PÄIVÄKIRJAMERKINNÄT VIIMEVIIKOLTA

 

Kaveri kertoi kirjoittavansa päiväkirjaa. Muutaman lauseen rustaamisessa ei kestä hetkeä pidempää – jos aikaa ei ole lauseille niin päivää kuvaavat sanat riittää. Ajattelin viimeviikolla kokeilla samaa ja kirjoittaa joka ilta hieman asioita päivästä ylös. Tässä siis mun viikko, tunteet meni nähtävästikin aikamoista vuoristorataa!

 

Maanantai:

Paska päivä! Tein duunia aamusta iltaan ja silti tuntuu etten saanut mitään aikaseksi. Vituttaa ja sekin vituttaa että vituttaa. Koko päivän ollut todella ruma olo, hiukset likaiset eikä olo tunnu hyvältä omassa kropassa. Sain kukkia, mutta sekin ärsytti kun osannut näyttää kiitollisuutta – tuli nimittäin ”hieman” yllätyksenä. Ehkä hän ymmärtää. Iltaan mahtui yksi pitkä Facetime-puhelu, jonka aikana päätin tehdä muutoksen.  Nyt kello on jo 00:12. Kone kiinni ja loput duunit huomiselle. Vois vaikka vetästä aamulenkin?

Tiistai:

Päivä alkoikin paljon paremmin, mutta harvoin onkaan kahta huonoa päivää peräkkäin. Sain duunit valmiiksi hyvissäajoin ja aamulenkki siirtyi päivälenkiksi. Sainpahan ainakin tehtyä! Tunnin ulkoilu sai energisemmän fiilikset. Löysin lähikaupasta pitkästä aikaa alennuksesta kalaa ja tein UFFilta pari alelöytöä. Sellaista nahkatakkia olen etsinyt pitkään! Ps. Unohdin tänää aloittaa vesihaasteen jo aamusta, joten join kaikki 3 litraa yhdessä illassa.

 

 

Keskiviikko:

Tälle päivälle oli sovittuna paljon tekemistä. Aamupäivä meni kaverin kanssa lounastaessa ja Liisa tuli puolenpäivän jälkeen mun luo käymään. Otettiin pitkästä aikaa asukuvat ja suunnattiin muutamaan tapahtumaan. Aloitin neulomaan pipoa, mutta neulomistaidot oli hieman ruosteessa. Maistelin illallisella erilaisia vege-ruokia täysin vegaanisessa raflassa ja sen jälkeen kävin vielä vahvistamassa jalkapohjatatskan. Kiva päivä!

 

Torstai: 

Koirat tuli mun luo taas hoitoon, jee! Siivosin koko kämpän ja kävelin illalla pitkän lenkin. Nämä päivät on menneet huomattavasti paremmin kuin maanantai, haha! Tänää olin jo sunnuntai-fiiliksissä. Tää viikko on mennyt todella hitaasti ja päivät tuntuneet todella pitkiltä!

 

Perjantai: 

Koirat lähti, mutta seuraava hoitoaika on jo onneksi sovittuna. Olen asunut tässä kämpässä 2,5vuotta enkä ennen tätä päivää ollut käynyt alakerran pubissa. Siellä olikin ihan hyvä fiilis, live-keikka ja biljardia. Kävin lasillisen jälkeen moikkaamassa vielä kavereita Kalliossa.

 

 

Lauantai:

Pitkät unet ja hyvä aamupala takana. Havahduin siskon tekstariin, jossa tiedusteltiin kävinkö jo hänen puolesta postissa. Olin suunnitellut sen myöhemmäksi, mutta posti sulkeutuu puolen tunnin päästä. Lähdin pian hoitamaan asiat kuntoon, palasin kotiin ja aloin valmistautumaan iltaan. Puhuttiin Liisan kanssa molempien valmistautuessa Facetime-puhelu. Ensimmäisenä illalla oli vuorossa tuparit, josta lähdin treffaamaan juuri treffeillä ollutta kaveria. Tulin taas aikaisin kotiin eikä ilta venynyt liian pitkäksi.

Sunnuntai:

Vietin koko päivän sängyssä ja tein illalla hyvää ruokaa itselleni. VIHDOIN ON SUNNUNTAI!

 

Miten teidän viikko sujui?


No Comments

Post A Comment