KAIKKI HIUKSISTANI + 2X NOPEA HÄTÄKAMPAUS

Kaupallinen yhteistyö: Erisan

 

 

1. Hiustyyppi?

Hankala, pörröinen, punapigmenttinen, itsepäinen.

 

2. Missä käyt kampaajalla? Kuinka usein?

Oon käynyt jo monien vuosien ajan kampaajalla Lahdessa. Muutaman kuukauden välein tai silloin kun tukka on freesauksen tarpeessa.

 

3. Mitä hiuksillesi tehtiin viimeksi kampaajalla? 

Vaalennettiin raidoilla ja leikattiin reilusti.

 

4. Millaisia hiustuotteita käytät – uusin lemppari ja ikisuosikki?

Hiustuotteista suosikki on kuivashampoo. Uusimpana lempparina Erisanin hajustamaton kuivashampoo, jolla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämä allergiatunnus. Tuote antaa hiuksille rakennetta, jättämättä hiuksia kuitenkaan tahmean tai nihkeän tuntuisiksi. Erisanin hajustamatonta kuivashampoota on saatavilla sekä isoissa, että matkakokoisissa (ja käsilaukkuun mahtuvissa) purkeissa. Hajusteettomuuden lisäksi nämä kuivashampoot on silikonittomia ja väriaineettomia, joten sama purkki käy myös tummille hiuksille. Tyven freesauksen lisäksi käytän kuivashampoota antamaan kampauksille volyymiä ja rakennetta.

Ikisuosikkituotteena erilaiset hiusöljyt, joilla pörröä saa hieman siloiteltua.

 

Ps. Kyseessä on muuten päivittäistavarakauppojen ensimmäinen allergiatunnuksellinen kuivashampoo, mahtavaa!

5. Suosikkikampaus?

Hiukset rennosti laineilla tai niskanutturalla ison scrunchien kanssa.

 

6. Kuinka usein peset hiukset – aamulla vai illalla?¨

Oon aina ollut ”onnekas” sen suhteen, että voin viivytellä hiusten pesua vaikka viikon. 5-6 päivän välit on mulle täysin normaaleja ja pari lisäpäivää tulee kuivashampoon avulla. Normaalisti en pese hiuksia tosin likaisuuden vuoksi vaan sen, että olen pitänyt niitä kiinni ja mun taipuisat hiukset tarvitsee pesun palatakseen takaisin siistimpään muotoonsa. Aiemmin pesin hiukset aina iltaisin, mutta nykyään oon siirtynyt aamuihin.

 

7. Vakio hätäkampaus?

Nämä kaksi alla. Tekemiseen menee 10 sekuntia ja onnistuu vaikka silmät kiinni. Kuvissa hiukset on muuten 6 päivää edellisestä pesusta ja yön jäljiltä. Vähän vaan Erisanin kuivashampoota tyveen niin näillä päästään vielä muutama extrapäivä.

 

8. Jäätävin hiuslookkisi?

Mustat hiukset tai jäätävä teiniotsis. Täällä on kokeiltu vaikka ja mitä värejä punaisesta tummanvihreään, mutta mustat hiukset kalpeaa ihoa vasten oli aika farssi. Koko otsan peittävä teiniotsatukka on myös sellainen, joka saa jäädä syvälle menneisyyteen.

 

9. Tukkajumalasi?

Kuka tahansa sileän hiuslaadun omaava – laittautuminen olisi niin paljon helpompaa!

 

10. Millä suoristat ja/tai kiharrat? 

Remingtonin Pearl Pro Curl ollut kiharien teossa jo vuosia! Harvemmin suoristan.

 

11. Hiusvinkki?

Anna hiusten rauhoittua yön aikana äläkä nuku hiukset kiinni. Suojaa myös hiukset ennen lämpökäsittelyä!

 

Ps. Erisanilla on Facebookissa usean tuotepaketin arvonta johon kannattaa ehdottomasti käydä osallistumassa!


No Comments

Post A Comment