6X MIELEEN JÄÄNEITÄ ASIOITA KULUNEELTA VIIKOLTA

 

Nautin heti alkuviikosta vuorokaudesta yksin mökillä. Grillasin ruokaa, saunoin, kävin naku-uinnilla, nautin hiljaisuudesta, katsoin Orange is the new blackin uusinta tuottaria, nukuin pitkään, valmistin hyvää aamupalaa ja tein töitä. Mä en olisi joskus voinut kuvitellakaan haluavani viettää aikaa mökillä yksin, mutta iän myötä tähän on näköjään tultu. Mukaan mahtui myös kova myrskykuuro, joka ei muun mökkireissun sijaan ollutkaan kovin miellyttävä kokemus. Kuuntelin pisaroiden hakkaamista peltikattoon, katsoin salamoiden iskemistä mökkirantaan ja pelkäsin tulipaloa. Äkkiähän se meni ohi ja mä hyppäsin päänsäryn kera autoon ja ajoin kotikotiin.

 

Yhden viikon sisään mahtui kahdet ”ensifestarit”, nimittäin Flow sekä Blockfest. Lähdettiin perjantaina Liisan kanssa ajamaan kohti Tamperetta innokkaina Tygan, Jaden Smithin ja Asap Rockyn keikoille. Me ei töiden ja mun sunnuntailennon vuoksi voitu nauttia festareista päivää pidempää, mutta oli kiva käydä pyörähtämässä siellä edes nopeella aikataululla.

 

Ensifestareiden lisäksi kävin viikolla myös ensimmäistä kertaa Oodissa. Paikka oli todella upea ja mä ihan hämmästyin mitä kaikkea sillä oli oikein tarjota. Tietääpähän ainakin jatkossa minne mennä kun tarvitsee erilaisia palveluita tai ihan vaan työrauhaa.

 

Istutin vihdoin pitkään jo kärsineen peikonlehden isompaan ruukkuun. Toisinaan hieman nuupahtanut, mutta aina silti voimiinsa palannut kasvi on tarvinnut jo pitkään isomman ruukun ja vihdoin sain aikaiseksi tehdä tämän pari minuuttia vaatineen toimenpiteen…

 

Kävin hakemassa postista erittäin mieluisen paketin, jonka esittelinkin jo Instagram storyjen puolella. Paketista paljastui nimittäin mun Canonin lempiobjektiivia vastaava linssi Olympukseen, sillä mä halusin ottaa tämän kameran mielummin reissuun mukaan. Kyseessä on sama 12-40mm f/2.8 objektiivi, joka oli mun yhteistyöpostauksessa kamppistarjouksessa ja nyt kun tätä kävinkin jo testaamassa, en varmaan muita enää käytäkään!

Vietettiin kaverin kanssa varsinaista unelmapäivää. Käytiin Lidlin järjestämän mönkijäsafarin jälkeen Fazer-kahvilassa kakkutreffeillä. Otettiin pala jokaista lajia ja herkuteltiin niillä pitkän ajan jälkeisen catch upin lomassa. Annettiin kakkujen hetken laskeutua ennen illan Sushibar + wineä ja sushiövereitä. Jos ei muuta, niin päivän aikana tuli ainakin syötyä hyvin!

 

 

Tällähetkellä mä olen Arlandan kentällä odottamassa jatkolentoa kohteeseen. Tulen viettämään loppukuun  Aasiassa kiertelemässä. Thaimaassa mä olen käynytkin jo muutamaan kertaan, mutta kiva yhdistää samaan reissuun useampikin kohde. Thaimaan jälkeen suuntana on nimittäin Vietnam sekä Kambodža ennen kotiin paluuta. Mun Thaimaan-reissut ei ole koskaan mennyt suunnitelmien mukaan, nimittäin olen mm. raahannut sieltä mukaan lavantaudin ja rikkonut työreissulla puhelimeni täydellisesti. Mä olen henkisesti jo valmistautunut pieniin takapakkeihin, mutta toivotaan kaiken sujuvan kuitenkin hyvin.


No Comments

Post A Comment