KESKIVIIKKO – MIELEN PÄÄLLÄ JUURI NYT

 

 

Käytiin eilen Kannaksessa (Eerikinkatu 43) syömässä ja napattiin nämä kuvat matkalla sinne. Ihana ilta-aurinko paistoi vielä kuuden aikaa – piristävää huomata kuinka päivät ovat pidentyneet huomattavasti. Kannaksessa oli puolestaan taas kerran hyvää lohikeittoa, aiemmin olen tilannut sieltä ruokaa vaan kotiin. Kyseinen ravintola on muuten ainoa, josta olen saanut polttavan kuumaa ruokaa kotiinkuljetettuna. Kova suositus!

 

 

Kuluneiden 12 kuukauden aikana matkustusta on ollut riittämiin ja olen elänyt reissusta reissuun. Kuinka harmilliselta se kuulostaakin, mä en ole tuntenut oloani hyväksi suomessa ja henkiset ongelmat on nostaneet päätään aina kotiin palatessa. Ulkomailla olo on ollut jonkinlainen pelastuskeino, jonka vuoksi seuraava matka on ollut varattuna jo edellisen päättyessä. Päätin jokin aika sitten tehdä muutoksia elämääni, asioita kun ei voi pakoilla loputtomasti. Aloin käymään läpi asioita, jotka mulla on mielenpäällä. Otin härkää sarvista ja lähetin viestin jota olin miettinyt puoli vuotta. Hillitsin alkoholin käyttöä etenkin nyt, kun lääkitys saa sen vaikuttamaan arvaamattomasti. Ja ennen kaikkea, lopetin lentojen varaamisen turruttamaan pahaa oloa. Viikonloppuna on lähtö viimeiselle tiedossa olevalle ja kuukausia ennalta varatulle matkalle Barcelonaan, jonka jälkeen kevät ja kesä viihdytään (tai ainakin yritetään viihtyä) kotona Suomessa.

 

 

Nauroin viimevuonna poikaystävälleni, joka etsi kissojen ja koirien kanssa näissäkin asukuvissa olevia Adidaksen Ozweegoja itselleen valkoisina. Kengät löytyi lopulta briteistä ja tyyppi oli onnensa kukkuloilla. 350 euron kengät meni mulla yli ymmärryksen korkealta ja kovaa. Ainakin silloin. Ei mennyt nimittäin kauaa, kun nämä kengät oli Beam Hillissä puoleen hintaan enkä jalassa testaamisen jälkeen malttanut enää laittaa niitä takaisin hyllyyn. Mukavimmat kengät jotka omistan!

 

 

Kyselin eilen Instagram-storyjen puolella sisällöstä mitä te tykkäätte katsoa. Sain vastauksen suunnilleen kahdelta kolmesta storyn katsojalta, eli niitä tuli aivan järkyttävä määrä. Musta oli ihana nähdä, kuinka moni otti osaa, kertoi toiveita ja aloitti keskusteluja, nimittäin palaute on aina tervetullutta. Käyn niitä parhaillaan läpi, kiitos että olette siellä <3

 

Ps. Elin näköjään torstaissa, nimittäin julkaisin tämän postauksen alunperin väärän viikonpäivän kanssa. Onneksi on vasta keskiviikko, onneksi!

 

 

shoes Adidas Ozweego / bag House of Brandon* (alennuksessa) / pants Nelly.com* / shirt Zara / jacket H&M  (*saatu)

 

– sisältää mainoslinkin –


1 Comment
  • Avatar
    Sarppa
    Posted at 19:39h, 28 helmikuun Vastaa

    Hei ihana,

    Mikä ikinä mieltäsi painaa, toivottavasti saat asiat järjestykseen ajatuksissasi, ajan kanssa kutakin! Esimerkillistä että uskallat puhua ääneen. Sinussa on paljon potentiaalia, kaikkeen!

Post A Comment