MUSTAVALKOISIA POSTIKORTTEJA MAROKOSTA

 

 

Mustavalkokuvissa on tietynlaista mystisyyttä, juuri sitä mitä Marrakech oli täynnä. Oli jonkinlainen elämys pelkästään kierrellä katuja, katsoa ohi kulkevia ihmisiä ja miettiä, mistä he tulevat ja mihin ovat matkalla. Ihmiset puki paksuja toppatakkeja päällensä samalla kun me yritettiin heittää turhia vaatekerroksia takaisin laukkuun auringon porottaessa 25 asteen lämmössä. Oltiin selkeästi totuttu erilaisiin lämpötiloihin ja nautin katujen kiertelemisestä kesämekoissa. Toiset myi mattoja, toiset appelsiineja, toiset siisti kaloja vanhan kaupungin kujilla ja toiset yritti tyrkyttää pienen putiikkinsa astioita. Ihmiset puhui meille vaihtelevasti englantia ja ranskaa – huomasihan sen että oltiin turisteja.

 

Näissä kuvissa on mielestäni erilaista tunnelmaa kuin missään aiemmissa reissukuvissa!

 


1 Comment
  • Avatar
    Hanna
    Posted at 09:24h, 01 maaliskuun Vastaa

    Upeita kuvia! Tykkään katsella sun kuvia ja olet minusta kehittynyt tosi paljon. Olet myös todella valokuvauksellinen itse :-)
    Tälläiset erilaiset reissukuvat ovat mun makuuni :-)

Post A Comment