24 TUNTIA MÖKILLÄ

 

Luultavasti viimeistä kertaa tämän vuoden puolella pakattiin tavarat autoon ja ajettiin yöksi mökkeilemään. Taidettiin kaikki kaivata vuorokautta luonnonhelmassa ja rauhallisissa maisemissa maisemissa, joten oli harmi lähteä jo seuraavana päivänä kaupungin vilskeeseen ja arjen pariin. Viilenevät kelit houkutteli meidät pysymään normaalista poiketen sisätiloissa lähes koko vuorokauden, vaikka yritettiin uhmata kymppikelejä viettämällä viini-iltaa laiturilla. Mökille on aina ihana lähteä – edes vuorokaudeksi!

Palattiin eilen takaisin kaupunkiin ja arki iskikin voimakkaasti takaisin. Nyt takana on stressin vuoksi huonosti nukuttu yö, nimittäin meidän naapuriasunnosta seinän takaa löytyi hometta. Tämä lauantai taitaakin mennä kaapistoja purkaessa ja selvitellessä, onko ongelma levinnyt myös meidän vuoden vanhaan asuntoon. Ei jooko, nyt ei olisi voimia sellaiseen!

 


Tags:
4 Comments
 • Riitta
  Posted at 14:55h, 29 syyskuun Vastaa

  Mitä ihania kuvia ♥♥

  • Sara
   Posted at 16:16h, 30 syyskuun Vastaa

   Kiitos paljon <3

 • S
  Posted at 09:05h, 30 syyskuun Vastaa

  Mistä sun kengät on ostettu?:> ps olisi ihanaa, jos ehtisit vastata täällä kommentteihin.. olen muutaman kerran joskus kommentoinut, mutta se on ajan kanssa jäänyt kun ei ole ollut vuorovaikutusta.. ihanaa syksyn jatkoa!

  • Sara
   Posted at 16:15h, 30 syyskuun Vastaa

   Moikka!

   Mun kengät on Nellyltä ja niitä taitaa olla siellä edelleen saatavilla!

   Ajallaan kommentteihin vastaaminen on multa todella jäänyt, pahoittelen siitä! Olen useampaan kertaan julkaissut ja vastaillut kerralla suureen määrään kommentteja, mutta ne saattaa jäädä kommentin kirjoittajilta huomioimatta, sillä sitä tuskin jaksaa scrollata monta postausta taaksepäin. Täytyy ehdottomasti parantaa tämän asian suhteen, kiitos kommentista <3 ja ihanaa syksyn jatkoa myös sinne!

Post A Comment