3 HYVÄÄ ASIAA – HAASTE

 

Puoli vuotta siinä vierähti – tänä aikana kertaankaan blogia avaamatta tai yhtään kuvaa koneella muokkaamatta. Halusin ottaa hetken, hengähtää ja saada hieman elämää takaisin raiteille. Tuntuu siltä, että tänä aikana on tapahtunut vaikka mitä. Toisaalta taas elämä valuu edelleen samaa rataa, vaikka oma olo on paljon tasapainoisempi. Tämä haaste on todella kevyt tapa laittaa homma taas rullaamaan, joten 3 hyvää asiaa, here we go again!

KOLME HYVÄÄ ASIAA VIIMEVIIKOSSA

 

Ostin vihdoin sodastreamin, jota olen harkinnut jo pitkän aikaa. Keittiössä ollut pieni nurkkaus on täyttynyt kivennäisvesipulloista erittäin nopeaan tahtiin ja unohdan aina palauttaa pullot kaupassa käydessä. Hyvä sijoitus siis rahallisesti sekä ympäristön kannalta! Kaiken lisäksi tulee juotua niin paljon enemmän päivän aikana – kroppa kiittää!

 

Viikonlopun lämpötilat maksimoi kevätfiiliksen ja ylipäätään kuukauden kestävä auringonpaiste (muutamaa loskapäivää lukuunottamatta) on pitänyt mielen erittäin virkeänä. Eilen ulkona tarkeni ohuemmillakin vaatteilla eikä lenkeille tarvinnut pukea toppatakkia päälle. JEE!

 

Keksin viimeviikolla ajankuluksi muutamat DIY-projektit joita olenkin jo lähtenyt toteuttamaan, osaa hyvällä ja osaa hieman huonommalla menestyksellä. Mulla on viimeaikoina ollut todella inspiroitunut fiilis monen asian suhteen ja kotona ollessa monet ideat liittyy itsellä sisustukseen. Harvat tuotteet löytyy kuitenkaan täydellisenä valmiina, joten pitkästä aikaa pääsee hieman askartelemaan ja rakentamaan.

 

 

KOLME HYVÄÄ ASIAA MINUSSA

 

Rentous ja huolettomuus – tämän voi tosin ottaa sekä hyvällä että pahalla. Yleisesti ajattelen että asioilla on aina tapana järjestyä enkä sen kummemmin jaksa stressata etukäteen. Kaikesta kyllä selviää! Tietynlaista rentoutta on ollut nyt myös puolen vuoden ajan täällä blogin suunnalla ja olen vaan ajatellut palaavani kun se tuntuu taas hyvältä ja ollut stressaamatta.

 

Jos jotain teen, niin teen sen kunnolla. Puoliksi tehty asia käy vaan ärsyttämään, oli kyseessä sit siivous tai esimerkiksi jokin työ-asia. Tämän vuoksi mä tarvitsen esimerkiksi siivoukselle paljon aikaa, vaikka homma ei ulospäin näyttäisi edes niin isolta.

 

Spontaanisuus. Olen usein valmis hullumpiinkin ideoihin ja ehdotuksiin lyhyelläkin aikataululla ja harvoin sanon asioille ei. Tämä on vienyt mua mitä oudoimpiin reissuihin ja siistimpiin tilanteisiin ja harvoin on saanut mitään katua jälkeenpäin. ”No miks ei” onkin yleensä mun vastaus ilman sen suurempia harkintoja.

 

 

KOLME HYVÄÄ ASIAA ELÄMÄSSÄNI

 

Perhe ja ystävät. Ympärilleni on kasvanut hyvä tukiverkko josta olen erittäin kiitollinen. Hyvää oloa myrkyttävät ihmissuhteet on jääneet taka-alalle tai kokonaan pois ja jäljellä on ihmisiä joiden seurassa on hyvä olla. Odotan kovasti että tällähetkellä vallitseva tilanne olisi ohi, jotta pääsisi taas viettämään aikaa ystävien seurassa muutenkin kuin facetime-treffien välityksellä. Hyvää kannattaa odottaa.

 

Työ. Tämä on vuosien aikana mahdollistanut niin paljon upeita kokemuksia, mutta antanut myös paljon vapauksia ja mahdollistanut luovuuden maksimointia. Halutessani pystyn tehdä töitä joko omasta sängystä tai mistäpäin maailmaa tahansa. Tykkään päivien ja työtehtävien erilaisuudesta! Pidän siitä, että voin itse vaikuttaa päivieni sisältöön niin monilla osa-alueilla.

 

Nykypäivän aktiivisuus. Herään aikaisin, teen paljon asioita, järjestän itselleni tekemistä ja keksin mielelläni sisältöä arkeeni. Tässä on otettu iso harppaus viimevuoteen, joka meni aika yksitoikkoisella kaavalla myöhäisistä aamuista iltojen tissutteluun kavereiden kanssa. Puuhastelen ja harrastan mielelläni ja on kiva, että nykyään päivissä on jonkinlainen rutiini ja aikataulu.

 

 

KOLME HYVÄÄ ASIAA TÄNÄ VUONNA

 

Löysin elämääni sattumalta ystävän, joka tekee arjesta niin paljon mukavampaa. Tämä 4-vuotias husky muutti mun luo muutama viikko sitten ja tultiin heti alusta lähtien hyvin toimeen. Päivät alkaa pitkillä aamulenkeillä, pusuja ja haleja tulee pitkin päivää ja öisin hän valtaa puolet mun sängystä. Hän vaatii ehdottomasti oman postauksen tarinalleen.

 

Vietin ennen matkustuskiellon alkamista parin viikon löhöloman Thaimaassa. Ehdottomasti paras reissu vuosiin! Jätin kameran ensimmäistä kertaa kotiin, parin viikon ajan mielessä pyöri ainoastaan tom yamit ja pad thait, eikä uima-altaalta tarvinnut poistua mihinkään. En edes muista koska olisin viimeksi ollut loman jälkeen näin rentoutunut.

 

Elämän tasapainoisuus verrattuna esimerkiksi viimevuoteen on nykyään aivan eri tasolla. Viimevuosi oli mulle henkisesti aika rankka ja välillä olin täysin solmussa omien ajatusten kanssa. Yhtenä päivänä kaikki oli hyvin, kun seuraavana tuntui kun raahauduttaisi aivan pohjamudissa. Mieli on yleisestiottaen ollut kuluneiden neljän kuukauden aikana paljon virkeämpi ja pahimmalta vuoristoradalta ollaan vältytty. Pidemmän aikaa on jo tuntunut siltä, että elämä rullaa ihan kivasti ja saan päivien aikana jotain aikaseksikin.

 


4 Comments
 • I
  Posted at 13:22h, 21 huhtikuun Vastaa

  Kiva että oot taas takas bloggaamisen parissa! Älä kuitenkaan ota mitään turhaa stressiä tästä vaan tee just omannäköstä ja itseäs miellyttävällä tahdilla :-)

  • Sara
   Posted at 17:36h, 21 huhtikuun Vastaa

   Ihanaa kuulla että siellä on vielä pidemmänkin tauon jälkeen lukijoita vielä ruudun toisella puolella <3

 • nonski
  Posted at 13:27h, 21 huhtikuun Vastaa

  Voi ihanaa kun oot taas täällä! Oot niin inspiroiva ihminen ja rakastan sun postauksia kun ne on niin aitoja ja kiinnostavia, toivottavasti nyt puhaltaa paremmat tuulet ja saat taas elämästä kiinni :) <3

  • Sara
   Posted at 17:40h, 21 huhtikuun Vastaa

   Mulla on hyvä kutina siitä, että nyt eletään jo turvallisesti parempia aikoja :-) Ihana nähdä että siellä ollaan tauosta huolimatta menossa mukana. Kiitos paljon <3

Post A Comment