TÄNÄÄN PERJANTAINA AION…

 

… Kokkaan ensimmäisen kerran ikinä simpukoita, wish me luck! Saatte tänää illalla kuulla vielä lopputuloksen joten toivotaan, että simpukat päätyy lopulta lautaselle.

… Aikuisten ongelmat – sain päähänpinttymän emalikattilasta! Olen koittanut googlettaen etsiä mulle sopivaa keittokattilaa, mutta saatavuus täällä Helsingin alueella tuntuu olevan aika huono. Jatkan tänään siis ajojahtia kauppoja kierrellen ja toivon, että illalla mulla on uusi kattila.

… Asennan ne saakelin pimennysverhot. Sade saisi mun puolesta raikastaa ulkoilmaa edes parin tunnin ajan, mutta aurinko porottaa parastakin aikaa pilvettömältä taivaalta. Meidän asuntoa voisi verrata näillä säillä kesämökin pihasaunaan, lämpötila huitelee aika korkeissa lukemissa. Verhojen asennus korkeaan huoneistoon ei 160 senttisellä suju kovin mallikkaasti; mä olen yrittänyt vältellä tätä hommaa jo liian pitkään.

… Viettää siivousiltaa poikaystävän lähtiessä töihin. Mua on viimeaikoina ahdistanut tämä tavarapaljous ja haluaisin käydä läpi jokaisen kaapin täällä 45 neliön sisällä. Siinä saattaa mennä aikaa, mutta jostain on kuitenkin aloitettava.

… Puen päivällä päälle pirteitä värejä, jotka vaihtuu kuitenkin illalla hieman räväkämpään asuun!

… Jännät tatskabileet tiedossa; kyllä, luit oikein! Näitä on jännitetty ja odotettu viikon päivät

 

 

Tässä on varmasti yhdelle perjantaille tekemistä kerrakseen!

 


No Comments

Post A Comment