HIUSTEN TEHOHOITO OMASSA KYLPYHUONEESSA

Kaupallinen yhteistyö: OGX

 

 

Hiusten kunnossapidon ja korjaamisen tärkeys on noussut avainasemaan muun muassa Olaplexin suosion myötä, mutta nämä käsittelyt ovat saatavilla lähinnä vain kampaamoista. Mulle ollaan tehty kyseinen hoito kampaajan toimesta useampaankin kertaan, mutta etsin pitkään kylpyhuoneen hyllyille sellaista tuotetta, joka toisi samanlaisen lopputuloksen kotioloissa.

 

 

Olen varmaan aiemminkin blogissa maininnut taistelun tukkaa vastaan. Mun hiuslaatu on aina ollut hieman haastava ja rasittavan pörröinen. Pehko taipuu jokaiseen suuntaan parinkin minuutin kiinnipidon jälkeen eikä mahdollisuuttakaan, että luonnollinen kuivaus jättäisi hiukset siistiin kuntoon. Luonnonkihara tukka villiintyisi kovaan kiharaan jos mä vaan antaisin sille mahdollisuuden sellaiseen ja hiusöljyjen kanssa tulee lotrattua päivittäin. Otin jokin aika sitten käyttöön OGX:n Bonding Plex tuotesarjan, johon kuuluu kolme tuotetta: shampoo, hoitoaine sekä hiuksiin jätettävä tehohoitoaine. Kyseessä on vasta hiljattain Suomen markkinoille lanseerattu hiuksia pehmentävä hoitosarja. Tuotteet sopii tottakai kaikille hiustyypeille, mutta erityisesti ne on suunniteltu ohuille tai kuiville hiuksille sekä huonoille latvoille ehkäisten myös värjäämisen ja muotoilun aiheuttamia vaurioita.

 

 

 

 

Olen käyttänyt näitä jokaisella pesulla ja huomannut selkeän eron siinä, minkälaiseen kuntoon hiukset on pesun ja kuivauksen jälkeen jääneet. Tuotteet on saaneet paljon myös kehuja kavereilta sekä toimivuuden, että hauskan geelimäisen ja paksusti vaahtoavan koostumuksen ansiosta. OGX:n tuotteita on ollut mulla käytössä jo pitkään, mutta tämä tuotesarja veti ainakin omalla kohdallani pisimmän korren.

 

 

Tuotteiden vaikuttava ainesosana on kystiini, joka on hiuksissa luonnostaan oleva aine, joka hoitaa hiuksia muodostamalla hiusten pinnalle suojaavan kalvon. Kaikkia kolmea tuottetta yhdessä käytettäessä ne pehmentävät, siloittavat ja vahvistavat hiuksia. Pakko myös mainita vielä erityistä plussaa siitä, että tuotteet ovat   sulfaatittomia, sekä pakattu ympäristöystävällisiin pakkauksiin!

 

 

 

 

 • OGX Restoring + Bonding Plex Shampoo on salonkilaatuinen shampoo, joka pehmentää hiuksia ja ehkäisee tulevia vaurioita. Shampoo pesee hiukset hellävaraisesti ja valmistaa ne vastaanottamaan hoitavat tuotteet.

 

 

 • OGX Restoring + Bonding Plex Hoitoaine auttaa parantamaan erityisesti kuivien ja vaurioituneiden latvojen kuntoa. Hoitoaine palauttaa hiusten kosteuden ja auttaa ehkäisemään värjäämisen ja kemiallisten aineiden aiheuttamia vaurioita. Hoitoaine auttaa rakentamaan uusia sidoksia hiussolmujen välille vahvistaen hiusta. 1. Hiero tuotetta kosteisiin hiuksiin shampoopesun jälkeen. 2. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia. 3. Huuhtele huolellisesti.

 

 • OGX Restoring + Bonding Plex Leave-In Treatment on hiuksiin jätettävä tehohoitoaine, joka viimeistelee salonkilaatuisen hiustenhoitohetken. Tehohoito pehmentää ja vahvistaa hiusta, maksimoiden sen kosteuden ja luoden hiuksen pintaan suojaavan kalvon. Lisää pieni määrä tehohoitoainetta pyyhekuiviin hiuksiin pesun jälkeen, ja sivele noin puolesta välistä hiusten pituutta kohti latvaa. Aine jätetään hiuksiin, mutta se ei jätä hiuksia öljyisiksi tai tahmeiksi.

 

 

 

Vaikka nämä tuotteet ovatkin kampanjan ajan Citymarketeissa tarjouksessa 8euron hintaan, on teillä myös mahdollisuus voittaa kyseinen tuotepaketti itsellesi kommentoimalla miksi haluaisit kokeilla kyseisiä tuotteita. Arvonta on voimassa 2.5 saakka ja säännöt löytyy täältä!


43 Comments
 • Avatar
  Matilda
  Posted at 22:33h, 25 huhtikuu Vastaa

  Melkein alaselkään asti ulottuvat hiukset ovat mun vuosien työn tulos joten niitä haluaa ehdottomasti hemmotella kaikilla uusilla ihanilla hoitotuotteilla! 😍

 • Avatar
  Saaraah
  Posted at 23:28h, 25 huhtikuu Vastaa

  Viime vuonna näihin aikoihin tehty vaalennus näkyy vieläkin hiusten kunnossa. Olen pistänyt jo pitkän pennin tuotteisiin jonka vuoksi en heti juokse kauppaan.. Olisi kuitenkin ihana päästä testaamaan nämä! Kuulostaa liian hyvältä.

 • Avatar
  J.P.
  Posted at 23:36h, 25 huhtikuu Vastaa

  OGX:n tuotteita on tullut käytettyä aiemminkin, mutta tämä uutukainen vaikuttaa erityisen mielenkiintoiselta tuotteelta, täytynee testata! Saanko udella, mistä tuo ihana ruskea paita/mekko(?), joka on kuvissa päälläsi, on peräisin? :)

 • Avatar
  Katariina Reinikainen
  Posted at 00:18h, 26 huhtikuu Vastaa

  Kyseisen merkin tuotteet on ollu ihan loistavia aiemmin, mutta hinta on suolainen opiskelijabudjettiin!

 • Avatar
  Milla
  Posted at 01:21h, 26 huhtikuu Vastaa

  Mukana! Ihana testailla uusia tuotteita ja mä kans tykkään kovasti noista OGXn tuotteista! Ihana tuoksukin melkein kaikissa :)

 • Avatar
  Katja Heikkilä
  Posted at 07:23h, 26 huhtikuu Vastaa

  Mulla on ihan samanlainen hiuslaatu niin näistä olisi varmasti apua, heti kokeiluun!!

 • Avatar
  Airi
  Posted at 07:25h, 26 huhtikuu Vastaa

  Haluaisin kokeilla, auringossa kärsineitä hiuksia jos saisi korjattua pehmeimmiksi ja jos hiukseni ei enää katkeilisi niin paljon.

 • Avatar
  Noora
  Posted at 09:09h, 26 huhtikuu Vastaa

  Kuivat latvani kiljuvat hoitoa, mutta tällä hetkellä oikein mikään hoitoaine tai öljy ei tunnu auttavan. ):

 • Avatar
  Senni Bannat
  Posted at 09:18h, 26 huhtikuu Vastaa

  Omistan perinteiset kuivat, ohuet suomalaiset hiukset jotka menevät jatkuvasti takkuun.. näitä saa jatkuvasti selvitellä ja harjata. Kosteuttava setti tekisi niille varmasti todella hyvää!

 • Avatar
  Juliak
  Posted at 09:29h, 26 huhtikuu Vastaa

  En oo koskaan testannut tätä merkkiä ja monesti oon kuullut hyvää :-) eli olis jo aikakin, plus hiukset sais hyvää hoitoa!

 • Avatar
  Henna
  Posted at 09:32h, 26 huhtikuu Vastaa

  Olen taistellut koko ikäni pörröhiusteni kanssa, joten olisi ihana päästä testaamaan uusia tuotteita.

 • Avatar
  Minna
  Posted at 10:08h, 26 huhtikuu Vastaa

  Latvat huonossa kunnossa, olisi hienoa päästä kokeilemaan josko näistä tuotteista olisi apua!

 • Avatar
  Jasmiina
  Posted at 10:13h, 26 huhtikuu Vastaa

  Koska hiukseni ovat talven jäljiltä todella kuivat ja ne tarvitsisivat tällaista tehohoitoa !

 • Avatar
  Heinik
  Posted at 10:27h, 26 huhtikuu Vastaa

  Mun kuiville ja katkeileville hiuksille tulisi nää todellakin tarpeeseen! Mun on vaikee löytää mun hiuksille sopivia tuotteita ja kokeilisin näitä enemmän ku mielelläni! :)

 • Avatar
  Stella K
  Posted at 10:32h, 26 huhtikuu Vastaa

  Haluisin testata näitä tuotteita:)

 • Avatar
  Siru
  Posted at 10:32h, 26 huhtikuu Vastaa

  Haluaisin kokeilla, koska mulla on ollut pienoinen hiuskriisi viime aikoina ja uusi hoitosarja olisi paikallaan!

 • Avatar
  Jenny Tiihonen
  Posted at 10:37h, 26 huhtikuu Vastaa

  Miut valtasi vähän ennen joulua kauhea stressi, josta seurasi luonnollisesti kuukausien unettomuus, joooota seurasi luonnottomasti hiusten putoaminen ja rispaantuminen -__- unettomuuteen sain lääkkeet, mutta siltikin oon yrittänyt elävöittää tukkaa kaikenmaailman tököteillä ja rahaa on uponnut enemmän kun tarpeeks tähän projektiin mut vielä en oo löytänyt sellaista tuotetta mikä tän risukasan pelastaisi. Tähän pari kirosanaa perään.

 • Avatar
  Maria
  Posted at 10:42h, 26 huhtikuu Vastaa

  Testailen mielelläni uusia hiustenhoitotuotteita! OGX:n tuotteita en ole ennen kokeillut, joten nyt olisi aika! ;)

 • Avatar
  Noora Aaltonen
  Posted at 10:47h, 26 huhtikuu Vastaa

  Kyseinen tuotesarja on mulle ihan uusi ja kuulostaa ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta!! Saisivat nämäkin kuivat latvat kyytiä :)

 • Avatar
  Linnea
  Posted at 11:35h, 26 huhtikuu Vastaa

  Mullakin on ongelmana luonnonkihara ja taipuisa hius ja oon ettinyt viimeisimmät vuodet niille sopivaa shampoota ja hoitoainetta. Nämä kuulostaa niin ihanilta <3

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 15:00h, 26 huhtikuu Vastaa

  Oi vitsi, kuulostavatpa hyviltä tuotteilta! Mulla on vaalennetut hiukset, jotka katkeilevat helposti ja kuivuvat. Josko näiden avulla saisi tukkaan taas eloa.. :)

 • Avatar
  Jasmina
  Posted at 16:08h, 26 huhtikuu Vastaa

  Omat hiukset on tällä hetkellä niin ohuet ja huonossa kunnossa, että tulisi todella tarpeeseen :)

 • Avatar
  Lotta Brisn
  Posted at 16:31h, 26 huhtikuu Vastaa

  Täällä toinen pörröisten luonnonkiharoiden kanssa taisteleva! Ihanaa, että saadaan vihdoin tälläisiä tuotesarjoja, jotka pistäis tän pörröpäänki ruotuun! :D

 • Avatar
  Katariina
  Posted at 17:14h, 26 huhtikuu Vastaa

  Haluisin testata miten kuivat hiukset reagoi noihin! :)

 • Avatar
  Resus
  Posted at 17:51h, 26 huhtikuu Vastaa

  Voisi tehdä hyvää mun luonnonkiharalle karhealle hiuslaadulle, aina jotenkin homssuisen näköinen linnunpelätin.

 • Avatar
  jennika tuppurainen
  Posted at 20:27h, 26 huhtikuu Vastaa

  vaalensin latvoja jotka meni tosi kuivaan kuntoon joten pehmentävät hiustuotteet tulis todella tarpeeseen! rakastan myös kokeilla uusia hiustenhoitotuotteita eikä tämä merkki ole entuudestaan tuttu!

 • Avatar
  A
  Posted at 00:10h, 27 huhtikuu Vastaa

  Oi että, tahtoisin niin nämä itselleni! Hiukset ovat vaurioituneet aika paljon raskauden aikana sekä vielä näin vuosi synnytyksen jälkeen :/

 • Avatar
  Ella
  Posted at 00:14h, 27 huhtikuu Vastaa

  Ton merkin tuotteet on aikasemminkin ollu mun mieleen joten mielelläni haluaisin päästä pitkiin hiuksiin kokeilemaan! :)

 • Avatar
  Janni
  Posted at 00:52h, 27 huhtikuu Vastaa

  Mun hiuslaatu on kans sellane pörrönen luonnonkihara, joka on ilmeisesti hormoneista ja aiemmin tehdystä vaalennuksesta kärsinyt entisestään.. olis ihana testata olisko näistä tuotteista apua!:)

 • Avatar
  Masa
  Posted at 09:34h, 29 huhtikuu Vastaa

  Oon joskus aiemmin käyttänyt kyseisen merkin tuotteita ja oli hyviä, tällä hetkellä en vaan raaski ostaa kun on sen verran kalliita.
  Mulla on pitkä luonnonkihara hius ja olisi kiva testata näitä.

 • Avatar
  Essi
  Posted at 10:02h, 29 huhtikuu Vastaa

  Hiukseni ovat senlaatuiset, ettei mikään hoito ole niihin tepsinyt ja vähän jo alkaa turhauttaa.. :D Siksi ehdottomasti haluaisin kokeilla näitä!

 • Avatar
  henriikkav
  Posted at 12:18h, 29 huhtikuu Vastaa

  OI, olisipa kiva päästä testaamaan tätä tuotesarjaa! Vaalennettu hius, joka on jo muutenkin luonnostaan aika karhea, tykkää hoitavista tuotteista ja tää on sellainen hiustuotesarja, jota kiinnostaisi kyllä kokeilla, mutten oikein hinnan takia raaski… Varsinkin jos se ei sitten sovikaan omalle hiuslaadulle/päänahalle. Ihanasti toteutettu kamppis ja upeat kuvat!

 • Avatar
  Pauliina.K
  Posted at 15:51h, 29 huhtikuu Vastaa

  Hiukset kaipaisivat hemmottelua talven jäljiltä :)

 • Avatar
  AE
  Posted at 18:33h, 29 huhtikuu Vastaa

  Äskettäin leikkasin reilun pätkän hiuksista pois ja nyt kun kuivat latvat on historiaa, ois huippua päästä kokeilemaan tuotteita joilla ainakin pahimman kuivumisen vois tulevaisuudessa estää!

 • Avatar
  Tessa
  Posted at 02:11h, 30 huhtikuu Vastaa

  En ole koskaan kokeillut tätä merkkiä aikaisemmin vaikka olen monesti nähnyt kaupan hyllyllä. Kiinnostaisi kokeilla kuinka toimii omiin hiuksiin. :)

 • Avatar
  Venla K.
  Posted at 21:31h, 30 huhtikuu Vastaa

  Hei, sun hiuksethan kuulostaa ihan mun hiuksilta! Mun hiukset on todella kuivat ja latvat menee todella nopeasti huonoon kuntoon öljyjen ja kalliiden tehohoitojen lutraamisesta huolimatta. En ole koskaan edes värjännyt mun hiuksia yms. tehnyt niille mitään erikoisempia käsittelyjä, joten alan pikkuhiljaa tuskastua tämän takkuisen kuontalon kanssa…

 • Avatar
  Tuija
  Posted at 08:59h, 01 toukokuu Vastaa

  Omat hiukseni ovat talven jäljiltä kuivat, joten kaikki ylimääräinen kosteutus on tervetullutta. Minun on vaikea löytää hiuksilleni sopivia tuotteita ja olisikin mielenkiintoista nähdä, miten nämä OGX:n tuotteet minulla toimivat.

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 09:44h, 01 toukokuu Vastaa

  Mullakin on semmonen pörrönen luonnonkihara hiuslaatu ja kun käytössä on hopeashampoo, se korostuu. Olisi kiva päästä testaamaan näitä!

 • Avatar
  anna s.
  Posted at 05:46h, 02 toukokuu Vastaa

  Hiukset ovat kärsineet vaalennuksista ja kesäkin tulossa. Olisi mukava päästä testaamaan uusia tuotteita :)

 • Avatar
  Henna
  Posted at 14:01h, 02 toukokuu Vastaa

  Haluaisin kokeilla näitä mun kuiviin hiuksiin! Ja sopivasti edelliset shampoo ja hoitoainepurkki alkaa olla loppumassa.

 • Avatar
  Elina M
  Posted at 20:39h, 02 toukokuu Vastaa

  Hiustenkasvatusprojektin aikana tukkaan ja sen hoitoon kiinnittää erityistä huomiota. Nämä tuotteet varmaankin auttaisivat pitämään etenkin latvaa hyväkuntoisena hiukan pidempään.

 • Avatar
  hilkka
  Posted at 05:29h, 03 toukokuu Vastaa

  Hiukset kaipaisivat tehokuuria. Ovat kuivat ja sähköiset :/

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 10:41h, 04 toukokuu Vastaa

  Kuulostaa täydelliseltä mun tukkaan, mikä on ohut ja kuiva latvoista. Oon monia vuosia etsinyt niitä the tuotteita juuri mun hiuslaadulle, mutta vielä ei oo löytynyt sitä sopivinta vaihtoehtoa, joten olis mahtavaa päästä kokeilemaan tätäkin. :)

Post A Comment