HUHTIKUUN TOP-LISTA

 

Kosmetiikkatuote: Acon renewing face oil. Tuotehan on itsessään ollut mulle tuttu jo useamman vuoden ajan, mutta viimekuussa tehokäytin sitä sekä aamuisin (välillä myös päivisin) että iltaisin. Vietin päivät ilman meikkiä ja ihon ”freesaus” tapahtui juurikin kyseisellä ihoöljyllä. Tuote antaa kasvoille mukavan hehkun ja samalla ravitsee tehokkaasti. Öljyt on viimeaikoina ollut mulla isossa osassa ihonhoitoa, mutta tämä oli ehdottomasti viimekuun ykköstuote.

 

Ruoka: Tähän kategoriaan valitsen enemmänkin suolaisen naposteluvälipalan, nimittäin Gateaun Grand Blanc & Kuusamon Juuston vuoristojuusto. Hyvää erikseen ja vielä parempaa yhdessä. Oon nauttinut tästä yhdistelmästä aamuisin aamupalalla, päivisin töitä tehdessä ja iltaisin viinilasillisen äärellä.

 

Vaate: Zaran alennuksista löydetty mukavan rento toppaliivi. Pelkäsin alkuun liivin jäävän käyttämättömänä kaapinpohjalle, mutta päinvastoin! Se on ollut mulla käytössä huhtikuun aikana päivittäin. Liivi menee mukavasti moneen asuun ja sopii täydellisesti näille säille, kun toppatakki saattaa auringon paistaessa olla jo hieman liian lämmin. Maksoi ehdottomasti itsensä takaisin.

 

Sarja: Oikeastaan mikä tahansa, kunhan sitä binge watchaa koko päivän putkeen. Edellisessä postauksessa kerroinkin mun sarja- ja leffavinkkejä. Netflixistä löytyvä ”too hot to handle” realityhömppä katsottiin loppuun päivässä ja muutkin yhden kauden minisarjat (kuten I’m not okay with this sekä never have I everkatsottiin päivässä huhtikuun aikana.

 

Rutiini: Ylipäätään se, että huhtikuussa päivissä oli jonkinlainen rutiini. Aikaiset aamuherätykset ei koskaan ole ollut mulle itsestäänselvyys. Koiran ulkoilutus ja pitkät lenkit heti aamusta, iltapäivästä ja illasta. Lounasta syön nykyään tiettyyn aikaan. Illallista syön nykyään tiettyyn aikaan ja olen jo ajoissa sängyssä valmiina unille. Elämä on tällaisen rutiinin kanssa niin paljon mielekkäämpää – miten mulla meni näin pitkään huomata se.

 

Biisi: Alina Barazin ja Khalidin Electric saa jokaisella kuuntelukerralla hyvän fiiliksen aikaiseksi. Suurin pettymys osui mulle Ruisrockin (täysin aiheellisesta) perumisesta, kun kauan odotettu Khalid jää taas näkemättä. Toivotaan 2021 festarikesän mahdollistavan tämän vihdoin mulle ja muille Khalidin ystäville.

 

Kirja: Huhtikuu oli mulla aika olematon kirjojen osalta. Peruin alkukuusta äänikirjatilauksen ja hyllyssä ei tällähetkellä taida olla kovinkaan paljoa uutta luettavaa. Tässä pitäisi ehdottomasti tsempata! Heitän tähän hieman huijaten kuitenkin maaliskuun kirjasuosikin, joka oli Beth O’learyn Kimppakämppä. Sopiva hömppäkirja jota en millään malttanut jättää kesken. Luin lopulta kirjan ennätysnopeasti ja tekisi melkeimpä mieli lukea se uudelleen.

 

Ulkoilupaikka: Oikeastaan mikä tahansa, jossa on mahdollisimman vähän ihmisiä. Lenkkipolut tuntuu olevan tupaten täynnä ja aurinkoiset säät houkuttaa ihmisiä ulkoilemaan entistä enemmän.

 

Paras juttu: No onko tähän edes muuta vastausta kuin koira? Hän tuli mun luo huhtikuun ensimmäisinä päivinä, joten yhteiseloa on nyt vietetty jo reilu kuukausi. Kaikki on mennyt niin hyvin ja huomenna tulenkin esittelemään hänet täällä ihan perinpohjaisesti.

 


No Comments

Post A Comment