ELÄMÄNI ENSIMMÄINEN FLOW-VIIKONLOPPU

 

Elämäni ensimmäiset Flow Festivaalit on nyt juhlittu hyvässä seurassa ja sen mukainen on olokin. Kolmen päivän nauramisesta, reivaamisesta, etkoista, festareista ja jatkoista kipeytyi lähes jokainen lihas mikä kropassani on kiinni, mutta hauskaa oli. Perjantai ja lauantai saatiin nauttia hyvistä säistä, mutta sunnuntaina kotoa lähtiessäni vettä tuli taivaalta kuin saavista kaatamalla. Varauduin päivään hieman rennommalla lookilla mutta lopulta perille päästessä sää oli tehnyt täyskäännöksen takaisin auringonpaisteeseen. Maria Nila, BikBok ja Miltton Showroom oli järjestänyt etkot, joissa poikettiin yksissä jokaisena päivänä. Tarjolla oli tilaisuudesta riippuen kampauksia, kuohuviiniä, pitsaa ja rennompaa löhöilyä.

 

Oli ihana nähdä tyylikkäitä kanssajuhlijoita, upeeta panostusta festarialueeseen pienine yksityiskohtineen, mahtavia artisteja (joista Seinabo Sey sekä Robyn oli omat suosikit), hyvää ruokaa ja iloista fiilistä. Ei tarvitse varmaan erikseen mainita, että tänne täytyy suunnata ensivuonna uudelleen!

 *liput saatu

Ps. Ikuistettiin lauantaina pitkästä aikaa teinivuosien perinteinen kameraselfie! Heti kuvan jälkeen ohikulkija tarjoutui ottamaan meistä yhteiskuvan – oli vissiin hieman vaivalloisen näköistä meininkiä.


No Comments

Post A Comment