IHANA MAANANTAI

 

 

Otin hetki sitten ripsistä pidennykset pois ja olo tuntuu niin mukavalta! Silmiä saa hieroa mielin määrin ja peilistä katsoo hieman luonnollisempi tyyppi. On ollut myös kiva huomata, ettei ripset ole kärsinyt vuosien pidennysrumbasta juuri ollenkaan ja tarvittaessa näyttävän lopputuloksen saa ripsivärinkin avulla.

 

 

Samana iltana pidennysten pois ottamisesta kävin kaupassa. Olo tuntui hieman alastomalta ja kyselinkin kavereilta teinkö mä oikean päätöksen – olin kuitenkin tottunut ulkonäkööni tuuheiden ripsien kanssa. Prisman käytävällä vastaan tuli äiti kahden pienen lapsensa kanssa, joista toinen möläytti ohi mennessään parhaan kehun pitkään aikaan. Pienen parivuotiaan tytön suusta tulleet sanat tuntui niin rehellisiltä ja viattomilta, että olin hymy korvissa useamman päivän tapahtuneen jälkeen. En muuten ole tämän jälkeen miettinyt ”ripsettömyyttä” kertaakaan negatiivisessa valossa.

 

 

Ostin pari laadukkaampaa neuletta, joita olen käyttänyt nyt useamman päivän putkeen. Tuntuu niin paljon mukavemmilta puolet halvempiin ja parin käyttökerran jälkeen nukkaantuviin neuleisiin. Kerrankin tuntuu siltä, että rahat laitettiin oikeaan osoitteeseen.

 

 

 

Kävin viikonloppuna tyhentämässä meidän kirpparipöydän, joka on ollut nyt viikon ajan pystyssä. Sain mukavan paljon tavaraa myytyä ja kaappeja tyhjennettyä, mutta edelleen löytyisi myytävää. Ajattelin varata pöydän uudestaan lähempänä kesää – ehkä innostun enemmänkin tästä kirppistelystä.

 

Mummin keramiikkaharrastuksesta innostuneena ajateltiin Annikan kanssa lähteä vielä kevään aikana keramiikkakurssille. Etsittiin jo eilen vähän tietoa alottelijoiden kursseista, mutta harmittavan moni niistä oli jo täyteen buukattu. Etsiminen jatkuu siis vielä – ehkä meillä komeilee pian kaapissa itse tehdyt astiastot!

 

Eilinen auringonpaiste toi kevätfiiliksen mulle ensimmäistä kertaa ja uskaltauduin jopa laittamaan kokovalkoiset kangaskengät jalkaan. Alkuvuosi on mennyt niin nopeasti, että kesäkin on täällä ihan hujauksessa. Itselleni asettaman lomalentokiellon vuoksi aion nauttia keväästä ja kesästä täysillä täällä Suomessa. Maaliskuu on ollut aika surkea monin eri tavoin, mutta eiköhän kaikki pian piristy kunhan vaan päästään huhtikuun puolelle!

 

 

Psst. Pakko vielä mainita, että söin eilen iholääkityksen viimeiset pillerit! JES! Näissä kuvissa ihoa ei tarvinnut muokata lainkaan, toisin kuin kaikissa syksyn ja talven kuvissa. Kuurin jälkeiset meikittömät kuvat on siis nyt ajankohtaisia, mutta voin mainita tuloksen olevan silmin nähtävä!

 

Mä hilpasen nyt viikon ensimmäiseen palaveriin ja toivotan kaikille mahtavaa alkanutta viikkoa!


6 Comments
 • Avatar
  Laura
  Posted at 18:49h, 25 maaliskuu Vastaa

  Minkälaiset neuleet ostit? Siis mitä materiaalia, mitä maksoi, mistä ostit? Iteki oon aatellu että pitäis alkaa panostamaan enemmä laatuun kuin määrään, mutta oon aika hukassa siitä mitä kannattaisi ostaa. Ihania kuvia niinkuin aina. <3

 • Avatar
  Minttu-Maaria
  Posted at 06:48h, 27 maaliskuu Vastaa

  Moi oon kärsinyt samantapaisista iho ongelmista kun sä! Alan olla jo aika epätoivoinen. Minkälaisen lääkekuurin söit? Mikä lääke ja kuinka pitkä kuuri? Määräsikö lääkkeen ihotautilääkäri?

  • Avatar
   Sara
   Posted at 20:51h, 27 maaliskuu Vastaa

   Mä söin sen pahamaineisen Roaccutan-kuurin! Mä oon ihan lähipäivinä tekemässä asiasta postauksen, kunhan vaan löydän ne ennen-kuvat koneen joltain epämääräiseltä kansiolta :-D Mun kuuri kesti vain 3kk ja sen määräsi tosiaan ihotautilääkäri. Itsellä kuuri oli niin helppo ja ”kivuton” että suosittelisin sitä kyllä netin kauhutarinoiden lukemisenkin jälkeen kenelle tahansa!

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 09:33h, 28 maaliskuu Vastaa

  Moi, otan vinkkejä vastaan mistä löysit hyvät neuleet! Varsinkin jos tuo kuvassa näkyvä musta(?) on toinen löydöksistä, näyttää ihanan malliselta :)

 • Avatar
  Elisaa
  Posted at 20:54h, 28 maaliskuu Vastaa

  Mistä kuvien housut ovat? :)

 • Avatar
  Anna Adele
  Posted at 23:03h, 09 huhtikuu Vastaa

  Ihana look! Saako kysellä mistä nuo housut on? :)

Post A Comment