseerattiin viimeviikolla Sokos tavarataloihin, Sokos emotion-myymälöihin sekä Sokos.fi verkkokauppaan.

 

 

Illan asuna mulla oli kukallinen setti oransseilla yksityiskohdilla, joten toivoin oranssia silmämeikkiä meikkitaiteilijalta. En halunnut meikin olevan liian tumma, joten suurelta osin käytössä oli todella neutraali City of Angels -paletti oranssien irtovärien lisäksi. Lopputulos oli ihanan fresh, kun oranssin silmämeikin kaveriksi tehtiin värittömät huulet. Mulla oli todella miellyttävä fiilis niin meikissä kuin vaatteissakin koko illan ajan ja oli mukava pitää hauskaa kun itsellä oli hyvä olla!

 

Meikin jälkeen lähdettiin takaisin Helsinkiin, jossa Inspiration Blog Awards oli jo hyvässä käynnissä. Hauskan illan merkki taitaa olla se, ettei puhelimeen ole tallentunut kuvia kahta enempää ja aika käytettiin kaikkeen muuhun. Viikonloppu oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut, täynnä iloa ja naurua sekä hyviä muistoja!

Bronx Colors tuli mulle tietoisuuteen vasta hetki sitten, mutta teki vaikutuksen laajalla valikoimalla. Onko tuotteet ehtineet tulla jo teille tutuiksi? Yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa Bronx Colors -tuotepaketti itselleen! Osallistu kommentoimalla ennen 5.5 – arvonnan säännöt löytyy täältä. Käykää tsekkaamassa myös Bronx Colorsin Instagram @bronxcolorsfinland.

Kuvat: Anni Korhonen


20 Comments
 • Paulina
  Posted at 12:03h, 30 huhtikuun Vastaa

  Olen somen kautta kuullut tästä merkistä, ja olisi huippua kokeilla itsekin! :)

 • Elvi
  Posted at 12:22h, 30 huhtikuun Vastaa

  Eivät ole vielä minulle tuttuja tuotteita, mutta mielenkiinto kyllä heräsi :)

 • Peppina
  Posted at 13:47h, 30 huhtikuun Vastaa

  Ihana asu sinulla! :)

 • Sennu
  Posted at 18:56h, 30 huhtikuun Vastaa

  Bronx Colors on mulle toistaiseksi tuttu vain blogien ja instan kautta, mutta haluan kyllä tutustua merkkiin tarkemmin. Halvat hinnat kuulostaa hyvältä opiskelijan korvaan :)

 • Maaju
  Posted at 20:14h, 30 huhtikuun Vastaa

  Oispa ihanaa saada uusia meikkejä testiin. Oon meikkien suhteen tosi tumpelo eli ois ihana saada valmis paketti, josta lähteä liikkeelle.

 • Rosie
  Posted at 22:09h, 30 huhtikuun Vastaa

  Eivät ole vielä tuttuja tuotteita, mutta kiinnostavilta vaikuttavat!

 • Ani
  Posted at 00:55h, 01 toukokuun Vastaa

  Ei ole vielä tuttuja mutta olisi hienoa päästä kokeilemaan kyseisen merkin kosmetiikkaa!

 • Airi
  Posted at 09:05h, 01 toukokuun Vastaa

  Ei ole tuttuja mutta kyllä kiinnostuin kovasti.

 • Ellu
  Posted at 12:40h, 01 toukokuun Vastaa

  Vielä ei oo kyseisen meikkisarjan meikit tuttuja, sillä käytän yleensä uskollisena tiettyjen sarjojen kuten lumenen- ja smashboxin tuotteita. Ois kuitenkin kiva testata välillä jotain uutta! :-)

 • Ilona
  Posted at 12:52h, 01 toukokuun Vastaa

  Kuulin ekaa kertaa kyseisistä leikeistä vasta nyt! Oispa kivaa päästä kokeilee :)

 • Pauliina.K
  Posted at 18:40h, 01 toukokuun Vastaa

  Ei ole vielä tuttuja :)

 • Emma
  Posted at 21:32h, 01 toukokuun Vastaa

  Merkkiin en ole vielä kovin läheisesti ehtinyt tutustumaan, joten olisi mainiota päästä tutustumaan merkkiin paremmin.

 • Satu
  Posted at 09:21h, 02 toukokuun Vastaa

  Mukana arvonnassa! Huikeen näköset nuo meikkivalikoimat teillä :-)

 • Sini
  Posted at 17:46h, 02 toukokuun Vastaa

  Ei ole tuttuja! Olisi kiva kyl kokeilla itelle uutta meikki merkkiä!

 • Pauliina
  Posted at 19:52h, 03 toukokuun Vastaa

  Ei oo tuttu merkki mut ois huippua päästä kokeilemaan!

 • tytteli
  Posted at 20:51h, 03 toukokuun Vastaa

  Heippa!Tämä ei liity oikeastaan postaukseen, mutta selailin Hesarin uusimpia ruokaohjeita ja siellä tuli vastaan Palermon pastan ohje ja tulit heti mieleen. Muistelen jostain vuosien takaisesta postauksesta, kun kirjoitit sen olevan sun lempikouluruoka ja halusit tehdä sitä kotonakin ja etsit sen reseptiä. Pakko siis linkata tämä sulle, jos vielä kiinnostaa :) https://www.hs.fi/ruoka/art-2000005664192.html

 • Minttu-Maaria
  Posted at 11:58h, 04 toukokuun Vastaa

  Tää on mulle eka kerta kun kuulen kyseisestä merkistä mutta tutustuisin mielelläni :D upea gaala-asu!

 • Suvi
  Posted at 15:03h, 04 toukokuun Vastaa

  Oon käyny testailee ja hyviltä vaikuttivat! :)

 • Ida
  Posted at 21:00h, 04 toukokuun Vastaa

  ei oo vielä tuttuja, mutta mielelläni testaisin eli mukana!

 • jennika
  Posted at 10:08h, 05 toukokuun Vastaa

  en oo ikinä kuullutkaan kyseisestä merkistä, mutta valikoimaa tarkastellessa vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta. näitä olis mahtava päästä testailemaan :-)

Post A Comment