POIKAYSTÄVÄ PUKEE MUT PÄÄSTÄ VARPAISIIN – KUINKA HÄN SELVIYTYI?

Kaupallinen yhteistyö: Jumbo

 

Poikettiin ohikulkumatkalla Jumbossa ja meillä oli muutama tunti luppoaikaa viettää kauppoja kierrellen. Heitin poikaystävälle haasteen ilmoille, maksukortin käteen ja pyysin häntä pukemaan mut mielensä mukaan päästä varpaisiin. Pysyttelin taka-alalla sanaakaan sanomatta, vaikka toinen yritti kovasti udella vinkkejä ja mielipiteitä kävellessämme kaupasta toiseen. Saman katon alta löytyy monet lempikaupat; Zara, Vero Moda, Mango, BikBok, Cubus, Carlings, Gina Tricot sekä Kekäle joten tiesin, että hän tulee kyllä suoriutumaan tehtävästä! Käveltiin useaan kertaan kauppoja läpi Antin pohtiessa tarkkaan, mihin hän tahtoisi mut pukea. Lopputuloksena kaksi erilaista asua – toinen siistimpi ja toinen rennompi.

Luulisin, että tyttöjen on helpompi etsiä vaatteita pojille kuin toisin päin. Ainakin poikaystävän sanoin tehtävä oli vaikeampi kuin hän aluksi luuli, mutta suoriutui kuitenkin hyvin alusta loppuun! On hauska nähdä millaisesta tyylistä poikaystäväni pitää tai mihin hän mieluiten pukisi mut, jos päätösvalta olisi täysin hänellä.

 

 

Ensimmäinen asu oli rento ja koostui Cubuksen vakosamettisista ala- sekä yläosasta. ”Tarkoituksena oli valita jotain Saran tyylistä, joka poikkeaa kuitenkin hieman normaalista”. Poikaystävä yhdisti tähän likaisen roosan sävyyn valkoiset dad sneakerit, harmaan pipon sekä harmaan neuleen. Ei yhtään hullumpi asu, ja näille keleille mainio!

 

Cubuksessa oli paljon muitakin vaatteita, jotka olisin pukenut mielelläni päälleni! Teddy-takit on tämänkin talven trendi ja bongasin niitä muistaakseni useammassakin värissä. Nyt mentiin kuitenkin täysin poikaystävän ehdoilla, joten en heittänyt edes pientä vinkkiä niiden takkien suuntaan.

 

Toinen asu lähti rakentumaan mustavalkoisten raitahousujen ympärille, joihin hän kiinnitti huomion heti VeroModaan astuessa. Tämä on hieman siistimpi kuin ensimmäinen asu, vaikkakin löysien vaatekappaleiden vuoksi erittäin mukava. Yläosaksi valikoitui Kappahlin musta t-paita sekä Onlyn lyhyt vetoketjullinen takki karvan pienellä kuvioinnilla. Tämä asu yllätti, sillä en olisi itse yhdistänyt näitä keskenään. Päälle puettuna kaikki näytti kuitenkin lopulta kivalta ja viihdyin asussa, joka on mulle todella tärkeää!

Jumbossa on tällähetkellä käynnissä Fashion Week, joka huipentuu tämän viikon lauantaina 20.10  syysmallistojen muotinäytöksiin sekä Krista Siegfridsin akustiseen esitykseen. Jumbossa on saman katon alla kaikki tarvittava; 120 liikettä, useampi hypermarket, lisäksi laaja valikoima ravintoloita sekä täyden palvelun Stockmann-tavaratalo. Kattava liikevalikoima mahdollistaa mahdollisimman sujuvan shoppailuhetken ja parasta on se, ettei Jumbossa asioidessa tarvitse selkeän pohjaratkaisun vuoksi juurikaan sompailla eri kerrosten välillä. Parkkipaikkoja löytyy Jumbossa tuhansia eikä meillä ole tainnut kertaakaan olla ongelmana löytää paikkaa edes joulusesongin ollessa käynnissä. Vietettiin vielä poikaystävän asuessa Vantaalla paljon aikaa Jumbossa ja saatiin aika kulumaan hyödyllisesti asioita hoitaessa.

 

Mitä mieltä te muuten olette. Kuinka hyvin poikaystävä selviytyi mun hänelle heittämästä haasteesta? 

 


Tags:
4 Comments
 • Anna
  Posted at 08:33h, 17 lokakuun Vastaa

  ”Poikettiin ohikulkumatkalla”, ”oli luppoaikaa”, mutta kuitenkin kaupallinen mainospostsus? Oikeesti?

  Sun blogi ja ig on nykyään pelkkää mainosta ja just tollasta piilomainonnan oloista. Ootko ahne?

  • Sara
   Posted at 13:39h, 17 lokakuun Vastaa

   Yhteistöiden aikajana on yleensä aika pitkä, eikä asiat synny hetkessä. Poikettiin juurikin ohikulkumatkalla Jumbossa ja siellä ollessa ajattelin saavani jotain materiaalia tulevaan yhteistyöpostaukseen. Kyseessä ei ollut vartavasten tätä kamppista varten tehty reissu, kuten ”ohikulkumatkalla” antaa varmasti olettaakin. Mulla ei tähän kampanjaan ollut mitään tarkempia ohjeita sisällöstä, ja keksittiin tämä idea itse. Iltapäivä oli täysin vapaa, meillä oli ylimääräistä aikaa eikä kiire minnekkään. Poikaystävällä taisi mennä lähemmäs neljä tuntia näiden asujen kokoamiseen – ei sitä ihan heti olisi saatu kiireessä toteutettua.

   Taidat nähdä punasta ihan ylipäätään kun kyseessä on yhteistyö, mikä on sinänsä todella harmi. Mä olen yrittänyt saada tänne toteutettua muutakin materiaalia yhteistöiden lisäksi ja nykyään sitä onkin enemmän. Tämä on mun työ ja yhteistöistä saan leivän pöytään. Esimerkiksi Instagramissa on tämän kuukauden puolelta kymmenen kuvaa, joista kolme on yhteistöitä.

   Mukavaa keskiviikkoa 🙂

 • S
  Posted at 09:04h, 17 lokakuun Vastaa

  Wau, tosi hyvin onnistui Antin valitsemat asut! Muutenkin tosi kivasti tehty yhteistyö postaus! Hyvää loppu syksyä teille!!

  • Sara
   Posted at 13:41h, 17 lokakuun Vastaa

   Tosi kiva kuulla että tykkäsit, välitän nämä terveiset myös Antille! Tää oli tosi hauska postaus toteuttaakin ja samanlaisia voisi tehdä myös jatkossa; ihan ilman yhteistöitä 🙂

Post A Comment