VINKKEJÄ PÄÄSIÄISLOMAN VIETTOON

Kaupallinen yhteistyö: Viaplay

 

 

Kokeiltiin siskon kanssa mulle curly girl-metodia, jolla luonnonkiharan tukan saa valloilleen. Jo ensimmäisen kerran ”käsittely” sai mulle kiharat takaisin ja mentiinkin siskon kanssa päivä samanlaisina pörröpäinä. Harmiksi kypärä painaa hiuksia kasaan, jolloin rinnepäivän jälkeen reuhka ei ole enää samanlaisessa loistossa. No olipahan ainakin kiva testata miten tämä onnistuu omaan tukkaan!

 

Jatkoin pari kuukautta sitten pienelle tauolle jäänyttä New Amsterdam -sarjaa, josta on onkin nyt viimeviikkojen aikana tullut useita jaksoja Viaplayhin. Rakastan erilaisia sairaala-sarjoja, joista Greyn Anatomia on edelleen mun lemppari. Sekin löytyy muuten aina ensimmäisestä jaksosta 14.kauden viimeiseen jaksoon Viaplaystä – suosittelen katsomaan, ja useiden kausien takia takia sen parissa vierähtääkin tovi!

 

Ollaan loman aikana tehty toinen toistaan parempia ruokia ja olen saanut myös paljon inspiraatiota ruoanlaittoon kotioloissa. Paras kotitekoinen juustokastike, piparjuurimajolla maustetut grillisiivet, todella hyvä lasagne…nam!

 

Takana on nyt neljä laskupäivää aurinkoisilla kevät-hangilla ja voisin suoraan sanottuna jäädä tänne vaikka siihen saakka, kunnes rinteet suljetaan tältä kaudelta. Eilinen oli pilvisin päivä, mutta aurinko taisteli itsensä silti esiin pienen pilvikerroksen takaa. Plus-asteet mahdollistaa pelkän kuoriasun käytön rinteessä, jolloin sillonkin ollaan osa ajasta niska hiestä märkänä.

 

Viaplayssä on mahdollista ladata leffoja ja sarjoja offlineen ja katsoa niitä silloin, kun nettiyhteys ei muuten sitä sallisi. Latasin menomatkalle muutamat elokuvat ja niin aion tehdä myös paluumatkalle. Valikoimiin on tullut paljon uutuuksia – listaan alle muutamia omia vinkkejä ja lemppareita pääsiäislomalle katseltavaksi!

 

 

Truth or Dare – Itsellä seuraavana katselulistassa, vaikka tämä elokuva ei olekaan saanut kovin korkeita IMDb-arvosteluja. ”Kaveriporukan harmiton totuus vai tehtävä -leikki muuttuu kohtalokkaaksi, kun joku – tai jokin – alkaa rangaista niitä, jotka valehtelevat tai kieltäytyvät tehtävästä…”

 

U-July 22 – Elokuva käsittelee vuosia sitten Norjassa tapahtunutta terrori-iskua. Näin tästä jokin aika sitten toisen elokuvan, mutta olen kuullut tämän olevan parempi. Toinen hyvä, samaan aihepiiriin lukeutuva elokuva, on Stronger, joka käsittelee Bostonin maratoni-iskusta selviytynyttä henkilöä ja hänen elämän haasteita tapahtuneen jälkeen.

Lady Bird – Elokuva alaikäisestä tytöstä, joka asuu Sacramentossa, mutta radan nuhjuisemmalla puolella. Lady Bird unelmoi jännittävämmästä elämästä ja collegesta New Yorkissa.
Fifty shades freed – Tämä elokuva löytyy normaalilta puolelta, mutta trilogian aiemmat leffat on muistaakseni vuokrattavissa Viaplayn vuokraamosta. Näin tämän jo kerran, mutta olisi kiva katsoa kaikki kolme leffaa maratonina!
I feel pretty – Aivan mahtava Amy Schumerin tähdittämä leffa Reneestä, jolla vaikeuksia epävarmuutensa kanssa. Eräänä päivänä hän kaatuu ja lyö päänsä, ja herää vakuuttuneena, että hän on vastustamaton.
Ant-man and the wasp – Pakko ottaa listaan myös vähän supersankarijuttuja. ”Scott Langin yrittäessä tasapainoilla perhe-elämän ja supersankarivelvollisuuksien välillä, tulee hänen pukea ylleen Ant-Man-puku ja selvittää menneisyyden salaisuuksia yhdessä Waspin kanssa.”

Logan – Scifi/toimintaelokuva miehestä, joka huolehtii sairaasta professorista. ”Loganin yritykset piilotella maailmalta ja menneisyydeltään kariutuvat, kun paikalle saapuu pimeyden voimien ahdistama nuori mutantti.”

Blackkklansman – Hävettää melkein myöntää, etten mä ole nähnyt tätä vielä. Tämä on kuitenkin Viaplayssä vuokrattavana, joten pakko laittaa tämä pyörimään lähiaikoina!

 

Bohemian Rhapsody Freddie Mercury taivutti normeja ja rikkoi tapoja – ja hänestä tuli Queenin avulla yksi musiikkihistorian merkittävimpiä nimiä. Mutta Mercurya koetteli myös suru ja taistelu oman henkensä puolesta.” Tämä löytyy myös viaplayn vuokraamosta!

 

A Star is Born – Paljon mielipiteitä jakanut elokuva, josta mä ainakin itse tykkäsin paljon. Tätä tähdittää Lady Gaga, joka sopii rooliin mielestäni todella hyvin. Elokuva löytyy myös Viaplayn vuokraamosta.

 

 

Mulla on teille jaettavana kolme kahden kuukauden ilmaista Viaplay-pakettia. Kommentoimalla tämän hetken lempi elokuvasi olet mukana arvonnassa. Aikaa on osallistua ensiviikon torstaihin asti, ja kilpailun säännöt löytyy täältä.

 


17 Comments
 • Avatar
  MJ
  Posted at 22:56h, 18 huhtikuun Vastaa

  Mukana :-)

 • Avatar
  Riina
  Posted at 00:00h, 19 huhtikuun Vastaa

  Molemmat Mamma Mia leffat on mun suosikkien listalla!

 • Avatar
  Ida ihana
  Posted at 07:21h, 19 huhtikuun Vastaa

  Musta toi I feel pretty oli ihana!:) Bohemian Rhapsody olis tarkoitus katsoa kaverin kanssa nyt pääsiäisenä.
  Laitoin myös omaan blogiini vähän leffavinkkejä: http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa/paasiaisena-elokuviin

  Mukavaa pääsiäistä!
  Ida
  Kotona kaupungissa blogista http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 • Avatar
  Pauliina Ahlqvist
  Posted at 08:52h, 19 huhtikuun Vastaa

  Mun kaikkien aikojen lempileffa on animaatioelokuva Inside Out! Aivan ihana!

 • Avatar
  Aino
  Posted at 09:52h, 19 huhtikuun Vastaa

  Käytiin katsomassa uusi Pet semetary, joka oli mielestäni oikein hyvä :)

 • Avatar
  Katariina
  Posted at 10:09h, 19 huhtikuun Vastaa

  A star is born :-)

 • Avatar
  Ilona
  Posted at 12:15h, 19 huhtikuun Vastaa

  Sanotaan vaikka viimeksi katsottu dokumenttielokuva Walk. Ride. Rodeo. :)

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 12:26h, 19 huhtikuun Vastaa

  A Star is born🤩💙

 • Avatar
  Sameer
  Posted at 12:05h, 20 huhtikuun Vastaa

  Indeed, I am thoroughly concur with you, I am an incredible fanatic of your site, you compose enlightening articles.

  Continue composing such astonishing post,

  Thanks for sharing.

  Massage in jaipur

  Regards

  Sameer

 • Avatar
  Katariina
  Posted at 16:50h, 20 huhtikuun Vastaa

  A star is born!

 • Avatar
  Meri
  Posted at 19:03h, 20 huhtikuun Vastaa

  Mamma mia, Here I go again

 • Avatar
  ninni
  Posted at 19:22h, 20 huhtikuun Vastaa

  memoirs of geisha =)

 • Avatar
  Sennu
  Posted at 08:14h, 22 huhtikuun Vastaa

  Viime vuoden lopulla katsoin vihdoin leffan Call me by your name ja se oli kyllä parasta hetkeen. Nyt pääsiäisen aikaan luin kirjan, johon leffa perustuu ja sekin oli todella kaunis ja koukuttava. Suosittelen!

 • Avatar
  Nea
  Posted at 18:53h, 22 huhtikuun Vastaa

  En oo hetkeen päässyt näkemään mitään uusia leffoja ja muutenkin on hankala valita vain yhtä leffaa, joten ikuisia lemppareita on Narniat, Pirates of the Caribbean ja Taru sormusten herrasta… :)

 • Avatar
  Nea
  Posted at 18:54h, 22 huhtikuun Vastaa

  Unohdin laittaa mun sähköpostin äsköiseen, joten otetaan uudestaan :D eli koska yhtä lempparia on vaikea valita niin ikuiset lempparit on Narniat, Pirates of the caribbean ja taru sormusten herrasta. :)

 • Avatar
  Katja
  Posted at 21:02h, 22 huhtikuun Vastaa

  Call me by your name oli hyvä!

 • Avatar
  Tuija
  Posted at 17:56h, 25 huhtikuun Vastaa

  Viime aikoina ei ole tullut katsottua leffoja vaan enemmänkin sarjoja :)

Post A Comment