115 X RAVINTOLAVINKKIÄ HELSINGISSÄ

Aloitin alkuvuonna keräämään listaa ravintoloista, sillä harmillisen usein tulee käytyä niissä samoissa, jo hyviksi todetuissa paikoissa syömässä uusien kokeilun sijaan. Hetki sitten Instagramin puolella jakamani ravintolalista sai niin kivan vastaanoton ja paljon tiedusteluita vielä jälkikäteen, että ajattelin jakaa sen vielä tännekin puolelle. Intagram-julkasun jälkeen listalle on lisätty vielä muutamia teidän lemppareita, joten ravintoloita löytyy nyt jo 115! En siis suinkaan ole käynyt testaamassa näistä jokaista, ehkä kuitenkin vielä jonain päivänä.

 

VIETNAMILAISTA, THAIMAALAISTA, VENÄLÄISTÄ YMS.

 

Hoku (lohi teriyaki), Kampai 3 (lohi teriyaki), Bangkok 9 (thaimaalainen), Pho Viet (vietnamilainen), Haru (sushi), Oishi 18 (sushi), Paisano (filippiiniläinen), Moko market (buddha bowl), Lopez y lopez (meksikolainen), El Rey (meksikolainen), Platito (filippiiniläinen), Pobre Filipino (filippiiniläinen), Be my guest (banh mi-leipää), Nom (vietnamilainen), Sakil (venäläinen), Ônam (vietnamilainen), The Boom Room (poke), Eat Poke HKI (hawaii / poke), Same same but different (Asian mix), Asian noodlesbar (nuudeleita), Petiscaria (portugalilainen), Mama’s pho (vietnamilainen), Nude (koreavibainen katukeittiö), Lie Mi (shanghai tacos with shrimp), Red Koi Thai (thaimaalainen), Sushi forest (sushi), Sentro (moderni aasialainen), Farouge (välimerenruoka).

 

PIZZAT & BURGERIRAVINTOLAT

Tenho (pizza), Social food burgerjoint (burger / hyvä vegeversio), Bites (burget), Treffipub (burger / hyvä vegeversio!), BROO (pizza), Via Tribunali (pizza), Daddy Greens (pizza), Puttes (pizza), Jackies (anjovispizza), Alfons (pizza).

 

SIISTIMMÄT RAVINTOLAT & FINE DINING

 

Wino (viini & fine dining), Juuri (erikoista suomiruokaa), Sushibar + Wine (sushia&viiniä nimensä mukaisesti), Ventuno (italialainen), Hills dumplings (dumplingseja), Inari (fine dining), Nolla (fine dining), Demo (fine dining), Gohan (sake, wine, dine), Magu (vege! Hyvä lounas & illallinen), Penelope (tapas), Kolmon3n (fine dining), The bull & The firm (tapas), Muru (tryffelirisotto), Basbas (tapas), Madonna, Way (wine&dinner), Yes Yes Yes (kauniit annokset), Alexanderplats, Espa, Sikke’s, Luca, Olo (fine dining), Emo (skandi fine dining), Maxill (esim. blinejä), Farang.

 

 

DRINKKIBAARIT & VIINIBAARIT

Bardem (drinkkibaari), Rodbergs (drinkit & bisse), Helsinki beer factory, Bricco (viini), Apotek (wine bar), Bar Cón.

 

RENNOT RAVINTOLAT JA ISTUSKELUMESTAT

 

Bar 9, Boneless (asian BBQ), Lungi (pastaa yms.), Pontus (bistro), Success (kahvila/lounaan lohikeitto), Bar Teos (tapas), Young hearts, Tanner, Beerger, Harju 8, Penny, Kuurna (popup tacot), Bad (kotiruokaa), Soppakeittiö (keittoja), Gusti (italialainen/rento mesta), Goose pastabar (pastaa), Pamela (lounas/illallinen), Onda (kukkakaaliannos), Holiday (oyster happyhour), Fyllas kitchen (wings), The Cock, Fat Ramen (ramen), Momotoko (ramen), Pompier Espa, Sexico (popup tacot), Sandwich club Helsinki, Shelter, Hello Stranger, Löyly (lohikeitto!), Pupu (salaatti), Kuusi palaa (lounas), Green hippo (aamupala, lounas, päivällinen), Kannas (kotiruokaa/lohikeitto), Fisken på disken (lohikeitto).

 

AAMUPALA, BRUNSSI, KAHVILA

Early bird (hyvä aamupala), Relove (aamupala/brunssi), Flät no 14 (brunssi), Brunssipojat (viikonloppubrunssi), Anima (aamupala/brunssi), Crunch Brunch (plattereita esim piknikille), Oh my goodness (lounas/caesar bowl), Block (brunssi), Deliberi K7 (kahvila), Andante (kahvila).


1 Comment
  • Lisa
    Posted at 07:53h, 24 heinäkuun Vastaa

    Loving the photographs, and you have done a remarkable job on the edit! I don’t really like some of the recipes, but what the photo is too exciting! For some reason, I get quite warm inside when I see dishes like this Finnish stuff. 🙂

Post A Comment