SISUSTUSIDEOITA & DIY PROJEKTEJA

Tällähetkellä mun sisustussilmää miellyttää enemmän erilaiset tekstuurit kuin kuosit. Luonnonläheiset värit on edelleen se juttu ja mielelläni toteutan DIY-projektien avulla hieman erilaisempiakin sisustusideoita.

 

☓ Hakolan tummanvihreä Lazy Velvet -sohva on ollut mulla haaveissa jo pitkään. Päivittäin Hakolan liikkeen ohi kävellessä ihailen kyseistä sohvaa turvallisen matkan päästä ja viimeaikoina olen päässyt siihen pisteeseen, että olen mittaillut mikäli sohva mahtuisi kaksiooni.

☓ Tauluissa oon tykästynyt neutraaleihin väreihin ja erilaisiin materiaaleihin. Nykyisistä seinillä riippuvista tauluista enää osa miellyttää omaa silmää ja haluaisinkin vaihtaa nämä taulut mahdollisimman pian.

☓ Olen ehtinyt hurahtamaan monien muiden tavoin teddy-kankaaseen myös sisustuksessa ja multa löytyy olohuoneessa kyseisellä materiaalilla päällystetty rahi. Joskus haaveilin pile fleece sohvasta, mutta ohimenevän trendin vuoksi sellainen ei välttämättä itselle tunnu järkevältä ratkaisulta. Pienemmän budjetin rahit ja tuolit sen sijaan on erittäin jees!

☓ Erikoiset maljakot värin, muodon ja materiaalin puolesta on iskenyt muhun todella kovaa. Jotexin valikoimasta löytyy ainakin paljon erilaisia maljakoita ja patsaita joita olen harkinnut tilaavani. Haluaisin myös tuunailla kotona tälläkin hetkellä olevia vanhoja ja hieman kulahtaneita maljakoita uusiksi – siinä onkin ehkä seuraava DIY-projekti.

☓ Heinäinnostus ei ole lähtenyt mihinkään ja kotoa löytyy edelleen maljakoista kaislaa sekä pampaheinää. Kasvillisuutta voisi ehkä hieman freesata, sillä samat (kuiva- sekä viherkasvit) on pyörineet nurkissa jo vuosia.

☓ Rakastin Annon Rae-mattoa olohuoneessa, mutta vuoden jälkeen matto oli jo todella kulahtaneen näköinen. Haluaisin olohuoneeseen ison vaalean maton ja makuuhuone saisi jäädä puolestani ilman. Annon Savu-matto luonnonvalkoisena on edelleen harkinnan alla. Raaskisinkohan hommata sen vaikka taloudessa on nykyään koira?

 

 


No Comments

Post A Comment