7X VIIMEAIKOJEN KUULUMISIA

 

– Joulukalenterista on nyt jo kolme luukkua avoinna! Mulla on tänävuonna Kicksin kosmetiikkakalenteri ja poikaystävälle askartelin kuun vaihtuessa oman joulukalenterin. Keksin kalenteriin 24 luukkua, joista paljastuu esimerkiksi joulusukat, stand up -liput sekä 10 pusua (oma lemppari!).

 

– Päivän pituus on joulukuussa vain muutaman tunnin ja keli alkaa pimentyä jo pian puolen päivän jälkeen. Vuoden lyhimpään päivään on vielä pari viikkoa ja sitten on onneksi suunta vain parempaan päin. Sitä odotellessa…

 

– Meidän naapuriasunnon homeongelma saatiin kuin saatiinkin kahdessa kuukaudessa korjattua ja saatiin vihdoin loppuviikosta meille uudet naapurit. Heidän kanssa on tullut vietettyä sen verran aikaa niin muuttoapuna kuin illanistujaisten merkeissä, että näin heistä jopa viikonloppuna unta. Ihanaa saada kaveri (vielä entistä) lähemmäksi!

 

– Maanantai tarkoittaa sitä, että budjettiviikko on nyt vihdoin ohi! Mä suuntaankin pian Lidliin ja ostan nyt kaikkea sitä, mitä viimeviikolla jäi kaipaamaan. Kerron pian teille muuten, miten mun budjettiviikko oikein sujui.

 

 

– Ensiviikolla edessä on vuoden viimeinen reissu kaupunkiin, joka on ollut jonkinlainen perinne jo usean vuoden ajan, nimittäin Pietariin! Tälläkertaa matka tehdään kesäloman sijaan talvella ja mitä parhaassa matkaseurassa. Kyseessä on poikaystävän ensimmäinen kerta Venäjällä ja olen ollut innoissani tästä siitä lähtien kun reissu tuli tietoon.

 

 – Ensimmäinen viikko ihokuuria on nyt takana ja huomaan sekä hyviä, että ei niin kivoja muutoksia kropassani. Kasvojen iho on yleisesti jo rauhoittunut hieman, mikä on ollut positiivinen yllätys. Olen onnistunut pitämään pitämään kuivumisen kurissa armottomalla rasvaamisella, vaan huuliin eikä päänahkaan tunnu tepsivän mikään. Mun ennaltakin erittäin vähän rasvoittuva hiuspohja pärjäisi varmaan kuukauden päivät ilman pesua eikä sitä huomaisi missään. Onko teillä vinkata jotain apua kuivaan hiuspohjaan, sellaiselle olisi nyt todella suuri tarve?

 

– Halusin jakaa mun joulumieltä teillekkin ja Instagramin puolelta löytyy viikoittaisia arvontoja aina jouluun saakka. Kuluneen viikonlopun arvonnasta löytyy sellaisia tuotteita pikkujouluihin valmistautumiseen, jotka on kaikki käytössä itsellänikin. Käykää siis osallistumassa!

 

Mä lähden nyt juosten kauppaan ja jatkan iltaa salkkarit-maratoonin parissa. Pitkästä aikaa mulla on ihan hyvä maanantai ja toivon viikon jatkuvan samaan malliin. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

 

 


16 Comments
 • atoopikko
  Posted at 19:17h, 03 joulukuun Vastaa

  Aqualan L!!! Rasvaan sillä nykyisin koko kropan, jopa kasvot. Käy myös hiusten pesussa, mutta useimmin laitan sitä ennen hiustenpesua päänahkaan ja annan vaikuttaa puolisen tuntia, jonka jälkeen pesen hiukset normishampoolla. Auttaa kuivaan päänahkaan!

 • Noora
  Posted at 21:50h, 03 joulukuun Vastaa

  Kuivaan hiuspohjaan suosittelen öljyhoitoa, mikä ravitsee sitten muutenkin tukkaa! Voit käyttää vaikka kookosöljyä tai jotakin hiusöljyä. Sen voi antaa vaikuttaa montakin tuntia, ja hiuspohja kiittää :) Käytän itse myös aina pesun jälkeen Acon hiuspohja geeliä, joka tuntuu ihanan virkistävältä omassa kutisevassa ja kuivassa päänahassa, eikä se rasvoita muuten hiuksia! :)

 • Anonyymi
  Posted at 04:30h, 04 joulukuun Vastaa

  Itselläni päänahkaan auttanut xz shampoo kuivalle päänahalle. Kaikille ei auta, mutta itselleni ollut pelastus :)

 • Nimetön
  Posted at 15:06h, 04 joulukuun Vastaa

  Kuivalle hiuspohjalle suosittelen lämpimästu system 4 shampoota! Mulla on aina talvet todella kuiva päänahka, ja tämä sarja on ainut joka on koskaan auttanut. (Käyty ihotautilääkärillä ja testattu kaikki myrkyt!). System sarjaa löytyy ihan sokokselta ja kampaamoista.

 • Tessa
  Posted at 19:25h, 04 joulukuun Vastaa

  Apteekista saatava valkovaseliini on ihan älyttömän hyvää kuiville huulille. Mikään ei meinannu auttaa mulla ja tuntu, että huulirasva jäi aina vaan sen kuivuneen ihon päälle, mutta toi valkovaseliini on oikeesti älyttömän hyvää!!

 • N T
  Posted at 20:56h, 04 joulukuun Vastaa

  Hiuspohjaan en osaa antaa vinkkejä, mutta söin ite kanssa aikanaan pahaan akneen sen aika rajun kuurin, ja ainoo mikä huuliin mulla autto oli Foreverin Aloe lips-huulirasva. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, pelasti mun huulet silloin!

  Oot kaunis ja toivon ihanaa joulukuuta sulle ❤️

 • Nimetön
  Posted at 15:55h, 06 joulukuun Vastaa

  Ootko testannut ihan shampoon vaihtoa tai jotain öljykäsittelyä? Mun sisko testasi joskus seesamiöljy sekä kookosöljy käsittelyä ja ne toi jonkun verran apua kuivaan päänahkaan. Toivottavasti sullekin löytyy apuja :)

 • Elisa
  Posted at 23:20h, 06 joulukuun Vastaa

  Kookosöljy on tehokas kuivaan päänahkaan! Laita öljyä päänahkaan, anna olla muutaman tunnin ja pese pois. :)

 • Maria
  Posted at 11:26h, 09 joulukuun Vastaa

  Aqualan L on tosi hyvä päänahkaan! Mulla on superkuiva iho ja teen sillee, että hieron suihkussa rasvaa päänahkaan, meen saunaan ja annan sen vaikuttaa ja sitte pesen hiukset. Suosittelen testaa, jos et oo vielä kokeillu!

 • Eve
  Posted at 11:44h, 09 joulukuun Vastaa

  Hei kuulostaisi Roaccutanin sivuoireilta ja mulla olisi vinkata huuliin hyvä rasva! itse kärsin kaikenmaailman yliherkkyyksistä ja huuliin ja kuiviin kohtiin lääkäri on suositellut apteekista saatavaa keltaisesta purkista löytyvää ceraderm-voidetta (ei sisällä mitään ylimääräistä eli täysin allergisoimatonta). Ihan valtava suositus sille!

 • Nimetön
  Posted at 12:42h, 09 joulukuun Vastaa

  Mulla on myös aika kuiva hiuspohja, enkä oo ainakaan vielä löytänyt mitään pysyvää ratkaisua siihen! Kosteuttava shampoo ja hoitoaine on kyllä ihan must! Joskus otin myös kampaajalla sellaisen kuorivan ja kosteuttavan hiuspohjan naamion(?), joka auttoi vähän aikaa, mutta sitä pitäisi tehdä säännöllisesti, että olisi pidempää vaikutusta. Suosittelen kysymään kyllä kampaajalta tuohon apua, luulisin että noita kuorivia hiuspohjan tuotteita saisi ostettua myös kotiinkin!

 • Minä
  Posted at 15:36h, 11 joulukuun Vastaa

  Hei, söin tota samaa lääkekuuria kuin sinä ja huulet kuivu tosi voimakkaasti. Loppu kun ostin apteekista ACO:n huulirasvapuikon, jossa on vaaleansininen korkki. Toivottavasti siitä ois sullekin apua! :)

 • Aino
  Posted at 00:59h, 12 joulukuun Vastaa

  Apteekista acon hilseshampoo ja kuivalle hiuspohjalle tarkoitettu shampoo ovat ihan huippuja! Parin käyttökerran jälkeen ongelma jo poissa!

 • Emma
  Posted at 18:22h, 12 joulukuun Vastaa

  Ootko testannut kookosöljyä? Esim saunan ajaksi jättää päänahkaan vaikuttamaan.

 • Eeva
  Posted at 22:59h, 12 joulukuun Vastaa

  Hei mun on pakko hehkuttaa 4 System tuotteita! Mulla on siis päänahka todella pahana aina välillä atooppisen ihon takia ja se menee ihan ruvelle, koska on niin kuiva. Siskoni puhui kampaajalleen asiasta, joka suositteli kyseistä merkkiä ja se on toiminut ainakin minulla todella hyvin! Ensimmäisien kertojen ajan laitoin hoitoaineen myös päänahkaan ja annoin vaikuttaa jonkin aikaa, mutta nykyään pesen sillä vain latvat, koska shampoo toimii jo itsessään :) Shampoo on nimeltään System 4 Climbazole Shampoo 2 ja hoitoaine on System 4 Hydro Care Conditioner. Ainakin Stockalta löytyy! :)
  Shampoota ja hoitoainetta voi käyttää kuurinomaisesti tai päivittäin :)

 • Amanda
  Posted at 00:01h, 13 joulukuun Vastaa

  Itselläni auttoi isotretinoin-kuurin aikana halkeileviin huuliin Bevita-R voide. Muutoin käytän luonnonkosmetiikkaa, ja itselläni lääkekuurin kuivattamalle ja kutisevalle päänahalle oli apua Less is More Cajeput Pure Balance Shampoosta. Less is morea myy osa ekokampaamoista ja sitä on myös tilattavissa netistä. Todella lämmin suositus tälle sarjalle, hurahdin siihen yhden tuotteen testaamisen jälkeen aivan täysin♥

Post A Comment