SCALP DETOX – GOOD FOR YOUR SCALP

Kaupallinen yhteistyö: OGX

 

 

Scalp is skin, and every once in a while it requires a detox.

 

Kuinka usein tulee ajateltua, että hiuspohja tarvitsee säännöllistä syväpuhdistusta? Itsellä ei ainakaan kovinkaan usein, vaikka päivän aikana päähän tulee suihkuteltua kuivattavia kuivashampoita ja muotoilutuotteita. En ole koskaan kiinnittänyt päänahkaan sen kummemmin huomiota, sillä se ei ole missään vaiheessa tuottanut mulle minkäänlaisia ongelmia.

 

Kuten olen aiemminkin maininnut, mun hiustenpesuväli on ollut pienestä lähtien todella pitkä. Viikon pitkät pesuvälit eivät ole olleet minkäänlainen ongelma ja viimeisinä kriittisinä päivinä kuivashampoot on pelastaneet akuutilta hiustenpesulta. Kuivashampoot on muutenkin pelastuksena viileämmillä ilmoilla, kun jo ennestään rasitteen alla olevaa päänahkaa ei tahtoisi pesulla kuivattaa entisestään. Viime viikolla Voguessa julkaistiin artikkeli päänahan syväpuhdistuksen tarpeellisuudesta ja sitä suoraan lainaten detox mahdollistaa terveellisemmät hiusrakkulat ja on tervetullut uutinen viileämpien kuukausien tuomalle kausittaiselle kuivuudelle ja hiustenlähdölle. Totta.

 

OGX Charcoal Detox -uutuudet, syväpuhdistava detox-shampoo ja hoitoaine sopivat kaikille hiustyypeille mahdollistaen hiusten päivittäisen syväpuhdistuksen hiuksiin jääneistä muotoilutuotteista ja ylimääräisestä rasvaisuudesta. Tuotteet jättää hiuksiin kiillon ja ilmavuuden tunteen ja tottakai sopii myös värjätyille hiuksille.

 

Vaikuttavina aineina ovat kookoshiili ja kaolin savi. Hiili aktivoituu korkeassa lämpötilassa muuttaen sisäistä rakennettaan. Huokoinen rakenne auttaa vähentämään myrkkyjä ja estää epäpuhtauksia vahingoittamasta hiuksia ja hiuspohjaa. Savi taas hoitaa hiuspohjaa hellävaraisesti kuorien ja samalla stimuloi verenkiertoa ja puhdistaa. Tuotteet löytyy Citymarketeista tarjouskampanjan aikaan 6.11.-1.12. hintaan 8€.

 

Viisas ihonhoito ei pääty vain kasvoihin!

 

Kommentoimalla voi osallistua kilpailuun, jossa on mahdollista voittaa OGX Charcoal Detox -tuotepaketti. Aikaa osallistua on 13.11 asti ja kilpailun säännöt löytyy täältä.


No Comments

Post A Comment