VIINIÄ, ESIKUVIA & ELÄMÄNI INSPIROIVIA NAISIA

Kaupallinen yhteistyö: Embrazen

 

Tytöt tuli mun luo syömään ja viettämään iltaa. Käytiin läpi kuluneiden viikkojen tapahtumia ja juteltiin yömyöhään. Jossain vaiheessa keskustelut ajautui esikuviin ja erityisesti naisesikuviin. Mä itse sain kerättyä tähän melkoisen listan sekä läheisistä, että julkisuuden esikuvista joita katson ylöspäin. Koen, että mulla on lähipiirissä paljon vahvoja naisia, jotka kukin omilla tavoin inspiroi ja opettaa mua eri osa-alueilla.

 

Jos täytyisi valita nainen kenelle tahtoisit nostaa maljan, kuka hän olisi?

 

Mummot, sisarukset, äidit, ystävät – vastauksia tuli monia.

 

Kävin miettimään kuka on mun julkkisesikuva joka käyttää asemaansa positiivisesti hyväksi tuoden tärkeitä asioita enemmän tietoisuuteen, kuten supermimmit Paula Vesala ja Maria Veitola. Näin sosiaalisen median aikakaudella mieleen tuli tottakai myös some-persoonia, jotka tuo vahvasti julki kuvien toista puolta behind the scenes -tyylisesti tai asioita, jotka ei välttämättä välity Instagramin välityksellä. Rianne Meijer on yksi näistä, jota juurikin tästä syystä tykkään seurata!

Lähipiiristä itsellä ensimmäisenä mieleeni tuli isosisko, joka on pienestä lähtien ollut mulle esikuva, tuki ja turva. Häneltä on tullut meistä aina ne fiksuimmat sekä harkituimmat päätökset ja hän on ollut sellainen sisko jota mielellään katsoo ylöspäin. Välillä toivoisin omistavani  samanlaisen rauhallisuuden kuin siskoni. Tähän kategoriaan löytyy myös toinen henkilö omasta perheestä. Äiti nimittäin. Hän taisteli koko perhettä varjostavien terveydellisten haasteiden kanssa ja onnistui samalla kasvattamaan neljä kunnollista lasta vaikka itse varsinkin tarjosin nuoruudessani vanhemmille hieman (paljon) haastetta.

Oli ihana kuulla asiaan hieman erilaisia kulmia ja laittaa itsenikin miettimään tätä tarkemmin. Piristi taas kerran huomata kuinka onnekas sitä onkaan kun on näin mahtavien ihmisten ympäröimä!

 

Embrazen-viini rakentuu vahvojen naisten ja heidän tarinoidensa ympärille, mikä tulee esiin jo pullojen etiketeissä. Pulloissa nähdään muun muassa Nellie Bly, joka matkasi yksin maailman ympäri ja oli yksi maailman ensimmäisistä naistoimittajista sekä Josephine Baker, joka oli ensimmäinen tummaihoinen nainen, joka pääsi esiintymään kansainvälisillä lavoilla. Baker tunnetaan myös siitä, että hän oli ensimmäinen esiintyjä, joka uskalsi kieltäytyä esiintymästä rotuerotellulle yleisölle.

 

Vedin jälkiruokia varten muutaman pullon punaviiniä esille vaikka tiedän, että kaveripiirissä ollaan enemmän valkkarin ystäviä. Red blend sai siitä huolimatta positiivisen vastaanoton ja osoittautui erittäin ”helpoksi” punaviiniksi moniin aiemmin maistamiini verrattuna. Molemmat viineistä sopii hyvin ihan vaan yksinään nautittavaksi eikä tarvitse sen kummempia ruokia tai napostelujakaan kaveriksi.

Oletteko muuten kuulleet wine lables -sovelluksesta? Sen avulla Embrazen-pullojen etiketit saa herätettyä eloon ja tutustuttua tarinoihin syvemmin. Tämä aiheutti hämmästystä illallisella, ideana kuitenkin todella siisti!

 

Kenelle sä nostaisit maljan?

Huom! Suomen alkoholilainsäädännön vuoksi alkoholia koskevia kommentteja en voi julkaista, mutta muutensana on vapaa.


Tags:
No Comments

Post A Comment