51 SARJA- JA ELOKUVAVINKKIÄ JOULULOMALLE

 


Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn kanssa

 

 

”Hei katsotaanko joku leffa?” ”Joo,  onko ehdotuksia?” ”No ei oikeestaan”, päädytään 20 minuutiksi selailemaan tarjontaa kunnes ruudulle lävähtää elokuva joka lopulta lopulta laitetaan pyörimään. Näin käy meille päivittäin, sillä televisio huutaa usein taustalla kotona ollessamme ja tuntuu kuin oltaisi jo käyty kaikki elokuvat läpi. Rakastan rentoutua television äärellä toisen kainalossa, vaikka paha tapani on nukahtaa kesken kaiken. Hyvän sarjan löydyttyä katson sitä tiskatessa, siivotessa, vaatteita viikatessa ja matkustaessani julkisilla paikasta toiseen. Uusi jakso pyörähtää käyntiin heti edellisen perään ja näin kuluu lopulta kokonainen tuottari, parissa päivässä.

 

Viaplaystä löytyy mun sarjasuosikit sekä monet lempparileffat joita olen vuosien aikana katsellut. Näiden pakettiin kuuluvien elokuvien ja sarjojen lisäksi Viaplaystä löytyy myös vuokraamo, josta ollaan muutamia elokuvia vuokrattu tai ostettukin. Keräsin yli 50 omaa katselusuosikkia, jotta teidän elokuvan valinta sujuisi helpommin kuin meidän. Joukossa on myös muutama joulukuussa valikoimiin tullut uutuus, jotka kannattaa ehdottomasti lisätä katselulistalle! Jos välipäiville ei ole muuta tekemistä niin jouluruokaa lautanen täyteen ja sohvan pohjalle elokuvien kimppuun!

 

  

 

Greyn Anatomia (paras_sarja_ikinä!)

New Amsterdam

White Collar

Prison Break (juksasinkohan ensimmäisessä kohdassa? Jos tämä ei ole paras sarja, niin tulee ainakin toisena!)

How I Met Your Mother

StartUp

The Arrangement

Blacklist

The Affair

Blindspot

Four Hands Menu

The Walking Dead

ChicagoMed

 

 

Wonder (Liikuttavin leffa pitkään aikaan!)

I, Tonya

Why him?

Mike and Dave need wedding dates

Date night

All inclusive

Pitch perfect 3

12 strong

Viimeinen loma

The Aviator

Girls trip

Baby Driver

Rough night

Flyboys

Stronger

 

Remember me

Call me by your name

Before we go

Escape plan

Insurgent

Divergent

The best of me

Moonlight

The descendants

Before I fall

Dear Frankie

Haikein terveisin

Abduction

Children of men

Two is family

 

 

The Meg

The Holiday

Kingsman – the golden circle

Badmoms 2

Bridget Jones’s baby

Game night

A dog’s purpose

Dunkirk

 

 

Psst. K-ryhmän kaupoista ja R-Kioskeilta saa Viaplay-lahjakortteja, jotka sopii vielä viime hetkellä pukinkonttiin erinomaisesti. Valikoimasta löytyy varmasti katseltavaa kaiken ikäisille, ja miten olisi esimerkiksi Viaplayn urheilupaketti miehelle, isälle tai vaikka veljelle?


4 Comments
 • Avatar
  Ei vaikutusta
  Posted at 18:04h, 22 joulukuu Vastaa

  Tällä postauksella oli hyvä idea, mutta minua jäi häiritsemään yhtä kuvaa lukuunottamatta se, että sinulla on kaikissa kuvissa tyhjä mitäänsanomaton ilme. Tuollainen, että katsellaan vaan johonkin tyhjyyteen ja ”oo otampas tässä mukini” ei tee enää vaikutusta. Kuvat ovat jotenkin irrallista sisältöä aiheeseen liittyen. Luonnollisempi on parempi monesti!

  • Avatar
   Sara
   Posted at 12:21h, 27 joulukuu Vastaa

   Pakko myöntää, että mä itsekin tykkään monesti niistä luonnollisemmista ilmeistä kuvissa ja valitsen mielummin sellaiset julkaistavaksi. Tässä tilanteessa mä koin ne ”nauran tässä teemukilleni” kuvat hieman typeriksi, joten siitä syystä hieman vakavempaa naamaa. Tottakai se aina riippuu ihan fiiliksestä – joskus näitä totisia kuvia ei tunnu kameran rullasta löytyvän lainkaan :-D

 • Avatar
  Sara
  Posted at 14:15h, 25 joulukuu Vastaa

  Ku muokkaat sun kuvat Lightroomis, niin osaatko sanoa jos sinne lataa noita presettejä ja jossain vaiheessa lopettaa ligtroomin tilauksen vaikka puolen vuoden ajaks niin säilyykö ne presetit siellä vai täytyykö ladata uudestaan?

  • Avatar
   Sara
   Posted at 12:16h, 27 joulukuu Vastaa

   Mä en ole ihan varma, mutta uskoisin että ne säilyy kyllä etenkin jos samalla laitteella sitä käytät :-)

Post A Comment