4 STEP EYEBROW ROUTINE

Kaupallinen yhteistyö: Depend

 

Mun kulmakarvahistoria on pitkä ja kivinen, enkä mielelläni muistele läpi käytyjä vaiheita. Vuosien aikana on tullut kokeiltua jos jonkinlaisia kulmakarvamalleja ja meikkaustapoja näin jälkikäteen vain todeten niiden näyttäneen aivan hirveältä. Tällähetkellä mun kulmien meikkausrutiini on todella yksinkertainen ja nopea – tämä on sekä microbladingin että hyvien kulmatuotteiden ansiota.

 

Kuten jo mainittu, mulla on pohjalla pariin kertaan vahvistettu microblading, mutta tykkään silti täyttää kulmia tarvittaessa. Koska kulmien muoto on jo valmiina, ei niiden meikkaukseen kulu paljoa aikaa. Kulmatuotteina mulla on Dependin Perfect Eye -tuotesarjasta eyebrow pomade color cream, slim&thin eyebrow pencil sekä  kolmiomaisella kärjellä varustettu triangular eyebrow pencil. Pomadella meikkaan kulmien hännän hieman tummemmaksi ja kynillä saa siistiä ja ohutta jälkeä esimerkiksi yksittäisten karvojen meikkaamiseen. Tulee heti paljon freshimpi ilme kun kulmat on siistissä kunnossa!

Meikkikynissä on toisessa päässä harja, jonka avulla kulmakarvat saa vielä harjattua lopulliseen muotoon. En käytä kulmakarvageeliä, vaan tarvittaessa suihkasen harjaan hieman hiuslakkaa joka pitää kulmakarvat muodossa.

Kulmatuotteissa mulle on tärkeää hyvä pigmentti sekä ohut kärki jolla saa siistiä ja tarkkaa jälkeä. Näissä toimii molemmat ja sävyvaihtoehdoistakin on moneksi.

 

1. Harjaan kulmakarvan ensin siististi muotoon ja nypin hajakarvat kulmien alapuolelta. Tykkään vähän huolettomammasta lookista, joten annan kulmien rehottaa yläpuolelta hieman.

2. Seuraavaksi rajaan kulman alareunan tarkasti tummemmalla sävyllä. Mä käytän tähän Pomade color creamia sekä ohutta kulmasivellintä. Mitä pystymmässä sivellintä pitää, sitä parempaa jälkeä saa aikaiseksi. Pomade on onneksi hyvin pigmenttistä, joten pienikin sipaisu riittää. Alareunan rajaamisen jälkeen vedän pieniä ohuita kulmakarvojen myötäisiä viivoja etenkin kulmakarvan häntään.

 

3. Ohut kulmakynä soveltuu hyvin kulman alkupään muotoiluun. Dependin ohuella kulmakynällä vetelen lyhyitä tarkkoja viivoja kulmakarvojen myötäisesti niin, että ne sekoittuu nätisti omien kulmakarvojen joukkoon. Hutiviivoja on helppo pehmentää kulmakarvaharjalla jälkeenpäin.

4. Kun kulmakarva on saatu muotoonsa, rajaan alareunan vielä tarkasti valokynällä. Tämä tekee kulmakarvasta siistimmän näköisen ja korostaa kulmaluuta nätisti.

 

Valmista! Mun hiukset on kesän aikana haalistuneet, joten voisin hyvin hypätä astetta vaaleampiin kulmakarvoihin. Tummat ja hieman paksummat kulmat tuo kuitenkin mun mielestä kasvoille ryhtiä ja viimeistelee ilmeen nätisti!

 

Kiinnostuitko postauksen kulmatuotteista? Depend hakee 100 testaajaa, joista jokainen saa vastaustensa perusteella räätälöidyt Perfect eye -tuotepaketit kokeiluun. Testiryhmään voit ilmoittautua täällä.

Psst. Jos paikka testiryhmästä ei osunut kohdalle, niin tuotteista saa ostettua Dependin omilta verkkosivuilta, Hehku-myymälöistä sekä Kickseistä. Voit myös osallistua arvontaan kertomalla minkälaiset on sun kulmameikkirutiinit. Vastaajien kesken arvotaan Dependin tuotepaketti! Aikaa osallistua on 7.10. asti ja kilpailun säännöt löytyy täältä.


36 Comments
 • helena
  Posted at 20:40h, 10 syyskuun Vastaa

  En juurikaan meikkaa itse kulmia. Kampaaja muotoilee ne ja laittaa väriäm

 • Sara Rintala
  Posted at 20:47h, 10 syyskuun Vastaa

  Ei oikein ole kunnon kulmakarvarutiineita, koska en niitä osaa oikein piirtää jne. Mutta silloin kun yritän niin harjaan ne muotoon ja nypin ylimääräiset karvat pois. Sitten vaan värjään ne ruskealla värillä Olisi mahtavaa vielä oppia joku päivä tekemään kulmat paremmin

 • Resus
  Posted at 21:17h, 10 syyskuun Vastaa

  On niin tummat kulmat jo omasta takaa, niin yleensä vaan harjaan ne ojennukseen ja joskus kun viitsii niin skarppaan niitä vähän kulmakynällä :)

 • kukka
  Posted at 22:00h, 10 syyskuun Vastaa

  Nyt olen mennyt hetkeen aikaa vain kulmien nyppimisellä, mutta useasti tuon lisäksi käytän myös kulma- ja valokynää.

 • Kirsi s
  Posted at 22:14h, 10 syyskuun Vastaa

  Nyt on niin kiinnostavat tuotteet että pakko kokeilla onnea nypin kulmat ja kynällä värjäilen , usein myös kestovärin laitan kulmiini .

 • Katjja
  Posted at 22:34h, 10 syyskuun Vastaa

  Kulmien harjaaminen ja geeli ja that’s it :D uudet tuotteet olis tosiaankin tarpeen

 • Laura
  Posted at 22:42h, 10 syyskuun Vastaa

  Käytän Lumenen kulmakynää ja sit sitä kulmaväripalettia.

 • Noora
  Posted at 03:05h, 11 syyskuun Vastaa

  Olemattomat, en osaa meikata kulmiani, vielä. Onneksi ovat tummat mutta värjättyäni hiukset kulmat näyttävät hieman harmahtavilta.

 • Jenna Jokelainen
  Posted at 09:43h, 11 syyskuun Vastaa

  Mun kulmameikki on kans nopee ja helppo kuluneen microbladingin jäljiltä. Rajaan ja täytän kulmat voidemaisella kulmavärillä siveltimellä ja lopuksi laitan ruskeaa kulmavahaa. :)

 • Lotta Forssas
  Posted at 10:48h, 11 syyskuun Vastaa

  Yleensä en jaksa hirveästi laittaa omia kulmiani joten rutiinit ovan suurinpiirtein että arkisin laitan nopeasti vähän kulmageeliä!

 • Wilma
  Posted at 11:14h, 11 syyskuun Vastaa

  Hei ihana neule! Onko mistä peräisin? :)

 • jennika
  Posted at 12:08h, 11 syyskuun Vastaa

  Käytän puuterimaista kulmaväriä arkisin värittömän kulmageelin kanssa ja ”parempaan” meikkiini kuuluu pomade, jolla saa huolitellummat kulmat. Seuraavaksi haluaisin kokeilla maybellinen microblading kynää :-)

 • Ilona
  Posted at 16:46h, 11 syyskuun Vastaa

  Kulmani värjätään ja nypitään kolmen viikon välein ripsihuollon yhteydessä. Itse vahvistan niitä kynällä ja nestemäisellä tai puuterimaisella värillä fiiliksen mukaan silloin kun muutenkin meikkaan, en kuitenkaan joka päivä :)

 • Sennu
  Posted at 17:53h, 11 syyskuun Vastaa

  Mun kulmat on viimeisen vuoden aikana jostain syystä harventuneet ja haalistuneet. Tämän takia kulmien meikkaaminen on itselläni entistä tärkeämmässä asemassa. Käytän kulmakynää, jolla tummennan ja paksunnan kulmiani sekä kulmavahaa, jolla saan karvat paremmin ojennukseen. Itseltäni ovat luottotuotteet vielä hakusessa ja olisikin kiinnostavaa testata Dependin tuotteita :)

 • Suvi S
  Posted at 19:13h, 11 syyskuun Vastaa

  Käytän kulmakynää ja väritöntä geeliä ja avot! :)

 • Sara
  Posted at 19:38h, 11 syyskuun Vastaa

  Käytän sivellintä ja puuterimaista tuotetta. Haluan simppelin kauniit, ryhdikkäät kulmat jotka saan tehtyä nopeasti.

 • Pilvi
  Posted at 21:12h, 11 syyskuun Vastaa

  käytän lumenen peruskulmakynää ja viimeistelen nyxin kulmageelillä, paras tuote ikinä! olen löytänyt oman luottokomboni, mutta olisi hauskaa testata uusia tuotteita:)

 • Karolina Riihinen
  Posted at 21:36h, 11 syyskuun Vastaa

  Micro pencil on ihan ehdoton luomaan muotoa ja kulma mascara antamaan ryhtiä ja kestävyyttä.

 • Ainu Ilmonen
  Posted at 22:01h, 11 syyskuun Vastaa

  En ikinä ole pitänyt yllä sen kummempaa kulmaruutiinia, on nimittäin sen kummemmat välineet puuttuneet. Kulmageeli on kuitenkin yksi jokapäiväisistä suosikeistani! :)

 • Henna Savonjousi
  Posted at 23:44h, 11 syyskuun Vastaa

  Itse olen niin laiska mennäkseni kauppaan ostamaan uusia kulma tuotteita, että käytän kulmageeliä jota sekoitan mustaan luomiväriin, ihan hyvä siitä tulee kestää vaan aika kauan ja vaatii tarkkaa työtä

 • Matilde
  Posted at 10:02h, 12 syyskuun Vastaa

  Lumenen harmaa-mustalla kulmakynällä laitan kulmat kuntoon.

 • Karoliina
  Posted at 14:44h, 12 syyskuun Vastaa

  Nypin kulmia aina kun häiritseviä hajakarvoja ilmestyy ja päivittäin vahvistan luonnollista väriä kulmakynällä. Kulmat on mun yks suosikki omista kasvonpiirteistä, joten olisi kiva oppia meikistä enemmän ja testailla tuotteita!

 • Jutta Liimatainen
  Posted at 18:23h, 12 syyskuun Vastaa

  Minulla on niin vaaleat kulmat luonnostaan, että hommia saa tehdä säännöllisesti, jotta ylipäätään näkee meikata kulmat.. Värjään kulmat kotona noin kahden viikon välein, jonka yhteydessä muotoilen kulmat kunnolla pinseteillä. Muutoin nypin hajakarvoja, kun pistävät silmään. Vaikka kulmat olisi värjätty edellisenä päivänä, ehostan ne fressimmäksi kulmakynällä ja geelillä. Värin hävitessä käytän apuna vielä luomiväriä.

 • Eve
  Posted at 07:17h, 13 syyskuun Vastaa

  Käytän itse puuterimaisia kulmatuotteita ja joskus kulmakyniä :)

 • Janita Vänskä
  Posted at 08:34h, 13 syyskuun Vastaa

  Nypin hajakarvat pois ja aloitan piirtämällä kynällä kulmakarvan alareunan selvästi. Tämän jälkeen piirrän kulmakarvan yläreunan, mutta aloitan sen parisenttiä perempää kuin alaviivan. Terävöitän kulmakarvan kärjen ja aloitan täyttämisen. Lopuksi teen kulmakarvan alkuun mikrokynällä ohuita viivoja, jotka muistuttavat karvoja.

 • Tupu
  Posted at 09:09h, 13 syyskuun Vastaa

  Käytän kulmakyniä enimmäkseen.

 • Jatta
  Posted at 17:48h, 13 syyskuun Vastaa

  Mun kulmameikkirutiini on aika simppeli, sillä käytän nykyään ainoastaan vaan värillistä kulmageeliä mitä sutaisen kulmiini. :D Joskus jos haluan tarkemmat rajat kulmiin niin käytän myös kulmakynää.

 • Henna
  Posted at 23:28h, 14 syyskuun Vastaa

  Nypin päivittäin, harjaan. Käytän keskiruskeaa kynää, keskipehmeää.

 • Sara
  Posted at 02:34h, 16 syyskuun Vastaa

  Anastasia Beverly hills pomadella tulee laitettua kulmat. Nyt kasvatan kulmia hieman tuuheammiksi.

 • Heidi
  Posted at 16:45h, 17 syyskuun Vastaa

  Vähän kulmakynää ja geelillä pitkät karvat ojennukseen. :)

 • Seija
  Posted at 12:51h, 18 syyskuun Vastaa

  Jauhemainen väri, täydennys kynällä. Ja tietysti nypin hajakarvat alhaalta.

 • anna s.
  Posted at 13:15h, 22 syyskuun Vastaa

  Olen todella huono laittamaan kulmia, kulmageeli on enimmäkseen käytössä :)

 • Sari P
  Posted at 16:50h, 23 syyskuun Vastaa

  Värjäytän kulmat muutaman kerran vuodessa ja silloin laittaminen on helppoa – vedän Diorin kulmakynällä kulmiin muutaman viirun lisää täytettä. Kun värjäys ei enää näy, pitää käyttää kulmaväripalettia ja sen lisäksi kulmakynää. Microbladingia olisi kiinnostavaa kokeilla, mutta ongelmana on oma kuiva ja herkkä iho…

 • Essi
  Posted at 22:41h, 30 syyskuun Vastaa

  Mun kulmameikkirutiini vaihtelee tosi paljon :) välillä en tee ollenkaan, välillä vain sävyllinen geeli mutta päivinä joina haluan panostaa hiukan enemmän, niin käytän ensin pomadea täyttämään kulmat ja luomaan muodon, sitten puuteria hieman pehmittämään ja tekemään sävystä syvempi, lopuksi vielä geeliä niin saadaan karvat ojoon!

 • Heta
  Posted at 10:19h, 02 lokakuun Vastaa

  Kulmani ovat itsessään tummat ja tuuheat, mistä olen kiitollinen. Värjäilen kulmani kotona muutaman viikon välein ja nypin noin kerran viikossa. Jokapäiväiseen meikkiin käytän puuterimaista kulmatuotetta.

 • hilkka
  Posted at 09:46h, 06 lokakuun Vastaa

  Arkena en laita paljon kulmia, nypin säännöllisesti. Illanviettoihin laitan sävyllistä kulmageeliä :)

Post A Comment