TORSTAIN AJATUKSIA

 

Mun monien vuosien lemppari ja viikonloppunakin Weekend-festareilla nähty Macklemore jyrää edelleen mun soittolistoja. Macklemoren & Ryan Lewisin sekä Ed Sheeranin yhteinen Growing Up soi tälläkin hetkellä kaiuttimesta.

 

Pienen (tai ei enää niin pienen) koirakaverin kyläily sai mun pitkäaikaisen koirakuumeen ailahtelemaan niin hyvään kuin huonoonkin. Tämä energinen tapaus olisi voinut leikkiä vaikka kokonaisen päivän ja osotti mieltä niinä hetkinä kun huomio siirtyi hetkeksi johonkin muuhun. Mutta edelleen – kyllä tänne kaksioon yksi koira mahtuisi erinomaisesti ainakin mun mielestä (poikaystävä hieman vastustelee..).

 

Tänää on taiteiden yö, jota ollaan vietetty kavereiden kanssa Lahdessa nuoresta saakka. Tälläkertaa suunnitelmat poikkeaa kuitenkin hieman niistä pussisiidereistä läheisessä puistossa, nimittäin lähdetään hetken kuluttua Tavastialle kuuntelemaan Youngheartedia.

 

Espanjan huono netti oli esteenä monelle asialle, ja niihin lukeutuu Netflix-maratoonit iltaisin. Orange is the new blackista tuli juuri ennen lähtöä uusi kausi ja arvatkaa kuka on viettänyt entistä kauheampia maratooneja nyt kotiin palatessa.

 

Käytiin viimekuussa äidin kanssa viettämässä yhteistä aikaa elokuvissa Mamma Mia 2 parissa ja muistin eilen, että ostin tällöin paketillisen sarjalippuja. Mikä ajoitus! Leffoissa menee tällähetkellä pitkä liuta leffoja joita haluan nähdä – Mission: Impossible, BlacKKKlansman ja hieman kepeämpi The spy who dumped me.

 

 

Tein päivää sitten niin hyvää risottoa, että oikein harmitti kun poikaystävä oli syönyt seuraavana päivänä jääkaapista viimeiset leftoverit. Tein sen hieman pelkistetysti täältä löytyvän kukkakaalirisoton reseptillä – ilman kukkakaalia ja mascarponea tosin. Mä en välitä normaalista riisistä, mutta risotot uppoaa mukisematta.

 

Ollaan vihdoin saatu kaikki kolme matkalaukkua purettua pesukoneen kautta kaappeihin. Vaatehuone pursuaa yli äyräiden ja järjestelin sitä viimeyönä aamu neljään saakka. Minkä takia mä olen tehokkaimmillani silloin, kun pitäisi olla untenmailla?

 

Sateet ja viileät ilmat tuntuu nyt pari päivää kotona henganneesta luksukselta. Tänne ei paahdu, aamulla ei tarvitse herätä yöpaita hiestä märkänä ja ilmakin on paljon raikkaampi. Koko kesän kestänyt kuumuus pudotteli meidän taulutarroilla kiinni olleita tauluja ja peilejä seinältä alas – nyt ei onneksi tarvitse niistä enää huolehtia!

 

Mä olin jo valmis hyppäämään Mallorcan lämmöstä suoraan sweaterweathereihin ( :-D ) mutta mun yllätykseksi ja onneksi tämä on ollut aika pehmeä lasku viileämpiin säihin.

 

 

Hat Brixton | Pants H&M | Shoes Junkyard | Sunnies RayBan (and Pull and Bear)

 

Ps. Tarkkasilmäiset varmaan tajusi pari päivää sitten tapahtuneen ulkoasun muutoksen täällä blogissa. Jos teille tulee mieleen jotain risuja sekä työpöytäversiossa kuin mobiiliversiossakin, niin heittäkää ne tänne suuntaan. Tarkoituksena on tottakai saada mahdollisimman miellyttävä lukukokemus teille!

 

Pssst. Vielä tarkkasilmäisemmät saattoi huomata aurinkolasien vaihtumisen toisiin kesken kuvien. Näin jälkikäteen harmittaa etten pitänyt noita ”vahinkolaseja” loppuun saakka – pienet ja soikeat lasit näyttikin yllättävän kivoilta!


8 Comments
 • Avatar
  Juti
  Posted at 22:37h, 23 elokuun Vastaa

  Ulkoasusta sen verran, jos et oo vielä ite huomannut:

  • Bannerin kuva näkyy to-del-la ’zoomattuna’ tietokoneen näytöllä (macbook 13”)
  • ”Sara Ollila” on taas tosi pixeliä mobiililla
  • ”comments” linkki olisi ehkä kätevämpi postauksen lopussa, kun alussa

  Muuten aivan ihana postaus ja ihanaa, että sulla(kin) nyt kuvat koko näytön leveydellä

  • Avatar
   Sara
   Posted at 00:34h, 24 elokuun Vastaa

   Apua, mulla ne näkyy ainakin ihan normaalina! Pitää ottaa selvää mistä tollanen johtuu :-D Kommenttilinkki olis kyllä ehdottomasti parempi lopussa, siitä oon samaa mieltä.

   Ja muutenkin kiitos paljon!

   • Avatar
    Nimetön
    Posted at 12:44h, 24 elokuun Vastaa

    mulla kans ’sara ollila’ pikselimössöä macbookilla, mutta muuten tosi freesin näköiset sivut!

    • Avatar
     Sara
     Posted at 16:10h, 31 elokuun Vastaa

     Mulla se näkyy nyt normaalina, mistäköhän tää johtuu? Yritän vielä saada jotain muutoksia aikaseksi :-)

 • Avatar
  Linda
  Posted at 09:35h, 24 elokuun Vastaa

  Pakko sanoo, että upeita kuvia. Wow mikä mimmi, niin kaunis! Nämä voisi hyvin olla vaatemerkin syysmallistokuvia.

  • Avatar
   Sara
   Posted at 16:03h, 31 elokuun Vastaa

   Kiitos paljon! Kuvaustilanne oli kiireen vuoksi sen verran stressaava, että ajattelin jo ettei näistä kuvista tulisi yhtään mitään. Lopputulos on kuitenkin omastakin mielestä yllättävän kiva ja mukava saada tällaista palautetta :-)

 • Avatar
  Ellu
  Posted at 10:50h, 29 elokuun Vastaa

  Tykkään kyllä tästä uudesta ulkoasusta, se on jotenkin kivan raikas (tai sitten raikkautta tuo jo vaihtelu sinänsä :D ). Fontti on kuitenkin ehkä vähän outo, ainakin t-kirjaimet näyttävät monesti äkkiseltään älliltä. Ehkä asteen suurempi tai tummempi fontti voisi korjata tämän.

  • Avatar
   Sara
   Posted at 16:01h, 31 elokuun Vastaa

   Vaihtelu saattaa myös tuoda sen oman fiiliksen – aiempi ulkoasu kun oli jo aika vanha :-D Ihana että tykkäät, tää on nimittäin omastakin mielestä paljon parempi. Mä katson ja koitan, jos saisin muutettua fonttia hieman!

Post A Comment