VIIKON PITUINEN KIUKKUKAUSI

 

Olen herännyt lähes jokainen päivä viikon ajan ärsytykseen ja kiukkuun. Väistämättä rasittavimpia asioita joita tiedän. Harvoin onnistun kääntämään kelkkaa jotta päivästä tulisi lopulta edes ”ihan jees”, joten viikon negatiivisuus alkaa tahtomattakin ottaa koville. Yleensä olen ollut varsin tietoinen mistä ärsytys tai kiukku johtuu. Stressi, kerääntyneet deadlinet, rakoilevat ihmissuhteet, you name it. Aiemmasta poiketen näinä päivänä mä en ole keksinyt mistä paha olo johtuu ja epätietoisuus on omalta osin vaan voimistanut tunnetta. On tehnyt mieli jäädä meikittömänä sängyn pohjalle, katsella sarjoja aamusta iltaan (mitä muuten teinkin koko viikonlopun). Ei väsytä, ei nukuta, mutta ärsyttää niidenkin puolesta. Ruutuaika tuplaantui viimeviikkoon verrattuna, katsoin lempisarjani uusimman tuotantokauden kokonaan, löysin uuden suosikkielokuvan, tein hyvää ruokaa ja yritin miettiä mikä vaivaa. ”Se on se marraskuun pimeys”. Jos näin on, niin menisin mielelläni tuplavauhdilla kohti talvea.

Olen aiemmin pitänyt enemmän sääntönä kuin poikkeuksena sitä, että huonon päivän jälkeen tulee aina parempi. Sitä parempaa päivää on kuitenkin tässä jo hetki odoteltu. Ehkä huomenna?

 

Onko teillä marraskuu vaikuttanut mielialaan?


No Comments

Post A Comment