AFFORDABLE FALL FASHION FAVORITES

Hoop earrings / Round earrings / Leo pants / Leo skirt / Snake pants / Snake shirt / Beige sweater / Orange sweater / White sweater / Boots

Pants / Green jacket / Green sweater / Teddy jacket / Snake boots / Snake loafers / Fur loafers

Beige sweater / Green sweater / Boots / Black&white skirt / Dot skirt / Boots with studs / Leo skirt / Snake skirt

Eläinprintit ovat ehdottomasti tämän syksyn juttu, joka iski vaatekauppoihin todella kovaa! Otin viimevuonna hieman kosketusta tähän muotiin leo-kuosisen takin kanssa (postaus täällä), ja nyt olen ihastunut leopardiprintin lisäksi myös käärmeennahkakuvioon. Ostin ensin varovasti pelkät käärmepöksyt, mutta nyt himoitsen saman kuosin bootseja sekä loafereita. Maanläheisten sävyjen, kuten beigen  ja harmaan lisäksi mä olen tykästynyt oranssiin sekä emeraldin vihreään, ja näitä sopiikin hyvin yhdistää keskenään.

Pitkää, pehmeää, rentoa ja rempseää, kuoseja, erilaisten materiaalien yhdistämistä ja yksityiskohtia. Tämän syksyn muoti iskee ainakin muhun – kiva päästä pukeutumaan hieman viileämpiin syyspäiviin.

 

– Postaus sisältää mainoslinkkejä – 


Tags:
4 Comments
 • S
  Posted at 09:00h, 02 syyskuun Vastaa

  millä ohjelmalla oot tehnyt nämä kollaasit :)?

  • Sara
   Posted at 21:13h, 02 syyskuun Vastaa

   Tein nämäkin Pixelmatorilla, jolla teen kaikki kollaasit tänne blogiin :-)

 • Siiri H
  Posted at 18:41h, 02 syyskuun Vastaa

  Hyvää läppää toi ”affordable” kun jo heti ensimmäisen kuvakollaasin kengät maksaa 229,95€. Olisit voinu otsikoida esim. ”nice shit that no one can afford” tms,

  • Sara
   Posted at 21:12h, 02 syyskuun Vastaa

   Postauksessa on 25 tuotetta, joista neljä kohoaa yli sadan euron – kolmet kengät ja yksi takki. Joukosta löytyy myös 12 euron housut, 40€ kengät tai 16€ takki, joiden uskon olevan tarpeeksi edullisia monille, jotka uusia syysvaatteita ettii. Tosin, jos olisit yhtään enemmän perehtynyt asiaan ennen kiukuttelua olisit sen luultavastikin huomannut. :-)

Post A Comment