NIITÄ JA NÄITÄ

 

 

– En ole vielä päässyt mukaan maalausvillitykseen, mutta muita luovia ratkaisuja ajankuluksi on keksitty sitäkin enemmän. Tilasin reissustapaluukaranteenin aikana alottelijoiden handpoke-tatskasetin. Voin sanoa että oma onni, että järki on vielä päässä ja olen taiteillut mustetta tekoihoon oman ihoni sijaan. Tatskasetti olisi voinut olla mun (vielä toistaiseksi siistin) ihon turmio ja täynnä töherryksiä jo ensimmäisen viikon jälkeen. Toivotaan, että järki pysyy ainakin tältä osin päässä vielä jatkossakin.

 

– Lämpötila tuntuu nousevan ulkona päivittäin ja käytiin tänää lounaslenkillä hakemassa vuoden ensimmäiset päärynäjäätelöt Eiranrannasta jäätelökioskilta. Päivittäiset lenkkeilyt on ainakin itselle todella tärkeitä ja freesaa mieltä kotona oleskelun lomassa. Jäätelö maistui sekä itselle että koiralle, joka nautti purkista viimeiset jämät harkitusti. Olin jo valmistautunut siihen, että jäätelön lisäksi kädestä häviää myös pahvikuppi alta aikayksikön. Tämä kaveri näköjään arvostaa päärynäjäätelöä kuitenkin tarpeeksi nauttiakseen siitä. Hyvä niin.

 

– Vaikka olen vielä toistaiseksi jättänyt akryylimaalit kauppaan ja antanut muiden näyttää taitoja maalaamisen saralla, niin tein maalauksesta innostuneelta siskoltani tilauksen makuuhuoneeni seinälle. Hän tietää mistä pidän, joten pystyin antaa taululle lähes vapaat kädet. Täällä ollaan alettu ihan oikeasti laittamaan paikkoja uusiks!

 

 

– Kävelin aamulla Ullanlinnan Gateau-leipomon ohi ja ulkona ollut ota 4 maksa 3 -tarjouskyltti voitti mut puolelleen. Olen aiemmin ottanut kerta toisensa jälkeen korvapuusteja, mutta nyt päätin kokeilla jotain muuta. Pistaasisolmu nousi heittämällä parhaimmaksi pullaksi jota olen koskaan maistanut, enkä minä edes oikeastaan tykkää pullista. Heidän pullapusseja löytyy kuulema myös ResQ-apista hyvään hintaan, jota kannattaa ehdottomasti hyödyntää seuraavalla kerralla.

– Viikkojen kotoilun aikana on tullut binge-watchailtua sarjoja realityhömpästä myös niihin asiallisempiinkin. Netflixin ”too hot to handle” kulutettiin päivässä helposti loppuun ja Viaplaystä oon innostunut ”good trouble” nimisestä sarjasta. Paljon puhuttu ”tiger king” ei sit taas iskenyt muhun yhtään.  Mun tekisi mieli aloittaa Greyn Anatomian kaikki 16 tuotantokautta täysin alusta, mutta siinä on jo tekemistä. Ruutuaika on viimeisten viikkojen aikana kasvanut huomattavasti mutta huojentavaa tietää etten todellakaan ole ainoa.

 

PS. Kuvissa näkyvät koirat ei ole omia, vaan hoitokoiria viimesyksyltä. Voisin alkaa taas kantaa kameraa mukana ja päivittämään kuvatiedostojakin tähän päivään :-D

 

Blogi on kyllä kuukausien aikana ollut mielessä ja rustasin mieleen tulleita postausideoita ylös muistiin. Jos kuitenkin teillä on jotain toiveita mistä mielellänne lukisitte, niin vastaanotan niitä erittäin mielelläni!

 

Aurinkoista tiistaita!


No Comments

Post A Comment